Подразни ли ви Слави ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

warhead
Контакти:

Re: Подразни ли ви Слави ???

Мнениеот warhead » 18 сеп 2012 11:25

svis2ov написа:Вижте какво... от дълго време живея извън България, наслушал съм се на хиляди простотии във враждата Левски-ЦСКА, ама доста от вас преминават границите на разумното мислене! Тук става въпрос за две неща: болно момче и болен водещ! Как не можете да различите тези две толкова прости неща? От Левски са за момчето, от ЦСКА за Слави... Вие луди ли сте или сте изперкали тотално? Човека, който е поставил темата казва ясно: "Как ви се стори Слави ..." в този конкретен случай? Какво има да се делите или да мислите? Постъпката на Слави е ИДИОТСКА! И мен , ако има ТV да ме снима как давам 10 лева на едно циганче, и в същият момент да тегля една дълга на министър председателя (избран от мнозинството) както аз си знам, и на всичко отгоре да остана ненаказан (това се знае от много преди) - означава едно НЕЩО, което се казва ПРОСЕЛИТИЗЪМ (за тези, които не знаят какво значи- да търсят в Google). Ако момчето е с нормален интелект, би трябвало да му хвърли парите в лицето! Такива "филантропи" като Слави, трябва да се потопят в чувал, с 100 кг камък отгоре и да се потопят в най-дълбокият язовир в България! Тук няма Левски, няма ЦСКА!!!!! Има обществена загриженост за едно болно момче. И сини , и червени, и зелени, и бели... ВСИЧКИ трябва да му помогнем!
Ако съм обидил някой - да ме извиняват!
Поздрави от далечно Чили!

Какъв Левски,какъв ЦСКА ти съвсем изтърва влака!Обществена загриженост имало вика....ако не беше Слави ти и обществото как щяхте да разберете и да се загрижете!
П.С. Сигурно веднага си се обадил за да помогнеш на момчето!Пак ти казвам нямаш право да плюеш по някой,който прави добро,защото ако иска може да си стои в къщи и да си харчи парите и да не се занимава с такива като теб да им обяснява защо помга на човек в нужда!Жалък си не исках да те обиждам ама няма как! :evil:

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 18 сеп 2012 11:31

damageplan написа:Още ли го гледате този .

+1

Потребителски аватар
milennelim
Контакти:

Мнениеот milennelim » 18 сеп 2012 11:36

Защо да не се дарява публично? Нека и специален канал да си направят телевизиите - канал за тези, които искат да дарят публично. Сигурно тогава ще има много повече дарители.Те така да се покажат на хората, че са дарили. важното е че ще се помогне на много повече хора, които имат жизнено важна нужда от помощта на някой.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 18 сеп 2012 11:59

Не мога да разбера с кое да ме подразни Слави с това че иска да помогне на едно момче да продължи образованието си ,а се видя че и той малко се сконфузи и се притесни че трябва да се обяви публично и изглеждаше искрен и без поза.По скоро темата е дразнеща.И аз не чух някъде да спомене Б.Б..Важното е че проблема е разрешен и за съжаление пак благодарение на телевизията а не от органите които трябва.Ама те медиите макар да са 4 власт и каквото и сила да имат не могат да решат всички проблеми в държавата има едни други за които сме гласували и избрали те със законите назначенията и действията си трябва да решават различни казуси а не да си затварят очите и да нехаят.И какво общо има това кой на какъв отбор симпатизира,да не би защото Слави е фен на Цска и сега да почна да го плюя аз който съм от Левски това е много тъпа теза,когато направи нещо нередно мога да си изкажа мнението че не действа коректно,но затова че е направил някого щастлив и сбъднал мечтата не ми изглежда логично да го нападам и обиждам.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 сеп 2012 12:26

Обичам Левски написа:Нямаше как да не ме подразни публичната благотворителност на Слави.Показа едно момче в инвалидна количка, политизира неговите проблеми и накрая се направи на велик и му даде няколко хиляди евро.Дотук нищо лошо,освен това със политизирането на въпроса.Защо публично забога,ако искаш да помагаш истински не го направи задкадър,а не пред цяла България.Накрая Слави ни подсказа,че за всичко е виновен Бойко Борисов и накрая,че нашия водещ-шоумен е нашия спасител.

п.п Съжелявам,ако има правописни грешки,но съм жестоко афектиран от видяното !

И на мен ни ми е приятна очевидно наглата показност и популизъм на премиера-слънце, но не правя теми за това..

П.П.Не знам дали Бойко е виновен за всичко, но като го слушам как се държи и говори.."Аз направих това, аз дадох онова.."Говори така все едно вади пари от собствения си джоб!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 сеп 2012 12:55

Levskar_90 написа:
шивача написа:всеки си има собствено виждане. аз съм убеден, че славея го прави, за да извлече дивиденти, дали са политически, рекламни или икономически, той си знае, но да го правиш върху болката на живо същество си е гавра :!:

Напълно съм съгласен, щом изключително глупав човек като шивача е разбрал истината, значи има бъдеще България :) ;)

[offtopic]изказало се гомното и паднало в дупката :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

вече не съм сигурен в думите си, щом нереално творение, като този ме подкрепя, явно бъркам някъде :roll:
[offtopic]лайномед90 :lol:[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Свободна зона”