donpacko написа:Тсонпен и във фенския сектор е 10 кинта билета.Наистина малко преувеличиха със тия цени нооооо.Снакебите относно работягите от Биовет,по мои сметки те са около 50 човека,но поне половината са редовни,тая бройка не е толкова фатална.Когато дават билети там винаги ми предлагат да ми вземат,защото най-добрия приятел на баща ми бачка там а и имам съученици които също бачкат във Биовет.На баща ми приятеля даже като ходим на мачове някъде на вънка сме заедно така,че той отпада а и си има карта,както и други образи от там които си ходят на мачове.Който си ходи на мачове не е проблем,но баща ми както казва и пред мене да играят не ме вълнува.Всичко си опира до човека.Истинския лакмус ще е утре вечер,защото се очаква малко по студеничко и мача е от 21 което доста голям минус.
tsonpen е прав, напълно го подкрепям,а що се отнася до публиката... ако не си фен на футбола няма как да дойдеш на стадиона много ясно. Цените на билетите няма как да се намалят, защото цените на картите този сезон са други. Няма да се повтарям, че наготово да искаме добър отбор просто няма как да стане, не е въпроса колко е цената, а за какво се дава тя, а на него отговорих с по-горе. Така че не може едни да дават, други да се възползват и да минават тънко, а същевременно да изискват високо качество или въобще да има добър футбол в града ти, тук не става въпрос вече за съществуването просто ей така на отбор, а за съществуването на класен отбор, който е с големи амбиции. Ако на някой не му харесва това, да не идва да гледа, но да си плащаш, да искаш да гледаш, а да мърмориш постоянно...не сериозно е, дори даже вече изнервящо и изтъркано като мнение.
А какво правят в другите градове...по този въпрос не ме интересува...там нямат Лудогорец...