XVI кръг, Лудогорец - Черно море 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

hijack1
Контакти:

Re: Лудогорец - Черно море 18 ч., 03.03.2013

Мнениеот hijack1 » 26 фев 2013 22:35

зеления написа:Тимчето ми е отбор на 100 години, селски! Вие на колко бяхте? И от къде изпълзяхте?

Смешно е когато започва да се изтъква историята няма значение за кой отбор си. Живеем в настоящето, а в него Лудогорец гази наред. Напук на всички които ни прогнозират, че ще изчезнем, това няма как да се случи - имаме една от най-модерните детско юношески школи в страната + стадион + добри играчи. Вие нямате нито едното :oops:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 26 фев 2013 22:43

3:1

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 26 фев 2013 22:44

boys85 написа:100 години се гордеем, че сме от Черно Море, вие преди 1,5 години се сетихте, че сте от Лудогорец, толкова по темата. ;)

Яко е да има хора на вашата възраст в този форум :mrgreen:
Някакъв синдром на празнуването на 100 годишнината ли забелязвам? Недейте откача и вие като някои фенове на Ботев Пловдив. Леко с изхвърляциите, че хумореската е налице ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 26 фев 2013 22:45

Гледам, че много фенове са писали като прогноза това, което им се иска. Мисля, че трябва да се гледат реално нещата, а в момента реалността е такава, че всичко друго освен победа за Лудогорец ще бъде изненада. Не вярвам нашите да допуснат такава, затова - 2-0. Резултат, с който да честитим празника на моряците :lol:
П.п. Момчета, нека запазим добрия тон и не се заяждаме злобно. Изказвания от рода още колко сме щели да съществуваме, са меко казано обидни, когато са отправени към действащия шампион.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 26 фев 2013 23:13

Може да има разгром ако защитниците на Лц са концентрирани и няма много брадви от страна на Черно Море. Сега с Гонзо предполагам, че ще искат да се надиграват - няма да е като при Генов и нещата ще са по-лесни за Лц. А и Гонзо има две загуби вече.

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 27 фев 2013 06:55

историята по хистори ченъл.. ;д 9о-те години същите такива като вас, само че фенчета на ливърпул са говорили така за юнайтед.. ама глей са кво става.. не можеш да видиш ливърпъл на таблицата с класирането :)))) и.. юнайтед не виждам да са ги закрили или някой да си мисли такова нещо.. :)
относно мача: да ви кажа раздвоен съм.. и не дали лудогорец ще победи, ами с колко.. реално погледнато.. морето ше играят борба и респективно доста вероятно да фанат поне 1 карта/червена/ но дори и да се смили съдията/послучей 1оо годишнината, ако лдгц решат да играят и със 2-рия състав могат да им сложат 3-ка.. :) реално погледнато, лдгц може да победи всеки отбор в бг със 2-рия си състав.. но това е друга тема.. :)
относно прогнозата: ако безяк реши да играе на максимума си вероятно ше бодне поне 2 :) тка че резултат - 4:0

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 фев 2013 08:22

зеления написа:
П.П. Да не забравя: Ако не следващия сезон, то по-следващия задължително приключвате с участието си в А група за това хилядолетие. Мога да се обзаложа на каса бира![/color]

И една от мен. ;)
Иначе по темата. Надявам се на изненада и примерно 1:1. Бием Левски и почваме пак да мечтаем. ;) Притеснява ме единствено треньора на Морето,не че на Лудогорец е по-добър,но все пак си е в къщи,а там помагат и стените(страничните,главните,четвъртите и президентите). ;) Успех,моряци!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 27 фев 2013 08:50

subzero написа:
зеления написа:
П.П. Да не забравя: Ако не следващия сезон, то по-следващия задължително приключвате с участието си в А група за това хилядолетие. Мога да се обзаложа на каса бира![/color]

И една от мен. ;)
Иначе по темата. Надявам се на изненада и примерно 1:1. Бием Левски и почваме пак да мечтаем. ;) Притеснява ме единствено треньора на Морето,не че на Лудогорец е по-добър,но все пак си е в къщи,а там помагат и стените(страничните,главните,четвъртите и президентите). ;) Успех,моряци!!

Продължавайте да мечтаете :lol: ! Мечтаете да не изпаднете в Б група ли, не сте застраховани :mrgreen: Съмнявам се въобще дали и равен ще вземете на Левски, ама това е въпрос на друга тема.

nikec1
Контакти:

Мнениеот nikec1 » 27 фев 2013 12:25

Още преди да е започнал мача ние сме победители... победители там където всички ни упрекват че неможе да сме понеже сме платена агитка... платена, платена ама си плаща до Варна пътя па макар и на половин цена а не като другарите от Черно Море които ползват безплатна екскурзийка и после сме големите фенове.
Не искам да се заяждам или обиждам някой сигурен съм че сред феновете на Моряците има хора които биха платили и двойно но когато е видно трябва да се отбележи понеже неможе само нас да ни нападат че пътуваме без пари (което не е и вярно впрочем) а когато ти идват тук фенове без да плащат пътя да си мълчим!
Иначе за мача мисля че бием с два гола разлика, въпроса е Уроша ще пусне ли гол.... а Паломино да знае че този мач Шоко няма да играе така му кажете :)

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 27 фев 2013 12:39

5-0 , Морето ще контузят поне 2ма наши
Изображение

Върни се в “Лудогорец”