CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:един гол повече от гоцето, пък ако ще и черни с глава от корнер да бележи
Мега добър вратар, ще се радвам ако и този подвиг направи! Не мога да разбера защо все така става, когато имаме класен вратар, напред сме кълки, когато Мораеш играеше, Мболи понякога си беше кълка! Винаги е така при нас, ако сте забелязали!
Черни нема слабо място, може би донякъде ударите в центъра, ама го стрелят от упор-срещу куршум иди подай ръкавици де!

Кефи ме как следи играта и излиза като последен и спасява, няма хазартни ходове и почти не изпуска топката при центриранията. Отдавна не съм гледал толкова качествен вратар у нас, онзи другия Козачик ви казах, че е по-слаб от Томаш и ударихме джакпота с това момче- супер професионално държане на терена докрай и достоен за подражание според мен!
Айде ще похваля и Пламен Илиев от Левски-ако не друго, поне от българската школа излизат винаги добри вратари!

Но с човек и професионалист като Черни трудно могат да се мерят за съжаление- искам един ден да го видя в националния на Чехия, надявам се зимата да не им хрумне на боклучиите да го продадат, защото той ни е половината отбрана. Но той определено ще върви още нагоре...