Дуспата си беше 100%,но не значи 100% гол!!!!Той направи по-добротъо за вас,изгони ни вратаря
ЧЕРНО МОРЕ-Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЧЕРНО МОРЕ-Ботев Пд
Запознай се с правилника:За фаул в наказателноот поле от вратаря картона е ЖЪЛТ!!!!!!
Дуспата си беше 100%,но не значи 100% гол!!!!Той направи по-добротъо за вас,изгони ни вратаря
И напусна нападател!!!Вие сте си виновни,че за цял мач имахте 3,4 положения и толкоз.....
- sedem_!_dva
MORSKI написа:Запознай се с правилника:За фаул в наказателноот поле от вратаря картона е ЖЪЛТ!!!!!!
Дуспата си беше 100%,но не значи 100% гол!!!!Той направи по-добротъо за вас,изгони ни вратаряИ напусна нападател!!!Вие сте си виновни,че за цял мач имахте 3,4 положения и толкоз.....
Ако вратаря е последен, то тогава картона е червен. Не съм гледал мача и затова не мога да дам коментар на ситуацията...
ПП Сега видях клипче от ситуацията и мога да кажа, че който говори за жълт картон и че няма дузпа просто по-добре повече да не пише за футбол. Морски не знам ти как го пишеш това, футбол не си ли гледал, не знаеш ли правилата на тази игра....
NON MOLLARE MAI
sedem_!_dva написа:MORSKI написа:Запознай се с правилника:За фаул в наказателноот поле от вратаря картона е ЖЪЛТ!!!!!!
Дуспата си беше 100%,но не значи 100% гол!!!!Той направи по-добротъо за вас,изгони ни вратаряИ напусна нападател!!!Вие сте си виновни,че за цял мач имахте 3,4 положения и толкоз.....
Ако вратаря е последен, то тогава картона е червен. Не съм гледал мача и затова не мога да дам коментар на ситуацията...
ПП Сега видях клипче от ситуацията и мога да кажа, че който говори за жълт картон и че няма дузпа просто по-добре повече да не пише за футбол. Морски не знам ти как го пишеш това, футбол не си ли гледал, не знаеш ли правилата на тази игра....![]()
![]()
Седем на Два,бе мен ти не си ли чувал,че вратаря има преидмство в наказателното??За какъв последен ми гоовриш??Той да не е централен защитник????
Недей така бе мен,излагаш се
Но има и случаи когаот съдиите дават и червени картони з атакива ситуации да,но това си е преценка на съдията,то има разлика от съдия до съдия,нали се сещаш
Но в случая не си прав,вратаря може и последен да е ,но за такова спъване се дава жълт картон.
Тчно защото не гледам за 1 път мач знам какво се дава в такава ситуация,неподготвен се изказа в случая
- sedem_!_dva
MORSKI написа:sedem_!_dva написа:Седем на Два,бе мен ти не си ли чувал,че вратаря има преидмство в наказателното??За какъв последен ми гоовриш??Той да не е централен защитник????
Недей така бе мен,излагаш сеЧист жълт картон и дуспа
![]()
Но има и случаи когаот съдиите дават и червени картони з атакива ситуации да,но това си е преценка на съдията,то има разлика от съдия до съдия,нали се сещаш![]()
Но в случая не си прав,вратаря може и последен да е ,но за такова спъване се дава жълт картон.
Тчно защото не гледам за 1 път мач знам какво се дава в такава ситуация,неподготвен се изказа в случая
Това, което го пишеш знаеш ли, че е голяма глупост Морски. Знаеш ли за какво предимство се говори за вратарите и то във вратарското поле, когато го атакува нападател и затова се казва, че вратарите имат предимство. В този случай вашия вратар излиза и фаулира откъснал се сам с/у него играч, ако не се даде и на това червен картон, то вратаря никога няма да получи такъв, освен ако не набие противников играч. Лелеееее направо съм потресен от тази глупост, която написа....
NON MOLLARE MAI
sedem_!_dva написа:MORSKI написа:sedem_!_dva написа:Седем на Два,бе мен ти не си ли чувал,че вратаря има преидмство в наказателното??За какъв последен ми гоовриш??Той да не е централен защитник????
Недей така бе мен,излагаш сеЧист жълт картон и дуспа
![]()
Но има и случаи когаот съдиите дават и червени картони з атакива ситуации да,но това си е преценка на съдията,то има разлика от съдия до съдия,нали се сещаш![]()
Това, което го пишеш знаеш ли, че е голяма глупост Морски. Знаеш ли за какво предимство се говори за вратарите и то във вратарското поле, когато го атакува нападател и затова се казва, че вратарите имат предимство. В този случай вашия вратар излиза и фаулира откъснал се сам с/у него играч, ако не се даде и на това червен картон, то вратаря никога няма да получи такъв, освен ако не набие противников играч. Лелеееее направо съм потресен от тази глупост, която написа....![]()
![]()
Ебати тука само някакви напълно некомпетентни и фенски заслепени коментират....
Айде д ами кажеш тогава каот си толквоа зпаознат,защо тогава в доста мачове за подобни действия на вратаря не се дава червен а жълт картон и дусПА!
Или ит си по-глям разбирач от съдиите??Зашото аз с очите си съм виждал не в един или 2 мача такова решение!!!!!
А съият този вратар може без проблем да бъде изгонен за ФАУЛ ИЗВЪН НАКАЗАТЕЛНООТ ПОЛЕ!!!И такива мачове съм виждал не е един.
Айде моял ти се не си запознат поне не спори....
Никакви фенски пристрастия не може да има в случая,казвам ти,че с очите си видях дуспата и пирнзавам,че я имаше.
Така какот с очите си съм виждал подобни решения на не един съдия9не ти говоря само за бг първенството)
- sedem_!_dva
MORSKI написа:sedem_!_dva написа:
Това, което го пишеш знаеш ли, че е голяма глупост Морски. Знаеш ли за какво предимство се говори за вратарите и то във вратарското поле, когато го атакува нападател и затова се казва, че вратарите имат предимство. В този случай вашия вратар излиза и фаулира откъснал се сам с/у него играч, ако не се даде и на това червен картон, то вратаря никога няма да получи такъв, освен ако не набие противников играч. Лелеееее направо съм потресен от тази глупост, която написа....![]()
![]()
Айде д ами кажеш тогава каот си толквоа зпаознат,защо тогава в доста мачове за подобни действия на вратаря не се дава червен а жълт картон и дусПА!
Или ит си по-глям разбирач от съдиите??Зашото аз с очите си съм виждал не в един или 2 мача такова решение!!!!!
А съият този вратар може без проблем да бъде изгонен за ФАУЛ ИЗВЪН НАКАЗАТЕЛНООТ ПОЛЕ!!!И такива мачове съм виждал не е един.
Никакви фенски пристрастия не може да има в случая,казвам ти,че с очите си видях дуспата и пирнзавам,че я имаше.
Така какот с очите си съм виждал подобни решения на не един съдия9не ти говоря само за бг първенството)
Ако има защитници около него и вратаря фаулира нападателя тогава е жълт картон... Абе кво ти обяснявам сега правилника... Гледай там мачовете и толкова... И нали знаеш, че вратаря играе ролята на последен защитник, защото ако има двама човека в защита и нападателя е зад тях и вратаря не е на голлинията, то тогава няма засада. Ебати.... много зле е този форум...
NON MOLLARE MAI
sedem_!_dva написа:MORSKI написа:sedem_!_dva написа:
![]()
Ако има защитници около него и вратаря фаулира нападателя тогава е жълт картон... Абе кво ти обяснявам сега правилника... Гледай там мачовете и толкова... И нали знаеш, че вратаря играе ролята на последен защитник, защото ако има двама човека в защита и нападателя е зад тях и вратаря не е на голлинията, то тогава няма засада. Ебати.... много зле е този форум...
бе не знам кой е зле,ама по твоята логика излиза,че Колина нещо не е в ред
това вашето на махленски спор заприлича. Защо не потърсите някъде в нета Правилника. Там си пише всичко.
[offtopic]Морски, днес се получи същия гаф на работа. Относно бана: аз не вземам често отношение и не се заяждам, т.ч. няма за какво, не би тр да съм забанен. А и вчера нещата се оправиха след като ти писах онази вечер. Според мен проблема е другаде, но не знам къде.[/offtopic]
[offtopic]Морски, днес се получи същия гаф на работа. Относно бана: аз не вземам често отношение и не се заяждам, т.ч. няма за какво, не би тр да съм забанен. А и вчера нещата се оправиха след като ти писах онази вечер. Според мен проблема е другаде, но не знам къде.[/offtopic]
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
[offtopic]Определено нямам никаква представа,искам да ти помогна ,но не знам как
Питай Стенли,или някой от другите модертатори
[/offtopic]