БФС може да лиши Черно море от домакинство срещу Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

RED MAGIC
Контакти:

Re: БФС може да лиши Черно море от домакинство срещу Левски

Мнениеот RED MAGIC » 19 мар 2009 15:36

comandosa1 написа:Как не Ви е срам да продължавате да говорите за "синьо БФС" при положение че от всички водещи клубове само Левски няма представител в изпълкома?

:lol: :lol: :lol: вица на годината :lol:
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 19 мар 2009 15:39

И във Варна да е мача,това няма никакво значение за Левски,ние трябва да побеждаваме навсякъде,ако искаме да стане тимът шампион,така че без претенции...

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 19 мар 2009 15:43

А тоя тренера на Ботев голям капацитет се изкара бе,такъв смешен треньор няма в А група в момента-на кривата ракета космоса и пречи....

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 19 мар 2009 15:44

И аз бях там.Значи такова,лаптопа изкара една запалка и я метна в публиката.От там човека когото удариха със запалка я хвърли обратно на пистата,без да удари лаптопа.Това как ви звучи като версия.Този е ебахти лъжеца неден.Ама какво да се прави.Покрай Митю селския можеш да се нагледаш на какви ли не.Ако няма видеозапис и доклад от дежурния,да ми ядат хуя.Ще ме извинявате за речника,но се вбесих след като прочетох тази помия.Аз съм против това да се хвърля каквото и да е по стадионите.Човешкият живот е безценен и никой няма право да го отнема или да осакатява някого заради факта че е от противниковия отбор или просто е дошъл да гледа.Ако има хвърлен предмет на пистата-1000 лева.Ако е ударен някой-наказание от домакинство.Аз съм съгласен.Такива са разпоредбите и трябва да се спазват.Но за всички еднакво.Без миропомазани като двата ни родни гранда.Знаете прекрасно за какво говоря.И моля феновете на тези два отбора не се правят на ощипани девици,а заемат правилна гражданска позиция.В противен случай ще продължава ескалацията на напрежението.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 19 мар 2009 15:46

Май му викаха Лаптопа!Боже,наистина капаЦитет! :D :D
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 19 мар 2009 15:46

blue_ power1 написа:
angelov написа:Защо намесвате Левски в тези работи? Какво общо имаме ние с Ботев или Черно Море?
Някои хора не осъзнават колко са жалки.
Всеки може да пише по форуми, въпросът е дали всеки може да мисли преди да напише нещо?

Как защо бе Брато,то е ясно като бял ден-защото ФК "ЛЕВСКИ"-1914 е бил,е и ще бъде най-дория и обичан футболен Български тим,а по нашите ширини завистта няма измерения,ето за това е :!: :!: :!: Поздрави на всички трезвомислещи Фенове...

Има едни книги,нещо като футболни справочници,вземи един и ще прочетеш кой е най-добрия фк в бг.Там с цифри ясно е посочено,не вярвам да се объркаш нещо ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 19 мар 2009 15:50

HEATSEEKER написа:bqx na 3 metra zad 4oveka koito hv1rli zapalkata i ne udari nikogo,,,toq laje ama qkata

Абе вие там в радиус 3 метра от тоя дет фърлил запалката, требеше да го спрете, или профилактично ви да му метнете неколко шамара, щот така не се прави, и не ви е виновен за нищо треньора на гостуващия отбор, и сега нямаше да пишем глупости, да се чудим ще накажат ли Черно море ма БАШ срещу Левски, да гоним световната конспирация пак, а то си има правилници и тоя циврьо вместо да си оправи отбора, гледа да направи мръсно на друг отбор.........кат са замисля, барем да бяхте го уцелили!!!........

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 19 мар 2009 15:51

Биха го като тъпан и изпадна с Видима, сега се повтаря същото и е на път да провали и симпатичен отбор като Ботев и на всичкото отгоре само се извинява със странични фактори и показва някакво странно самочувствие. Може да се оправдаваш 1-2 мача, ама 2 поредни сезона отбора ти да пада наред, значи малко трябва да се замислиш и да прецениш реално нещата. Това е г-н Лаптопа!

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 19 мар 2009 16:00

greedy написа:
blue_ power1 написа:
angelov написа:Защо намесвате Левски в тези работи? Какво общо имаме ние с Ботев или Черно Море?
Някои хора не осъзнават колко са жалки.
Всеки може да пише по форуми, въпросът е дали всеки може да мисли преди да напише нещо?

Как защо бе Брато,то е ясно като бял ден-защото ФК "ЛЕВСКИ"-1914 е бил,е и ще бъде най-дория и обичан футболен Български тим,а по нашите ширини завистта няма измерения,ето за това е :!: :!: :!: Поздрави на всички трезвомислещи Фенове...

Има едни книги,нещо като футболни справочници,вземи един и ще прочетеш кой е най-добрия фк в бг.Там с цифри ясно е посочено,не вярвам да се объркаш нещо ;)

Ами чел съм ги книгите-там пише,че ФК"ЛЕВСКИ"-1914 е единствения БГ Футболен клуб с положителен баланс спрямо всички останали бг отбори,така че извинявай,ако има нещо,а и коефициента им в Европа бил най висок от отборите в БГ,още един път извинявай,може и друго да се сетя след малко....

kokaar
Контакти:

Мнениеот kokaar » 19 мар 2009 16:05

i svinete na sapun nie shte napravim...shte im sipeme benzin i shte gi zapalim!!!
Последна промяна от Darina на 19 мар 2009 16:45, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица

Върни се в “Футбол - България”