Мнениеот Wishes » 15 юли 2012 22:05
Red Warrior написа:Wishes написа:Не знам защо, но нещо не съм убеден, че има опашки от инвеститори готови да инвестират в клубове дори като Левски и ЦСКА, дори и да им ги подарят.

Да купиш ЦСКА е все едно да станеш 3-я най-известен човек в държавата след премиера и президента. Кой ги познаваше двамата перничани преди да купят ЦСКА? Това е ежедневна реклама, както за собственика така и за бизнеса му.
Да за известността си прав, но за да се купи отборът от кадърен бизнесмен, то той ще очаква и печалба. Колкото и да ми е неприятно обстановката като цяло в българския футбол не предразполага към подобни инвестиции в клубовете, пък били те ЦСКА и Левски.
Като пример мога да дам Дормусчиев, който само след 2 години се отчая, и бе готов да се откаже да дава пари за този спорт.
Последна промяна от
Wishes на 15 юли 2012 22:05, променено общо 1 път.
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн