svis2ov написа:Вижте какво... от дълго време живея извън България, наслушал съм се на хиляди простотии във враждата Левски-ЦСКА, ама доста от вас преминават границите на разумното мислене! Тук става въпрос за две неща: болно момче и болен водещ! Как не можете да различите тези две толкова прости неща? От Левски са за момчето, от ЦСКА за Слави... Вие луди ли сте или сте изперкали тотално? Човека, който е поставил темата казва ясно: "Как ви се стори Слави ..." в този конкретен случай? Какво има да се делите или да мислите? Постъпката на Слави е ИДИОТСКА! И мен , ако има ТV да ме снима как давам 10 лева на едно циганче, и в същият момент да тегля една дълга на министър председателя (избран от мнозинството) както аз си знам, и на всичко отгоре да остана ненаказан (това се знае от много преди) - означава едно НЕЩО, което се казва ПРОСЕЛИТИЗЪМ (за тези, които не знаят какво значи- да търсят в Google). Ако момчето е с нормален интелект, би трябвало да му хвърли парите в лицето! Такива "филантропи" като Слави, трябва да се потопят в чувал, с 100 кг камък отгоре и да се потопят в най-дълбокият язовир в България! Тук няма Левски, няма ЦСКА!!!!! Има обществена загриженост за едно болно момче. И сини , и червени, и зелени, и бели... ВСИЧКИ трябва да му помогнем!
Ако съм обидил някой - да ме извиняват!
Поздрави от далечно Чили!
Какъв Левски,какъв ЦСКА ти съвсем изтърва влака!Обществена загриженост имало вика....ако не беше Слави ти и обществото как щяхте да разберете и да се загрижете!
П.С. Сигурно веднага си се обадил за да помогнеш на момчето!Пак ти казвам нямаш право да плюеш по някой,който прави добро,защото ако иска може да си стои в къщи и да си харчи парите и да не се занимава с такива като теб да им обяснява защо помга на човек в нужда!Жалък си не исках да те обиждам ама няма как!