СЛ: България - Полша 0-3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: СЛ: България - Полша | 1/2 финал| 07.07.2012
Изключително труден двубой срещу изключително крив и неудобен съперник.Много бой имаме да връщаме на Дружина Полска която се намира в отлична форма и е основен фаворит за титлата.Дано точно довечера успеем да им се противопоставим и да ги ударим болезнено.Няма непобедими отбори а у дома и стените помагат.Класирането на полуфинал само по себе си е успех за който при треньорчето Радко Стойчев можеше само да мечтаем.Напред българи юнаци.
Re: СЛ: България - Полша | 1/2 финал | 07.07.2012
За съжеление падаме от Поляците 3:0 просто няма с какво да им се противопоставим нашите играят без характер 

-
Ако вземем че бием, Стойчевистите ще вземат да ни обесняват, че всъщност Полша са силни колкото Сан Марино на футбол. 

THE G.A.M.E написа:Ако вземем че бием, Стойчевистите ще вземат да ни обесняват, че всъщност Полша са силни колкото Сан Марино на футбол.
И да паднем и да бием все ще реват като хималайски мечки.

Re: СЛ: България - Полша | 1/2 финал| 07.07.2012
alexpk написа:soad написа:Аре бе, кво сте се вдървили всичките. Откога Полша във волейбола са Испания във футбола. Преодолими са, просто трябва да правим по-малко грешки.
Аз волейбол гледам от средата на 70те и мога да ви кажа,че те винаги са имали традиции във волейбола.Бяха и олимпийски шампиони през 1976г.
Не съм казал, че нямат традиции. Знам, един от най-силните отбори в света са, но и ние сме там. Защо да ни е страх? Няма значение срещу кого излизаме, трябва да играем винаги за победа.
Успех на момчетата! Вярвам в победата, все пак сме и домакини. Дали Полша или Куба няма значение. Ако искаме да сме първи трябва да можем да бием и двата отбора.
- m.unaited forever
- Контакти:
Трудна победа за БЪЛГАРИЯ с 3:2 Шоуто по трибуните ще е на макс
Мисля че ще ударим Полша с 3-1.Заслужаваме малко радост след тия катаклизми.Мисля за грешка отказа да играят 2-те наши звезди пресаединиха се към другите /родолюбци/като Бербатов и компания които гледат в джоба си и неим пука за България.Моите уважения за софийската публика но за разлика от нас варненската вие несте толкова всеодайни и подкрепяща до край дори и в лош момент.Успех българи юнаци

0:3 за Полша
Янките очакват съперника си на финала утре.