cena62 написа:Абонатите на "Булсатком" ще могат да гледат директно с картина дербито за първото място Лудогорец - "Левски", както и Локомотив (София) - Черноморец.
Поне ще мога да го гледам. Нали по ТВ+ ще ги дават.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
cena62 написа:Абонатите на "Булсатком" ще могат да гледат директно с картина дербито за първото място Лудогорец - "Левски", както и Локомотив (София) - Черноморец.
burgazliqta написа:cena62 написа:Абонатите на "Булсатком" ще могат да гледат директно с картина дербито за първото място Лудогорец - "Левски", както и Локомотив (София) - Черноморец.
Поне ще мога да го гледам. Нали по ТВ+ ще ги дават.
petkan написа:Аз пък си мислех, че ще го гледате директно от стадиона
Bartolomej написа:Ми ти вечерта до 21:00 най-късно ще си се прибрал и можеш да полееш рожденния ден
burgazliqta написа:То добре, ама подарък трябва да купувам, което ще е в събота, ще имам и мач сутринта да изкарам някой лев за подаръка, с две думи на главата ми е хаос. Надявам се за гостуването на Литекс да съм на линия.Пък и рожденния ден няма да е в Бургас .... в Манхатън-а ще е, а там като се стъмни става страшно.
![]()
Искам си Акаунта написа:burgazliqta написа:То добре, ама подарък трябва да купувам, което ще е в събота, ще имам и мач сутринта да изкарам някой лев за подаръка, с две думи на главата ми е хаос. Надявам се за гостуването на Литекс да съм на линия.Пък и рожденния ден няма да е в Бургас .... в Манхатън-а ще е, а там като се стъмни става страшно.
![]()
Ама Манхатън-а е по-близо до София
petkan написа:Искам си Акаунта написа:burgazliqta написа:То добре, ама подарък трябва да купувам, което ще е в събота, ще имам и мач сутринта да изкарам някой лев за подаръка, с две думи на главата ми е хаос. Надявам се за гостуването на Литекс да съм на линия.Пък и рожденния ден няма да е в Бургас .... в Манхатън-а ще е, а там като се стъмни става страшно.
![]()
Ама Манхатън-а е по-близо до София
По-близо е, ама иди му го обяснявайПък и той си е потърсил вече причини и.......... си ги е намерил
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта