За съжаление - посещението на стадиона остава проблем за хората с ниски доходи и мисля, че е добре да има още изключения, както бяха въведени за ученици, така да въведат и за пенсионери.
От друга страна - в сектора, където билетите са по 5 лева не видях да са се изчерпали местата.
За реда на стадиона - мен ме притеснява това, че няма информация кои са местата на хората с абонаментни карти и при контролите, когато няма места, човек не знае дали няма да го вдигнат от мястото му точно преди мача.
Впечатлението ми от мача - много се радвам, че както някой беше писал в медиите, Лудогорец има още един отбор, който може да се класира в челото на А група. Съставът, който започна, беше без нито един, който играе като титуляр, а имаше играчи, които този сезон май въобще не сме ги виждали в игра. Витиня дори не игра и в контролата със Стяуа. Шоко мисля, че този сезон е играл една котнрола и един път влезе като резерва в официален мач. Моци отдавна не беше влизал в игра, Мишо също. Бургзорг беше най-игралият играч от този състав, който изкара мача поне до 60-70-та минута, а в игра влязоха 4-ма като резерви, 3-ма от които бяха единствените твърди титуляри от официалните мачове. Освен 5-тимата национали, липсваха и Марселиньо и Генчев. Чворович не игра. Т.е. - това беше мач без 8 титуляри за отбор, които винаги има почти един и същ титулярен състав.
Първия гол във вратата ни беше след като Моци загуби топката по нелеп начин. От там тръгна една къса атака, която завърши с гол. След това нашите се отрезвиха и имахме 100%-ов пропус на Мишо Александров, където само трябваше да уцели вратата. Димо Бакалов започна срещата с няколко добри включвания, но бързо загуби вяра в себе си започна да се оплита така, както често сме го виждали. През второто полувреме получи топката на границата на наказателното поле, но в опита си да направи нещо сам се провали. Шоко, както и друг път през този сезон, вече не е същият и е много плах в атака. Няма ги ония изнасяния, които донесоха доста голове през изминалия сезон. Безяк се губеше, в смисъл, че не го забелязвах. Гела веднага вдигна нивото с влизането си. Трябва му още игра, но това момче освен, че има техника и е много корав, което малко ни е дефицит. Бургзорг беше един от най-емоционалните на терена и когато падахме с 0:2 двамата с Голубович най-много викаха в опит да координират играта. Кишада типично в негов стил го удари на екшън, така и вкара гола в самия край на първото полувреме

Първо вътре в себе си упреквах Петев, че е пуснал състав само от резерви, но после разбрах, че то титуляри почти няма. Не знаех, че Марселиньо и Генчев ще отсъстват. Хареса ми също, че след като съставът върна един гол, Петев ги остави да играят още и те реално обърнаха мача, вместо да ги извади с провесени носове.
Като цяло съм много доволен. Атмосферата на трибуните беше интересна. Имаше доста ръкопляскания на първия гол на румънците.