AnalBreaker написа:Captain Stottlemeyer написа:AnalBreaker написа:.....Заради един футболен двубой между два мижави отбора от две забравени от Бог страни, беше обесен Левски отново. Мен ме е срам от вас!....
Защо ли не ме учудва, че като аватар си сложил емблемата на чужд отбор. Явно и "забравената от Бог" България ти е чужда. Твоето мнение, изказано с първата част от никнейма ти, която ти служи като глава, едва ли интересува някого повече, от мнението на някое джавкащо псе, минаващо по улицата.....
Ти да не би да си от малоумниците, или ги защитаваш ??? По-лошо е ако ги защитаваш, защото това говори колко изостанал човек си.
Ако имаше малко мозък в това, което използваш като глава и представлява първата част от никнейма ти, щеше да забележиш, че никъде не защищавам авторите на плаката. Друг е въпросът, че сега някои хора, които иначе се кефят, когато се скандира КЗЛ, сега се правят на света вода ненапита. Трети, съвсем отделен въпрос е "умното" предложение да се сменят имената на отбори, носещи имена на национални герои. Защо ли това ми напомня годината 1985-та и действията на другарите от Политбюро!?... По същата логика би трябвало да се забрани и използването на автомобили, защото през последните 10 години по пътищата на България са загинали над 9000 души - приблизително населението на Банско, Трявна или Сопот....