soad написа:Предвид контузиите, смятам, че съставът ще бъде следния:
-------------Де Хеа------------
Валенсия---Видич--Карик-----Евра
--------Скоулс----Клевърли-------
---------------Кагава----------------
--------------------------------Йънг
-------Рууни------------------------
---------------Ван Перси------------
Като Кагава, Йънг и Рууни ще се въртят постояно. Дори няма да се учудя ако Кагава заиграе на фланга на моменти, нещо като Д. Силва.
Soad,съставът който си предположил е доста добър,но не ми се вярва сър Алекс да започне чак толкова офанзивно-първо,защото гостуваме и второ,защото е първи официален двубой и е винаги по-добре първоначално,както се казва "да се опипва почвата" и чак след това да се предприемат решителни действия.
Забелязвам,че не си посочил Нани в своя състав,който между другото в мачовете с Евертън е доста ефективен и почти съм убеден,че сър Алекс ще го пусне титуляр,за сметка на Йънг,който пък отлично се включва през второто полувреме и неведнъж отбеляза важни голове,именно в този си статус.
Също така,смятам че единия измежду Кагава и Ван Перси ще започне като резерва,и така като се замисля по-скоро ще бъде Ван Перси,за сметка на Уелбек,който ще бъде партньора на Рууни в атака,а нека не забравяме и Андерсон,който може да започне вместо посочения от теб Клевърли,най-малкото защото е по-свеж от него,а и забелязвам известен прогрес в играта му и мисля,че сър Алекс ще му даде шанс за изява в този двубой.