Честит 86-ти рожден ден на Локомотив Пловдив!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Re: Честит 86-ти рожден ден на Локомотив Пловдив!

Мнениеот Invader » 25 юли 2012 11:24

plovdivram написа:
1912plovdiv написа:7 Май ли стана :roll:

Какво е станало на 7-ми май?!! :mrgreen:

По-възрастните фенове казват, че тази дата е официално приета като рожденна за един отбор, основан година по-рано от железопътни работници в Пловдив. Така поне съм чул :roll:
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 25 юли 2012 11:25

1912plovdiv
А, де :mrgreen:

Ами на кое да се смеем :mrgreen: ... на това, че ти незнаеш какво се е случило на 7-ми май или на това, че МИСЛИШ, ЧЕ ЗНАЕШ КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО ТОГАВА?!! :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 25 юли 2012 11:31

plovdivram написа:1912plovdiv

Ами на кое да се смеем :mrgreen: ... на това, че ти незнаеш какво се е случило на 7-ми май или на това, че МИСЛИШ, ЧЕ ЗНАЕШ КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО ТОГАВА?!! :mrgreen: :mrgreen:

Всички знаем какво се е случило, както знаем и как ще протече разговора ... ама то тука така това не е вярно, ЖСК не е регистриран в БФС на 07 Май 1936 , те вестниците лъжат, вярвайте на нас , не на тях , и хоп след малко темата заключена и изтрита. Дежа вю :mrgreen:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 25 юли 2012 11:33

Invader написа:
plovdivram написа:
1912plovdiv написа:7 Май ли стана :roll:

Какво е станало на 7-ми май?!! :mrgreen:

По-възрастните фенове казват, че тази дата е официално приета като рожденна за един отбор, основан година по-рано от железопътни работници в Пловдив. Така поне съм чул :roll:

Грешиш, именно по-възрастните фенове казват, че това не е така и ако си бил поне веднъж на Черно-бялата Коледа, щеше да чуеш с ушите си свидетелствата на очевидци и участници в събитията. А това, което си чул е част от комунистическата пропаганда, на която един друг отбор в Пловдив е продукт.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 25 юли 2012 11:34

1912plovdiv написа:

Всички знаем какво се е случило, както знаем и как ще протече разговора ... ама то тука така това не е вярно, ЖСК не е регистриран в БФС на 07 Май 1936 , те вестниците лъжат, вярвайте на нас , не на тях , и хоп след малко темата заключена и изтрита. Дежа вю :mrgreen:

И именно защото знаете, че приказвате глупости "организирано и под строй", не трябва да сте изненадани, че те няма да се толерират тук. Диверсионните действия във всякаква форма и среда са били винаги изцяло ваш приоритет, другарю! :mrgreen:
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 25 юли 2012 11:36

Честито! С пожелание да отстраните холандците и ситуацията в отбора ви да се стабилизира.
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 25 юли 2012 11:38

Дали някога във форума на Локомотив ще има тема, която да не бъде оцвъкана от едни "Пловдивчани от понеделник до Петък"
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 25 юли 2012 11:39

demy27 написа:Дали някога във форума на Локомотив ще има тема, която да не бъде оцвъкана от едни "Пловдивчани от понеделник до Петък"

"Пловдивчани в повече" :mrgreen:

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 25 юли 2012 11:39

Irish stout написа:
И именно защото знаете, че приказвате глупости "организирано и под строй", не трябва да сте изненадани, че те няма да се толерират тук. Диверсионните действия във всякаква форма и среда са били винаги изцяло ваш приоритет, другарю! :mrgreen:

Другарю, аз ти казвам къде и кога е написано, единственият твой довод е "глупости" . Трий , заключвай, мачкай жълтурите на всички фронтове и слава на БКП и КПСС :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 25 юли 2012 11:41

1912plovdiv написа:

Ама то това,"всички знаем",в тоя форум на важи :!: Тук се работи с факти и доказателства :!: То не е като да пуснеш 20 билборда и айде на 100 години сме :mrgreen: ,всички знаят.... :mrgreen: Честит празник на всички с черно бели сърца,Локомотив ще пребъде!!!

Върни се в “Локо Пловдив”