whitesnake написа:Моде,Форевъра е наш човек,да знаеш.Даже Бирата му е дал наше шалче...А бе казвам ти че е точен пич.Само ще трябва да му разясниш "традициите" на Лаута
Да. С факти и аргументи!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
whitesnake написа:Моде,Форевъра е наш човек,да знаеш.Даже Бирата му е дал наше шалче...А бе казвам ти че е точен пич.Само ще трябва да му разясниш "традициите" на Лаута
slavia_forever написа:whitesnake написа:Моде,Форевъра е наш човек,да знаеш.Даже Бирата му е дал наше шалче...А бе казвам ти че е точен пич.Само ще трябва да му разясниш "традициите" на Лаута
Да. С факти и аргументи!!![]()
Майтапя се. Бирата даде шалче на сина ми и му е обещал и фланелка на Локо Пд.
На него много му харесва шала (и с го носи понякога, без да виждам аз
), но все още идва с мен, на някои от мачовете на Белите (все още де, още не са му дали фланелката на Локо Пд
)!
whitesnake написа:slavia_forever написа:whitesnake написа:Моде,Форевъра е наш човек,да знаеш.Даже Бирата му е дал наше шалче...А бе казвам ти че е точен пич.Само ще трябва да му разясниш "традициите" на Лаута
Да. С факти и аргументи!!![]()
Майтапя се. Бирата даде шалче на сина ми и му е обещал и фланелка на Локо Пд.
На него много му харесва шала (и с го носи понякога, без да виждам аз
), но все още идва с мен, на някои от мачовете на Белите (все още де, още не са му дали фланелката на Локо Пд
)!
Бирата си е мъдър.Да ти е жив и здрав малкия!Ако му хареса и фанелката ще си имаш проблем
Модератор ЛокоПД написа:Еее...оспамихме темата.Я по-добре да се преместите в бар (темата)"Наздраве"
whitesnake написа:Модератор ЛокоПД написа:Еее...оспамихме темата.Я по-добре да се преместите в бар (темата)"Наздраве"
Кво става ве майна? Много строги станахте
LocoMotion написа:Утре - почивка на Герена И без това съдиите няма да оставят да направим нищо Една приятна тренировка и 2 гола рацлика за домакините В момента нямаме потенциал да се опънем на Левски на Герена
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта