ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Най-важното нещо е както казаха по-горе в темата да се запазят основните единици в отбора, да се освободят Кириакидис, Бенжелюн, Станко, Янчев и Присо!За Пакурар определено си мисля, че има качества и следователно трябва да бъде оставен в отбора!
Янис Зику написа:urkoto написа:Кефи ме наистина как се подхвърлят едни имена у въздуха, особено това на Г. Миланов - футболист който струва колкото цялата разпасана команда на Стойчо + нелицензирания стадион + личните автомобили на Титаните![]()
Но няма лошо, все пак мечтите са безплатни
Един Миланов може да дойде под наем например, както М'Боли, с цел продажба в по-елитен клуб и вдигане на цената. А и това са само примерни варианти, никой не казва, че ще стане, същата е работата и с Мишо Александров.
Стефан Велев пък не е толкова недостижима цел, да не говорим за човек като Георги Илиев, който макар и на възраст си играе на много високо ниво в последните години.
И още нещо. Черни никой няма да го бара!!
То щото Ловеч са сакати и не могат да го прададат сами
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Артилериста написа:Така ,ето какво мисля аз за селекцията:
-на първо време да се отървем от ненужните,а те не са малък процент от отбора.Говоря за играчи като Родригес,Макенджиев,Станко,Кириакидис,Пакурар,Бенжалюн,Нилсон Антонио и КАПИТАНА Тошко Янчев
-на второ място да привлечем млади и перспактивни БЪЛГАРИ от нашето първенство:
За мен се нуждаем от играчи на следните постово и от следните играчи:
Вратар:Трябва ни класен вратар,Черни показва добри игри,но като цяло защитата играе важно роля за това.Най-добре Владо Стоянов
Централен защитник/Ляв бек:Тук от решаващо значение е като какъв ще го играе Коце Стоянов.Ако е централен защитник да се търси бек и обратно.Най-добре да се вземе някой млад бек от школата примерно и Коцето да играе като централен защитник,където е много силен.
Вътрешни халвофе:за мен са ни нужни поне 3-ма:Стефан Велев,Златински и задължително Георги Илиев от Черно море
Дясно крилоЗа мен Присо не е чак толкова слаб и трябва да му се даде шанс,но задължително с някой добър конкурент-Мишо Александров,Уелингтом(от литекс където беше) или друг класен чужденец.
ПлеймейкърАко не успеем да вземем Георги Илиев,който може да играе на тази позиция,това означава,че ни трябва играч от класата на минимум Георги Миланов.
Това е за селекцията,като се има предвид ,разбира се,че не се разделяме с нито 1 от футболистите ни,които не са посочено по-отгоре.Това е само според мен
Колега ще ме извиняваш, но изключително некомпетентно мнение...
Родригес не е лош бек, за резерва е перфектен, но предполагам има не малка заплата и можем да се лишим от него. Макенджиев, Станко, Нилсон Антонио, Бенжалюн, Янчев - ок. Кириакидис не сме го видяли в игра, нека да видим какво представлява. Може пък да е играч момчето. Пакурар си играе доста стабилно, мисля, че има място в отбора. Има поглед над играта, далечен пас. За какво ни е защитник при наличие на 4 централни - много добри и перфектен ляв бек? Черни - много добър вратар. Колко мача си гледал на Владо Стоянов? Сигурен съм, че Черни е поне една класа над него. Вътрешните ни халфове са Янчев, Саша, Кириакидис, Пакурар и Тенгариня. 5 човека за 2 позиции, а ти си написал, че още 3 ни трябват. Добре да речем, че разкарваме Тошко и Тенгариня. Кириакидис и Пакурар не се знае какво ще стане с тях. В центъра може да дойде евентуално Златински. Най-много и Велев. Цветков и Миланов никой няма да ни ги даде, а Георги Илиев не става за ЦСКА и е на 31. Присо не става.
Янис Зику написа:urkoto написа:Кефи ме наистина как се подхвърлят едни имена у въздуха, особено това на Г. Миланов - футболист който струва колкото цялата разпасана команда на Стойчо + нелицензирания стадион + личните автомобили на Титаните![]()
Един Миланов може да дойде под наем например, както М'Боли, с цел продажба в по-елитен клуб и вдигане на цената. А и това са само примерни варианти, никой не казва, че ще стане, същата е работата и с Мишо Александров.
Стефан Велев пък не е толкова недостижима цел, да не говорим за човек като Георги Илиев, който макар и на възраст си играе на много високо ниво в последните години.
Съвпада ми мнеието с твоето! Черни да не се пипа, как може да се иска смяна на Черни, като момчето е перфектно и то не само с рефлекс и пласиране, ами има и МИСЪЛ в деиствията му .....
За Стефан Велев знам , че вероятността да дойде при нас е огромна за момента, но нали знаете , че винаги се намират подводни камъни да те препънат !
Тасио е задължително да остане, дано не направят някоя глупост и да го изпуснат .
К.Стоянов, Кириакидис, Бенжито, Родригез, Станко, Геънчов ( трябва да го преотсъпим , че ще го затрием момчето )
- Червени_шампиони
- Контакти:
Крила ни трябват и ляв бек, ако дойде Златински сме готови.
Нови
- Ляв бек - Иска ми се да вземеме Илия Миланов от Литекс, но едва ли ще стане.
- Вътрешен полузащитник - Христо Златински (Локо Пловдив)
- Ляво крило - Милен Василев от Миньор Перник, до края на сезона титуляр на мястото на Карачанаков, след това евентуално резерва. Скоро ще стане свободен агент, защото ще го уволнят дисциплинарно него и останалите, които не искат да играят срещу Левски утре.
- Дясно крило - Давид Каядо (Берое)
- Димитър Маймунков, Христо Мартински, Тони Стоичков, Емил Ботев (ДЮШ)
Напускат
- Нилсон Антонио, Юнес Бенжелюн, Присо, Станко Йовчев - макар, че едва ли ще се махне, докато боклуците са в ЦСКА

