И Дарик отказа да плати за футболните права, а сега накъде

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: И Дарик отказа да плати за футболните права, а сега на къде

Мнениеот thebully » 02 ное 2012 22:14

CHE написа:Сега лакомите босове на клубове тотално ще фалират.Искат цени поне като в Румъния[за ТВ излъчване*] с кого само се сравняват ха ха ха .Румъния е 21мил.души[повече потребители ,рекламодатели и тн.*] и от основаването на груповата фаза за купата на УЕФА от 2003 до сега класирват минимум по 2 отбора в групите на ШЛ или ЛЕ .Когато наште отбори постигнат това [което ще означава много силно първенство*]тогава да се мерят с тях,сега сме на едно ниво със Сърбия .

Голямо мнение даде,боли ги оная работа "босовете" дали ще се предават или не,доста хора си изкарват прехраната ей така без да плащат,трябва да ги сложат на мястото им :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 02 ное 2012 22:16

Кашчей написа:
Доктор Хаус написа:
Ако наистина няма мачове по Дарик,какво правим?Има ли го още онова Спорт и музика по Хоризонт?БНР,както и БНТ винаги намазват при подобни ситуации.Примерът е ясен от последната седмица.....

Помниш ли времената на нелегалните предавания на мачове от ГОНГ, с мобилния телефон в ръка?Дали рекламите им тогава са били безплатни, по време на предаването?

ПП-ГОНГ не слушам почти година и изобщо не ми липсва като живо предаване, в което чуваш за 40 минути около 50 пъти името на любимият Томиславов отбор.Слушах заекванията на човекът-дикция, Грънчаров.Слушах истериите на Александров, предиханията на Ирина Цекова (Русева)..мъкането на Иво Йовчев....все журналисти, та дрънкат!
Спорт и музика си съществува и..странно, говорят не само за Левски и ЦСКА.

Oстава да кажеш,че и водещите са същите от години! :lol:
Сетих се как едно време в 7 без 10 по Хоризонт се чуваше едно весело кукуригане на петле, следваше приказка...

Потребителски аватар
BadBoy

Re: И Дарик отказа да плати за футболните права, а сега накъде

Мнениеот BadBoy » 02 ное 2012 22:17

percival написа:Аз имам един друг въпрос ,колко платиха от тази новосъздадена фирма за да притежават ТВ и радио правата ? Защо никъде не беше обявена цената ,нали до скоро нямаше да клякат под 5 милиона ?

Нищо никой не е плащал, ще си платят единствено процента на БФС или по-просто казано, БФС прехвърли радио-телевизионните права директно на клубовете и те да оперират с тях както видят за най-добре.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 02 ное 2012 22:20

Дано продължат да излъчват мачовете,пускам ТВ-то ,но коментарът ми е на радиото - не понасям Ангелов,Ибришимов и т.н :(
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 ное 2012 22:20

vaskonti написа:
milen.hristov написа:
vaskonti написа:А това, че с тези предавания телевизиите и радиата и конкретно Дарик привличат в пъти повече рекламодатели и съответно печелят от чужд продукт, това има ли някакво значение и нормално ли е?

Те просто се възползват от този продукт, като разбира се си плащат данъци от печалбата.
Същото ми е мнението и за градският транспорт, като обществен, той трябва да е безплатен.

А като е безплатен....кой ще го плаща? :roll: Държавата? А държавата ще взима пари от...кой? Ми от данъци! А за да има достатъчно пари за безплатен обществен транспорт, данъците трябва да се вдигнат и то доста! Подозирам, че няма да си съгласен, нали? А може би и хлябът трябва да е безплатен, защото е обществена народна храна?
Не става така! В крайна сметка абсолютно всички ФК са частни фирми, БФС е независима организация и е редно да им се плаща за продукта, който произвеждат. Добър или лош...това е отделен въпрос.

[offtopic]държатата ще спести пари от заплатите (не малки, 4 цифрени) на контрольори и други хрантутници, а пари има, данъка може да е с не повече от 50 лв годишно, отделно и пари от реклама.
Отелно при свободен транспорт хората ще предпочитат него вместо да харчат пари със собствените си автомобили, т.е. никакви задръствания[/offtopic]
Добре мразя комунизма, но защо тогава не са се плащали подобни неща, значи и сега може, жалко,ч е всичко се меркализира

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 ное 2012 22:21

shotgun blues написа:Дано продължат да излъчват мачовете,пускам ТВ-то ,но коментарът ми е на радиото - не понасям Ангелов,Ибришимов и т.н :(

Правя същото

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 02 ное 2012 22:21

BadBoy написа:
percival написа:Аз имам един друг въпрос ,колко платиха от тази новосъздадена фирма за да притежават ТВ и радио правата ? Защо никъде не беше обявена цената ,нали до скоро нямаше да клякат под 5 милиона ?

Нищо никой не е плащал, ще си платят единствено процента на БФС или по-просто казано, БФС прехвърли радио-телевизионните права директно на клубовете и те да оперират с тях както видят за най-добре.

Явен пример за конфликт на интереси :) Тия от бфс не са и за съд направо в централният да ги карат !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 ное 2012 22:22

Доктор Хаус написа:
Кашчей написа:
Доктор Хаус написа:
Ако наистина няма мачове по Дарик,какво правим?Има ли го още онова Спорт и музика по Хоризонт?БНР,както и БНТ винаги намазват при подобни ситуации.Примерът е ясен от последната седмица.....

Помниш ли времената на нелегалните предавания на мачове от ГОНГ, с мобилния телефон в ръка?Дали рекламите им тогава са били безплатни, по време на предаването?

ПП-ГОНГ не слушам почти година и изобщо не ми липсва като живо предаване, в което чуваш за 40 минути около 50 пъти името на любимият Томиславов отбор.Слушах заекванията на човекът-дикция, Грънчаров.Слушах истериите на Александров, предиханията на Ирина Цекова (Русева)..мъкането на Иво Йовчев....все журналисти, та дрънкат!
Спорт и музика си съществува и..странно, говорят не само за Левски и ЦСКА.

Oстава да кажеш,че и водещите са същите от години! :lol:
Сетих се как едно време в 7 без 10 по Хоризонт се чуваше едно весело кукуригане на петле, следваше приказка...

БНР е национално радио, Дарик също.Спортното магазинно предаване на БНР не е насочено само към футбола, по -точно към два отбора във футбола, които да запълват около 60% от предаването.В магазинното спортно предаване на Национално радио Дарик се случва точно това.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 02 ное 2012 22:25

Браво на Домусчиев, време беше да се вземат такива мерки. Надали Дарик ще липсват толкова на някой. Аз лично силно избягвам да ги слушам. Писнало ми е от пристрастните им мнения и коментари, както и постоянното въртене на теми около Левски/ЦСКА, сякаш други отбори няма.
est. 1912

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 02 ное 2012 22:25

БНР е национално радио, Дарик също.Спортното магазинно предаване на БНР не е насочено само към футбола, по -точно към два отбора във футбола, които да запълват около 60% от предаването.В магазинното спортно предаване на Национално радио Дарик се случва точно това.

Aма,сериозно ли и от там хора по стадионите да предават пряко мачовете?Хоризонт не съм слушал от доста години (Дарик не слушам по от скоро).

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”