Нито Фиорентина ще изпратят отговор, нито Дарик ще продължат напред - в дни като този, в който новините са еднообразни, тази "новина" вдига рейтинг. ОК - няма лошо, всеки сам решава какво да прави. Това стори и Бербатов, така решили и Русев и Александров. Живи и здрави!!!
И отново малко от Бербатов: "Чудя се как да започна. Но явно щом всеки в България разбира от футбол, дава оценки и компетентно мнение, а през живота си тези хора не са ритали футболна топка, така и аз ще почна да давам път на моето мнение...Та тази статия е точно за тези всички "разбирачи", всички завистници, всички злобари, хора, които не могат да спят, когато видят някой човек да преуспява. Е, аз съм един от тези успели хора, които изпитват злобата и омразата на свой гръб.
Има много успeли хора в България и предполагам, че и те се чувстват по същия начин. Аз не мога да говоря от тяхно име, така че ще говоря за себе си. Наслушах се и се начетох на доста неща, особено по мой адрес, идващи точно от такива хора, злобни и завистливи, но както казва един от любимите ми поети: "I AM THE DOG YOU LOVE TO HATE, BECAUSE I AM A BIG SUCCESS". Единственото, което мога да изпитвам към тях, е съжаление...Пиша и за всички тези "журналисти", които си позволяват да интригантстват по мой адрес, хора, които трудно признават успеха ми и не показват респект и уважение. Е, няма как да го получите и от мен.Пиша го това, тъй като много хора трябва да бъдат поставени на мястото си, всяко нещо си има граници".

Е, едва ли Бербатов ще се трогне от тази инициатива. Жалкото е, че уважавана медия като Дарик реши да прави имидж и рейтинг отново на гърба на Митко, прикривайки се зад тази "благородна кауза"... Но както казваше Батето "Айде живи и здрави"!!!