Георги Илиев влезна в управата на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Re: Георги Илиев влезна в управата на ЦСКА

Мнениеот ***cska*** » 09 окт 2012 23:13

Пожелавам успех на Майкъла.Незнам дали промяната ще е за добро или не,но определено имаме нужда от такава.
По-зле няма на къде!Ако не друго,поне времето ще покаже,дали през всичките тия години е плюл по медийте без покритие!
Тончо също е болен Армеец,времето ще покаже дали става или не.
УСПЕХ,аз съм оптимист!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 09 окт 2012 23:15

Янис Зику написа:
turbogena написа:Майкъла е пълен смешник. И това го казвам без да злорадствам ,а напълно сериозно. Тоя само гледа пари да лапа и ще е истински лакей на титаните. ;)

В грешка си. Има си бизнес, има си и пари, а и той е един от малкото, които директно са казвали, че няма да лижат гъзо на никой.

Ти знаеш ли какъв е бизнеса на Майкъла бе брато?Защото аз знам(3 години сме работили заедно) и ако разбереш ще паднеш от стола :mrgreen:
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 окт 2012 23:16

1977 написа:
Янис Зику написа:
turbogena написа:Майкъла е пълен смешник. И това го казвам без да злорадствам ,а напълно сериозно. Тоя само гледа пари да лапа и ще е истински лакей на титаните. ;)

В грешка си. Има си бизнес, има си и пари, а и той е един от малкото, които директно са казвали, че няма да лижат гъзо на никой.

Ти знаеш ли какъв е бизнеса на Майкъла бе брато?Защото аз знам(3 години сме работили заедно) и ако разбереш ще паднеш от стола :mrgreen:

я кажи?
че ми стана любопитно :roll:

п.п. няма да ни каже.......аз пък чух, че щели да вдигат мол в София заедно с Гриша Ганчев :roll: ако някой знае нещо нека сподели
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 10 окт 2012 00:21

Какво става с Инициативния комитет за ЦСКА, те ли го докараха този неадекватен субект, известен като Майкъла?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 10 окт 2012 08:41

Да не бързаме с оценките1 Първо да видим дали ще се справи с ремонта и с Панчарево още повече, че Сашо Чакмаков му е обещал безплатен цимент.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 окт 2012 10:06

Още не са почнали работа хората и всеки се изказва "компетентно". Браво бе! Май ще е най-добре да закрият отбора и всеки да си гледа живота.
Не мога да проумея как може да сте такива наивници, не виждате ли, че българския спорт като цяло не е апетитна хапка за някакви дългосрочни и мащабни инвестиции? Трябва да сте доволни, че въобще някой се наема да бъде оплюван и за него да се измислят какви ли не легенди-визирам Жоро Илиев,Тончо и Стойчо.
Ако има човек, който да гледаме с презрение, ако дойде да работи в ЦСКА някой ден за мен той се казва...Христо Стоичков. Аз лично го уважавам страшно много и му се възхищавам, но е съмнително човек с големи връзки и възможности да не направи нито една жертва в живота си за отбора, от който както сам той казва е тръгнал към големия футбол, а в същото време иска гаранция, за да работел в ЦСКА едва ли не трябва бюджет от 50млн.евро и хора, които да го слушкат. Това е съмнителното, а не Тончо,(неу)Стойчо или пък Георги Илиев - те поне искат да направят от нищо - нещо и жертват собствените си задници, въпреки, че омразата на феновете е безпощадна и ако се издънят ще съжаляват за цял живот.

Потребителски аватар
boi4eto68
Контакти:

Мнениеот boi4eto68 » 10 окт 2012 10:07

Майкъла е истински цесекар, дано ви е от полза, че ние от Левски искаме силна конкуренция. Лудогорец за мен са еднодневка и така успех му желая!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 окт 2012 10:25

boi4eto68 написа:Майкъла е истински цесекар, дано ви е от полза, че ние от Левски искаме силна конкуренция. Лудогорец за мен са еднодневка и така успех му желая!

При силна конкуренция силното "Л" има 0 титли и купи вече няколко години поред+няколко географски открития. Още по-силен ЦСКА определено няма да ви е от полза. :)

Потребителски аватар
boi4eto68
Контакти:

Мнениеот boi4eto68 » 10 окт 2012 11:04

Кировец написа:
boi4eto68 написа:Майкъла е истински цесекар, дано ви е от полза, че ние от Левски искаме силна конкуренция. Лудогорец за мен са еднодневка и така успех му желая!

При силна конкуренция силното "Л" има 0 титли и купи вече няколко години поред+няколко географски открития. Още по-силен ЦСКА определено няма да ви е от полза. :)

Щом казваш, а още по-силен ЦСКА ще ни е в полза и то много, нали най-големите ни победи над вас са именно когато сме били най-слаби. Та това ми е идеята.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 окт 2012 11:14

boi4eto68 написа:Щом казваш, а още по-силен ЦСКА ще ни е в полза и то много, нали най-големите ни победи над вас са именно когато сме били най-слаби. Та това ми е идеята.

Братле, ти гледаш победата в дербито, а аз гледам крайното класиране. Бийте колкото си искате, ама аз не виждам смисъл да биеш силен или слаб ЦСКА и да не можеш да се класираш в двойката.

Върни се в “ЦСКА”