гражданин от село написа:Щом такива пари не ти стигат само за хляб,що не вземеш от чичо Венци Славията,там с четвътинка хляб ще си бог?

Аз не мечтая за нов стадион... Аз съм реалист - докато Венци ни е президент, това ни е максимума... Това е истината. А вие продължавате да вярвате на Титан.. Смешно е, наистина...
Тони, това за промяната е така. Прав си. Но все пак не виждам кой би извадил дори 15 млн, за да ви строи стадион. Казваш, че парите са малко и не отговарят на ЦСКА... Еми, знаеш ли, че г/д толкова струва ЦСКА АД ? Най-скъпите отбори в БГ са Черноморец и Славия (говоря, като активи)... Не заради играчите, а защото базите и стадионите им са си техни. Статистиката е отпреди 2 години (ако не се лъжа) и Акулите струваха около 50 млн., а Славия малко над 30 млн. Следващия беше Левски с 15 млн. Сега със сигурност нещата са се променили (Лудогорец + спирането на кранчето в Бургас), но въпреки всичко това което казваш е нереално... За който и да е наш отбор ! Иначе бих се радвал който и да е български отбор да си построи стадион. Това е бъдещето.
А парите на Славия всички знаят от къде идват... Продаваме си играчите, продаваме мачовете с вас и с Левски... Това не е тайна за никой, колкото и да е тъжно...