Черноморец-Локо Пловдив FT. 1-1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- m.unaited forever
- Контакти:
Re: Черноморец-Локо Пловдив 01.09.2012
1:0
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]
Ако гостите направят равен в Бургас, ще се задържат в А група! Според мен резултатът от мача е 4:0!!! Домакините са добри и не може постоянно да пропускат. Все някога идва и моментът да реализират качествата си. Много важен мач и за двата отбора! Единият имаше щастието да срещне двата тима борещи се за оцеляване, а другият - за шампионската титла! ТВЪРДО 4:0!!!
5-0
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
твърдо 0-5
vlado161 написа:твърдо 0-5
..........и 5 000 черно - бели!!!!!!!!! Костенурк ще прати формулата за изчисляване...

подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!
костенурк написа:5-0
Аз си мислих, че тук се дават обосновани прогнози и мнения за мача а не не някакви блянове и мечти в жълто. Моля нашите "съграждани" да ни простят, че им отнемаме величието и вниманието за което се чувстват абонирани. Колкото и да ви боли, отборът от Пловдив, който в момента е по-интересен, по-вълнуващ и привлича вниманието е Локомотив. Вие сте просто поредният отбор с провинциален манталитет, който скача здраво на домакинските мачове и кротко пада като гост. Докато Локомотив показва, че класата не се купува с пари.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
- Bartolomej
- Контакти:
Аз ша съм доволен и на едно на мъка . То три мача играем и създадохме баси многото положения ,а сме вкарали само 1 гол . Цялата ни защита едва ходи . Нападението е пълна скръб , само един Тошко Паланков и Цонков не стигат .Дано бием или поне да не падаме ,а след паузата малко да възстановим
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
demy27 написа:костенурк написа:5-0
Аз си мислих, че тук се дават обосновани прогнози и мнения за мача а не не някакви блянове и мечти в жълто. Моля нашите "съграждани" да ни простят, че им отнемаме величието и вниманието за което се чувстват абонирани. Колкото и да ви боли, отборът от Пловдив, който в момента е по-интересен, по-вълнуващ и привлича вниманието е Локомотив. Вие сте просто поредният отбор с провинциален манталитет, който скача здраво на домакинските мачове и кротко пада като гост. Докато Локомотив показва, че класата не се купува с пари.
Да се обоснова тогава от тва което видях от Черноморец срещу Ботев ще ви разгромят без проблем

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
костенурк написа:demy27 написа:костенурк написа:5-0
Да се обоснова тогава от тва което видях от Черноморец срещу Ботев ще ви разгромят без проблемНе знам кво те кара в тая тема да разсъждаваш на тема къв отбор сме ние,ние сме такъв отбор къвто вие никога няма да бъдете- любимеца на Пловдив
Остава и да ни кажеш какво и срещу кого си видял от Локомотив. Твоите творения тук са доста забавни за нас, но повечето фенове на Ботев сигурно побесняват когато четат писаниците ти.
L'Europa non è lontana