we are the champions написа:Отделно много рядко правим два силни мача.... всичко клони към х-а
аз понеже не съм от това "всичко" клона към победа 0-2 чиста мрежа и да ги надиграем тотално. или пък 1-3 или 1-4 без чиста мрежа но изразителна победа
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
we are the champions написа:Отделно много рядко правим два силни мача.... всичко клони към х-а
tisho_ynwa написа:we are the champions написа:Отделно много рядко правим два силни мача.... всичко клони към х-а
аз понеже не съм от това "всичко" клона към победа 0-2 чиста мрежа и да ги надиграем тотално. или пък 1-3 или 1-4 без чиста мрежа но изразителна победа
we are the champions написа:tisho_ynwa написа:we are the champions написа:Отделно много рядко правим два силни мача.... всичко клони към х-а
Дано си прав
Alonso_Massa написа:Сега в рамките на седмица имаме 3 мача. Този, с КПР и със Съндърланд. С КПР ще го вземем според мен, тук ако завъртим едно хиксче ще е супер и от Съндърланд е много вероятно да вземем 3-те точки, тъй като мача е на Анфийлд така че хикс довечера не е фатален.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта