Стартов състав полусезон 2012/2013

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Стартов състав полусезон 2012/2013

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 14 фев 2013 11:54

От това което виждам до момента в контролите:

Пламен на вратата, но със силна конкуренция от страна на Иванов зад гърба си!!!

В защита Мюлдер, Везалов и Пинто на 100%! А за другият централен защитник за момента Пламен Димов се представя най-прилично! Но все си мисля, че Илиан ще налага до Везелов един един от Д.Димов и Ели, с предимство на Ели! Не знам точно какво вижда в него Илиан, но явно му е любимец! А за резервните бековете ще се мъчат Старокин и Ели според мен и дори Прохазка!

В халфовата линия до монета най-добре са Пелето и Прохазка колкото и странно да звучи на някой! И за момента те ще са титулярите там според мен! Но Велев и словенеца ще ги натискат и те за титулярно място!

В нападение е ясно вече, на крилата Рамос и новото холандче, а в средата Карвальо и зад него Гаджев! Там и резервите са ясни за крилата Йорданов и Василев (новото Гарет Бейл) :lol: централен нападател Силва и зад него Йовов и Вутов, с предимство за Йовов!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 14 фев 2013 12:25

Avanti_Ragazzi написа:От това което виждам до момента в контролите:

Пламен на вратата, но със силна конкуренция от страна на Иванов зад гърба си!!!

В защита Мюлдер, Везалов и Пинто на 100%! А за другият централен защитник за момента Пламен Димов се представя най-прилично! Но все си мисля, че Илиан ще налага до Везелов един един от Д.Димов и Ели, с предимство на Ели! Не знам точно какво вижда в него Илиан, но явно му е любимец! А за резервните бековете ще се мъчат Старокин и Ели според мен и дори Прохазка!

В халфовата линия до монета най-добре са Пелето и Прохазка колкото и странно да звучи на някой! И за момента те ще са титулярите там според мен! Но Велев и словенеца ще ги натискат и те за титулярно място!

В нападение е ясно вече, на крилата Рамос и новото холандче, а в средата Карвальо и зад него Гаджев! Там и резервите са ясни за крилата Йорданов и Василев (новото Гарет Бейл) :lol: централен нападател Силва и зад него Йовов и Вутов, с предимство за Йовов!

Абсолютно точно, само мисля, че в средата ще пуска Велев до Пелето. Така или иначе от 6 нови попълнения, единствен холандеца загатна, че е една идея по-добър от другите на поста си. Всички други не показаха нищо особено и по скоро само увеличават конкуренцията. Очертава се 90% от новите да са резерви, което не е добре, още повече Михелич е под наем. Но както и да е ще видим, иначе крайно време е Илиан да залага на титулярите, остават само две контроли, а някой от линиите нямат и една минута изиграни заедно.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 14 фев 2013 13:46

balef написа:----Пламен Илиев

-- Мюлдер ------ Везалов --------- Пламен Димов-------Пинто

--------------------------Велев---------Михелич-----------------------------

----Рамос---------------------Гаджев-------------------Родригез

-------------------------------- Жоао Силва -------------------------------

И аз мисля ,че това ще е най-близо до титулярния ни състав. Като Карвальо,Старокин,Прохазка, Пелето, Ели, и М.Василев също ще запишат не малко минути.
Обаче само на мен ли ми се струва, че Родригез ще играе по-често отдясно, а Рамос отляво. Като ще бъдат направени нещо като холандски фланг Мюлдер-Родригез ,а от другата страна Пинто-Рамос подпомагани и от Михелич ,който също знае португалски и са играли сезон и половина заедно с Пинто и който също е с по-силен ляв крак. Прави впечатление ,че за първи път от много години Левски има дълга резервна скамейка и има поне 18 футболисти напълно готови да влезнат във всеки момент. Радващото е и че бяха привлечени сравнително млади момчета като според мен всеки от тях име необходимия потенциал. Прави впечатление че в халфовата линия бяха привлечени футолисти които умеят да играят и в двете фази на играта. Лично според мен в титулярния състав място има Прохазка ,не е филигранен техник ,но е неуморим и умее да отнема топката и да натиска противниковите играчи има и нелош вкус към атака,но очаквам да бъде резерва. В нападение нещата също изглеждат доста добре от това ,което виждам ако Силва и Родригез покажат пълните си възможности няма защита в България ,която може да ги спре.За вратарския пост имаме двама много добри вратари , за мен лично М.Иванов е по-добрия ,но очаквам титуляр да е Пл.Илиев, само в защита според мен нещата меко казано не са розови- за мен имаме нужда от още един класен централен защитник ,който да играе до Везалов,момчето без да блести показа ,че с нещо защитата е много по-стабилна отколкото без него,когато отсъства определено се чувства липсата му. За мен е много радващо и че започнахме да вкарваме голове от пряк-свободни удари нещо ,което от доста време беше пренебрегвано в отбора ни- браво на Ил.Илиев ,че е поработил по този компонент - в съвременния футбол това е едно от най-силните оръжия.

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 14 фев 2013 18:07

Пелето ще играе поне на първо време,защото явно Михелич ми липсва игрова практика.Карвальо и той засега ще е титуляр с Рамос и Родригес.Везалов ще е с Димов в центъра.

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 14 фев 2013 18:10

За първи път от много време в Левски има реална конкуренция на всички постове. Дано това се окаже положително за цялостното представяне на отбора. Не предлагам титуляри, нека играят тези, които са в най- добра форма. Единствено не мога да си обясня, защо взехме повече футболисти от ляво, а в дясно никой. Рамос и Мюлдер дефакто пак са без алтернатива. Това е единственото ми притеснение.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 15 фев 2013 16:17

сини богове написа:За първи път от много време в Левски има реална конкуренция на всички постове. Дано това се окаже положително за цялостното представяне на отбора. Не предлагам титуляри, нека играят тези, които са в най- добра форма. Единствено не мога да си обясня, защо взехме повече футболисти от ляво, а в дясно никой. Рамос и Мюлдер дефакто пак са без алтернатива. Това е единственото ми притеснение.

Конкуренция, но изпълнителите не са от най-качествените :|

grsg
Контакти:

Мнениеот grsg » 15 фев 2013 18:08

Илиан Илиев: Срещу Ростов ще изчистим титулярния състав

2 седмици преди началото на полусезона който започва с 2 трудни гостувания,Ние почваме да изчистваме титулярния състав :lol: :lol: :lol: Кога ще го обиграваме първите 10 кръга ли ?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 фев 2013 18:10

grsg написа:Илиан Илиев: Срещу Ростов ще изчистим титулярния състав

2 седмици преди началото на полусезона който започва с 2 трудни гостувания,Ние почваме да изчистваме титулярния състав :lol: :lol: :lol: Кога ще го обиграваме първите 10 кръга ли ?

:!:
Илиев обясни: „Има някои идеи. Имаме още една контрола и тези, които играят тогава, ще започнат мача на 3 март срещу Черноморец“.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Th3_K1ng
Контакти:

Мнениеот Th3_K1ng » 16 фев 2013 09:43

Не мога да разбера или някои от колегите във форума са слепи или нямат никаква представа за футбола в дефанзивната му част.
Това момче Пламен Димов е най- голямата дупка, която съм виждал в защита на "Левски". Вчерашния мач тотално затвърди и без това не добрите ми начални впечатления. Беше разминавам като някакво колче и то от футболисти средна ръка, а колко подаръци им направи. Освен това напред мисля, че имаше най- много два точни паса. Ако това ви е разбирането за титулярен централен защитник в "Левски" съм много доволен, че нямате нищо общо със спортно- техническата част от ръководството...
От показаното в контролите до момента едно ясно. Ще стискаме палци на Везалов нищо да не му се случва и да е здрав като бик. В моментите, в които той беше отзад се видя, че имаме замисъл там.
Колкото и да е подценяван от много хора от вас във форума Йордан Милиев беше другия ни смислен защитник в тази подготовка. Да сигурно ще кажете, че последната му година в "Левски" беше пълен регрес, но да не забравяме кой му беше партньор в защитата, а също така и треньор...
Въпреки това все си мисля, че Ели ще бъде защитника до Везалов, просто защото играе и с ляв крак, а на всичкото от горе това са двамата защитника, който знаят как да застанат, че да изнесат нападател само с тяло. Милиев е третия, който се доближава до това... Мястото да Даниел Димов си е в халфовата линия според мое скромно мнение...
На вратата твърдо трябва да е Пламен. Мишо Иванов не е лош, но като цяло Пацо ми изглежда по- сигурен. По фланговете нещата са ясни с Мулдер и Пинто. В халфовата линия мисля, че един колега беше написал много правилно... Пелето и Прохазка. Задължително в тази формация трябва да имаме поне един футболист тип "блъскач". Или Прохазка или Д.Димов. За съжаление втория игра почти и само като централен защитник в контролите. Велев също леко загатна, че в някои от мачовете може да започва.
По фланговете ще са Рамос и Гари, които предполагам, че често ще си разменят местата. Първа резерва Йорданов, а втора за мен другото ни безумно попълнение тази зима Милен Василев. Това момче повечете време на терена изкарваше търкаляйки се незнайно защо по тревата от колкото здраво стъпил върху нея. След Д. Младенов си мислех, че не може някой да е по- зле на фланга, но със сегашните ни две BG крила леко се съмнявам в това :lol:
Напред...Гаджев, зад нападателя, а когато понавлезе леко във форма може и Михалич да се появява там, въпреки че аз бих залагал на Вутов... и Карвальо. Силва ми изглеждаше леко апатичен последните мачове за съжаление...
Последна промяна от Th3_K1ng на 21 фев 2013 18:19, променено общо 1 път.
Изображение

bozhkov1983
Контакти:

Мнениеот bozhkov1983 » 17 фев 2013 15:29

Илиев

-- Мюлдер ------ Везалов --------- Ели-------Пинто

--------------------------Велев---------Ст.Ангелов-----------------------------

----Рамос---------------------Гаджев-------------------Родригез

-------------------------------- Базил -------------------------------

Върни се в “Левски”