"А" група І кръг - Локомотив Сф - Локомотив Пд - 1:1 КР
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: "А" група І кръг - Сблъсъкът на двата Локомотив-а /прогнози/
и кога ще почисти ....
sharky написа:и кога ще почисти ....
Сигурно от 18:00 до 20:00ч.!

подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!
- Жозе Моуриньо
- Контакти:
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев определи група от 19 футболисти за първия шампионатен двубой срещу столичния Локомотив. Мачът е утре от 18,00 часа на стадион „Славия”, а "черно-белите" заминаха за столицата днес по обед.
В последния момент един от избраниците на Велев ще отпадне от тимовия лист, който ще е с 18 играчи.
Ето и пълната група от 19 футболисти за мача с Локо (Сф):
Стефано Кунчев, Йордан Господинов, Кирил Котев, Мартин Кавдански, Валери Георгиев, Костадин Марков, Павел Ковачев, Христо Стамов, Даниел Георгиев, Христо Златински, Тодор Тимонов, Станислав Маламов, Илиян Йорданов, Христо Спасов, Георги Стефанов, Рангел Абушев, Марин Петров, Николай Станков и Диего Фераресо.
В последния момент един от избраниците на Велев ще отпадне от тимовия лист, който ще е с 18 играчи.
Ето и пълната група от 19 футболисти за мача с Локо (Сф):
Стефано Кунчев, Йордан Господинов, Кирил Котев, Мартин Кавдански, Валери Георгиев, Костадин Марков, Павел Ковачев, Христо Стамов, Даниел Георгиев, Христо Златински, Тодор Тимонов, Станислав Маламов, Илиян Йорданов, Христо Спасов, Георги Стефанов, Рангел Абушев, Марин Петров, Николай Станков и Диего Фераресо.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
kistendil написа:Някой да каже късно ли е вече за екскурзията, че ми се прецака нещо организацийката?!!!
Не е късно.Утре ако дойдеш към 14:00 ч.,ще има вариант.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Локомотивец
- Контакти:
А как върви записването за екскурзията до момента? Някой може ли да спомене нещо на ЛС?
- Пловдив1926
- Контакти:
Не мога да разбера подобни въпроси. Какво значи как върви? Ми върви. Е така, седи един човек и ги записва. И после отиват хората с екскурзията на мач и се връщат след края на мача. Обикновено така върви екскурзията.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Локомотивец
- Контакти:
Очаквах въпросът ми да бъде разбран погрешно - така и стана. Моето ходене на мача въобще не зависи от числеността на записалите се или нещо подобно. Нямах възможност да отида и да попитам на място, ала както и да е. И утре е ден.
- Пловдив1926
- Контакти:
Локомотивец написа:Очаквах въпросът ми да бъде разбран погрешно - така и стана. Моето ходене на мача въобще не зависи от числеността на записалите се или нещо подобно. Нямах възможност да отида и да попитам на място, ала както и да е. И утре е ден.
Каква информация искаш да получиш по-точно?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Локомотивец
- Контакти:
[offtopic]Имаш ЛС. Не ми се спамеше тук.
[/offtopic]

-
- Контакти:
Някой може ли да ми каже на ЛС колко човека са се записали ?