Босненски изроди "обесиха" Апостола

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Босненски изроди "обесиха" Апостола

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 22 юли 2012 11:40

AnalBreaker написа:
Captain Stottlemeyer написа:
AnalBreaker написа:.....Заради един футболен двубой между два мижави отбора от две забравени от Бог страни, беше обесен Левски отново. Мен ме е срам от вас!....

Защо ли не ме учудва, че като аватар си сложил емблемата на чужд отбор. Явно и "забравената от Бог" България ти е чужда. Твоето мнение, изказано с първата част от никнейма ти, която ти служи като глава, едва ли интересува някого повече, от мнението на някое джавкащо псе, минаващо по улицата.....

Ти да не би да си от малоумниците, или ги защитаваш ??? По-лошо е ако ги защитаваш, защото това говори колко изостанал човек си.

Ако имаше малко мозък в това, което използваш като глава и представлява първата част от никнейма ти, щеше да забележиш, че никъде не защищавам авторите на плаката. Друг е въпросът, че сега някои хора, които иначе се кефят, когато се скандира КЗЛ, сега се правят на света вода ненапита. Трети, съвсем отделен въпрос е "умното" предложение да се сменят имената на отбори, носещи имена на национални герои. Защо ли това ми напомня годината 1985-та и действията на другарите от Политбюро!?... По същата логика би трябвало да се забрани и използването на автомобили, защото през последните 10 години по пътищата на България са загинали над 9000 души - приблизително населението на Банско, Трявна или Сопот.... :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ReZo
Контакти:

Мнениеот ReZo » 22 юли 2012 11:41

dodo7271 написа:Цесекарите за пореден път показват своето лицемерие и двуличие. Значи, когато те разпъват плакат "Косово е сръбско" всичко е ок, сега изведнъж се загрижиха за мира и стабилността на Балканите. И за пореден път са готови да се кланят и навеждат пред хора от друга религия, които избиха маса народ и провокираха най-голямата война в Европа след Втората световна. Освен, че се кланят пред ислямистите, те и откровено лъжат. Войната в бивша Югославия започна не от мач, а от една сватба. Но за да го знаят това, трябва да имат обща култура. И последно, защо нищо не казахте за това, че босненците нахлуха в "Александър Невски"?

не е нужно да си цесекар, за да осъдиш поредния син дебилизъм.....
нужно е да имаш поне малко акъл в главата
"Който се прави на приятел на всички, не е приятел на никой !"

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 22 юли 2012 11:49

ReZo написа:
dodo7271 написа:Цесекарите за пореден път показват своето лицемерие и двуличие. Значи, когато те разпъват плакат "Косово е сръбско" всичко е ок, сега изведнъж се загрижиха за мира и стабилността на Балканите. И за пореден път са готови да се кланят и навеждат пред хора от друга религия, които избиха маса народ и провокираха най-голямата война в Европа след Втората световна. Освен, че се кланят пред ислямистите, те и откровено лъжат. Войната в бивша Югославия започна не от мач, а от една сватба. Но за да го знаят това, трябва да имат обща култура. И последно, защо нищо не казахте за това, че босненците нахлуха в "Александър Невски"?

не е нужно да си цесекар, за да осъдиш поредния син дебилизъм.....
нужно е да имаш поне малко акъл в главата

Хора, гледайте реално на нещата. В момента заради тази простотия СПАМЯТ само и единствено червени фенове. Това е чиста форма на лицемерие. С цялото ми уважение, което повярвай ми, мога да изпитвам дори към най- големия си враг, съм сигурен, че червените фенове ще раздухат най- добре това колко лоши, прости и какви олигофрени сме ние.
Феновете и хората са едни и същи и през живота не се променят. Силно се съмнявам, че вие носите червения ореол на свободата, равенството и толерантността, след като не зачитате врага си и можете единствено да обиждате.
Съжалявам единствено, че тази "дискусия" е породена от простотия, направена от няколко олигофрена.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 юли 2012 11:50

Докъде може да доведе непознаването поне на- елементарно ниво, на Балканската история ...

По-лошото е, че мнозина българи паднаха на нивото на примитивни хора, като босненците и сърбите.
Какъв Европейски, та ние и за Африкански съюз не ставаме ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 22 юли 2012 11:51

727150 написа:
Alex написа:Само мен ли ме е срам от феновете на ЛЕВСКИ?!?!?!

Да не коментирам странната любов към Сърбия... доста курвенско е да се радваме настрана, от която сме видяли само лошо...

едит: Онези на които се кланят сините наркомани, половин век клаха българи в Македония, само защото са българи..... БРАВО!

+1914 .

+1 затова и вече супер рядко в сектор Б,там това не са фенове и половината от 'Запада' нито знаят историята на Левски нито нищо,нашмъркани боклуци :x

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 22 юли 2012 11:52

venger написа:Хора, гледайте реално на нещата. В момента заради тази простотия СПАМЯТ само и единствено червени фенове. Това е чиста форма на лицемерие. С цялото ми уважение, което повярвай ми, мога да изпитвам дори към най- големия си враг, съм сигурен, че червените фенове ще раздухат най- добре това колко лоши, прости и какви олигофрени сме ние.
Феновете и хората са едни и същи и през живота не се променят. Силно се съмнявам, че вие носите червения ореол на свободата, равенството и толерантността, след като не зачитате врага си и можете единствено да обиждате.
Съжалявам единствено, че тази "дискусия" е породена от простотия, направена от няколко олигофрена.

Преди всичко ние сме българи! В този случай е опетнено името на България и това на Апостола на Свободата - Васил Левски! Тук няма фенове, тук има само БЪЛГАРИ!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 22 юли 2012 11:52

Цесекарите обаче май са най-огорчени, така като гледам. :lol: А иначе се очакваше от братя мангасарян да отвърнат с подобна провокация.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 юли 2012 11:55

Що се отнася до тези, те за пореден път доказват, че за тях по-важно е Левски да е зле ( дори да не съществува ) ... От колкото тяхното мижаво тимче да е добре.

По-лошото, те за пореден път яхат метлите и се показват, като най-долните лицемери.
Те са даже по-примитивни и от бшняците+сърбите, взети заедно ...
За пореден път се доказва, че някои от тези, не са българи и заслужено се причисляват от нормалните, като утайката на обществото.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 22 юли 2012 11:56

Първо - не пишат само червени фенове.
Второ - "тази простотия" не само е отвратителна и гнусна, но може и да ни излезе през носа. Затова нужда от дискусия има!

P.S. Ако забелязвате, във форума няма тема за "тази простотия". Темата, в която се води дискусията, е за друга простотия, провокирана от "тази". Показателно!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 юли 2012 12:01

dromihait написа:Първо - не пишат само червени фенове.
Второ - "тази простотия" не само е отвратителна и гнусна, но може и да ни излезе през носа. Затова нужда от дискусия има!

P.S. Ако забелязвате, във форума няма тема за "тази простотия". Темата, в която се води дискусията, е за друга простотия, провокирана от "тази". Показателно!

И какво има да се дискутира?
Поведението на шепа наркомани,които слизат на ниво "европейско"-диви орди :roll:
Вместо да ги оставят и да оставят полицията да си свърши работата...
Ако искаш да унижиш някой, който е първичен,див варварин-има други начини,а не да слизаш до неговото ниво.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Левски”