Резерви
- Вратари: Благой Макенджиев, Анатоли Господинов
- Защитници: Жереми Родригез, Михаил Венков, Костадин Стоянов, Ангел Грънчов, Емил Ботев (ДЮШ)
- Полузащитници: Тодор Янчев, Александру Пакурар, Тенгариня, Илиас Кириакидис, Сержиньо, Серж Нюаджи, Антон Карачанаков (умишлено съм го оставил резерва, защото е контузен до края на сезона), Тони Стоичков (ДЮШ)
- Нападатели: Станко Йовчев, Анисе, Тасио, Димитър Маймунков и Христо Мартински (ДЮШ)
*31 футболисти от които 4 привлечени от ДЮШ
Нещо такова трябва да изглежда зимната селекция на ЦСКА, ако бяхме нормален отбор, но понеже не сме такъв, а сме ненормален и собствениците на отбора разбират от всичко предполагам, че в отбора ще дойдат още "звезди", като Присо, които след това ще се чудиме къде да ги забутаме.
Нови
- Ляв бек - Иска ми се да вземеме Илия Миланов от Литекс, но едва ли ще стане.
- Вътрешен полузащитник - Христо Златински (Локо Пловдив)
- Ляво крило - Милен Василев от Миньор Перник, до края на сезона титуляр на мястото на Карачанаков, след това евентуално резерва. Скоро ще стане свободен агент, защото ще го уволнят дисциплинарно него и останалите, които не искат да играят срещу Левски утре.
- Дясно крило - Давид Каядо (Берое)
- Димитър Маймунков, Христо Мартински, Тони Стоичков, Емил Ботев (ДЮШ)
Напускат
- Нилсон Антонио, Юнес Бенжелюн, Присо, Станко Йовчев - макар, че едва ли ще се махне, докато боклуците са в ЦСКА

Резерви
- Вратари: Благой Макенджиев, Анатоли Господинов
- Защитници: Жереми Родригез, Михаил Венков, Костадин Стоянов, Ангел Грънчов, Емил Ботев (ДЮШ)
- Полузащитници: Тодор Янчев, Александру Пакурар, Тенгариня, Илиас Кириакидис, Сержиньо, Серж Нюаджи, Антон Карачанаков (умишлено съм го оставил резерва, защото е контузен до края на сезона), Тони Стоичков (ДЮШ)
- Нападатели: Станко Йовчев, Анисе, Тасио, Димитър Маймунков и Христо Мартински (ДЮШ)
*31 футболисти от които 4 привлечени от ДЮШ
Нещо такова трябва да изглежда зимната селекция на ЦСКА, ако бяхме нормален отбор, но понеже не сме такъв, а сме ненормален и собствениците на отбора разбират от всичко предполагам, че в отбора ще дойдат още "звезди", като Присо, които след това ще се чудиме къде да ги забутаме.
Последна промяна от Червени_шампиони на 03 ное 2012 20:29, променено общо 3 пъти.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
ако имаме финансов ресурс- да останат само Платини, Бандата и Черни, останалото да си заминава.. Ако нямаме- "да пърдът и да боядисват"!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
A бре малкия вие да не би да играете в ШЛ та да го забележат с цел продажба Ицо си има достатъчно връзки в Испания ако искат да го продадат

- cska_liverpool
- Контакти:
А нали имаше едни обещаващи африкански младежи които тренираха в ЦСКА миналата година,но имаше някакъв проблем при картотекирането им заради годините че били прекалено млади или нещо от сорта.Даже си спомням че единият от тях беше с доста добра физика и вкарваше доста голове в приятелските мачове.Вече изобщо не се говори за тях какво стана,прогонихме ли ги?
RED OR DEAD
-
- Контакти:
cska_liverpool написа:А нали имаше едни обещаващи африкански младежи които тренираха в ЦСКА миналата година,но имаше някакъв проблем при картотекирането им заради годините че били прекалено млади или нещо от сорта.Даже си спомням че единият от тях беше с доста добра физика и вкарваше доста голове в приятелските мачове.Вече изобщо не се говори за тях какво стана,прогонихме ли ги?
Отдавна не са в България!Ми чак прогонване не просто няма как да останат тук!