Ботев привлече Борис Галчев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Ботев привлече Борис Галчев
Що така избързахте с Мъри,можеше и Стойчо да го вземете!Нищо,след месец-два ще ви дадем Йешич. 

Боби гори от желание за игра, голямо сърце, много се раздава, но малко качества за футболист на отбор, целещ се в челните места. Миналият сезон беше извършил най-много фаулове от всички играчи в А група, на моменти е адско ренде. Последния сезон обаче много разви изпълненията на статични положения, което може да е плюс за вас. Успех му пожелавам.
Иначе това за Спрокел, дето не е изиграл един мач не е точно така. В контроли срещу отбори от Б и В беше просто трагичен, много тромав, за мен прехвален защитник, макар и с добра визитка. Някой да намери клипа, където го бяха снимали как прави спринт.. Адски смешник.
Веселин Минев си е Веселин Минев. Много добър трансфер, а този Павлов вероятно ще е откритието ви за сезона. За халф си има много стабилна визитка.
Иначе това за Спрокел, дето не е изиграл един мач не е точно така. В контроли срещу отбори от Б и В беше просто трагичен, много тромав, за мен прехвален защитник, макар и с добра визитка. Някой да намери клипа, където го бяха снимали как прави спринт.. Адски смешник.
Веселин Минев си е Веселин Минев. Много добър трансфер, а този Павлов вероятно ще е откритието ви за сезона. За халф си има много стабилна визитка.
Абе, вие от сайта слушате ли си коментаторите? Преди 3-дни по радиото казвате че Галчев е футболист на Ботев ,чак днес го пишете!
- botevforever
- Контакти:
гражданин от село написа:Що така избързахте с Мъри,можеше и Стойчо да го вземете!Нищо,след месец-два ще ви дадем Йешич.
След месец-два може би и целият Ви отбор ще е на сергията като към офертата за всеки футболист ще има и двама фена бонус(нали толкова бяхте на протеста на "червена България"?).Аз лично съм си заплюл Лукас Саша-другите просто са посредствени футболисти.

Но може и да премислим за някой от другите след като минат делата им в съда.

НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
-
botevforever написа:След месец-два може би и целият Ви отбор ще е на сергията като към офертата за всеки футболист ще има и двама фена бонус(нали толкова бяхте на протеста на "червена България"?).Аз лично съм си заплюл Лукас Саша-другите просто са посредствени футболисти.
Но може и да премислим за някой от другите след като минат делата им в съда.
След края на сезона по традиция може и да е.Но Станко за нищо на света не го продаваме.

- botevforever
- Контакти:
Ей,Станко го забравих!
Дръжте си Саша.
Понякога,лятото,се събираме с приятели и решаваме да отидем за риба.Купуваме стръв,захранки,ядене,пиене,зареждаме колите,палим и тръгваме.Разпъваме палатките-ден или два,правим си купона.Прибираме се в неделя,Хвърляме по един душ и-хайде на стадиона.
След мача сядаме на по някоя бира и се прибираме.
Жената вика:Хайде да отидем до магазина да купим нови пердета.
Аз и казвам:Жена,няма пари за пердета.
Започва едно голямо чудене,как съм можел да хвърля толкова пари за глупости,а за пердета нямало.
Е,кажи ми,как да и обясня,че не са глупости?

Понякога,лятото,се събираме с приятели и решаваме да отидем за риба.Купуваме стръв,захранки,ядене,пиене,зареждаме колите,палим и тръгваме.Разпъваме палатките-ден или два,правим си купона.Прибираме се в неделя,Хвърляме по един душ и-хайде на стадиона.
След мача сядаме на по някоя бира и се прибираме.
Жената вика:Хайде да отидем до магазина да купим нови пердета.
Аз и казвам:Жена,няма пари за пердета.
Започва едно голямо чудене,как съм можел да хвърля толкова пари за глупости,а за пердета нямало.
Е,кажи ми,как да и обясня,че не са глупости?
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
Фен на Локо: