s.th.1926 написа:гарфийлд, аз не съм най-големият капацитет по отношение на твоя отбор. Но мисля, че Генов има знания и умения. Просто никога не е бил амбициозен достатъчно, да постигне нещо голямо. Дядо му е един от основателите на Спортклуб!
Успех на твоя отбор. Последните години ви излезе репутацията на груб отбор, след нашия Велизар, но аз не ви помня като такъв. Илиан Илиев беше невероятен, но помня една много драматична победа на Локо на Лаута, с 2-1, по времето на Бащата. Имахте един дребен халф, адски техничен, Милен Бакърджиев. невероятен!!! Вие, Берое и Черноморец сте ми от любимите отбори. Най-любима ми е... Славия, но това е една друга тема. Успех на ЧМ!!!
Ние засега с вашият градски сме се засилили към пропастта. Лошото е, че този човек е разкачили всички спирачки, а заварил педала за газта... Добре сме, но ще се оправим!
http://www.youtube.com/watch?v=YrBdCghy76A
Знам колега,че не си най-големия капацитет за нашия отбор и затова те поправям,ако грешиш.

Това за дядото на Генов не го знаех.Мерси за инфото.Че не е амбициозен и аз си го мислих,даже човек без особени претенции,мога да кажа.Както и да е.А Милен Бакърджиев бе невероятен.Имах удоволствието да се запозная и да контактувам с него,докато още бе играч при нас.

Успех и на вас ви желая,но не и на мача с нас.