Новина, която може да се надяваме само да е вярна.
Дано
Дано
Стилиян Петров оздравя и ще го изпишат !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Стилиян Петров оздравя и ще го изпишат !!!
Браво Стенли!!!
Навярно сега е в "ремисия" (няма лоши клетки), дано нама рецидив, това е коварна болест!
Навярно сега е в "ремисия" (няма лоши клетки), дано нама рецидив, това е коварна болест!
бай боже, това да е вярно!!!
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
Успех Стенли. Дано всичко е наред. 

-
- Контакти:
Като прочетох заглавието на темата и първия пост моментално ме обзе чувство на луда радост, литнах на седмото небе направо. Веднага започнах да отварям форумите на Вила и новинарските сайтове, но не намирам нищо, дори на цитирания в първия пост football24. Дано да не е нещо подвеждащо...
-
- Контакти:
CHUDESNA NOVINA !
Дано не ви убия ентусиазма - за едно пълно възстановяване при левкимия (от които и да е тип) в повечето случай трябва да се направи трансплантация на костен мозък. И понеже в медиите не е станало на въпрос за такава трансплантация съм склонен да мисля , че Стенли просто е навлязъл в ремисия ( раковите клетки са паднали под 5 процента ).
Някой може ли да ми цитира източник на тази новина (не български), защото много бих се радвал ако съобщеното е вярно, но не намирам потвърждение в британската преса.
Мерси
Мерси
LIVERPOOL RULZZ
Радвам се за Стенли, но ми е жал за автора на текста.
Задължително да засегнем българите, дори и само между другото, но пък те организирали ХЕПЪНИНГ, разбираш ли.
radorezila написа:Да не пропуснем как и българите, макар с голяма доза закъснение също организирахме хепънинг, чрез който изказахме своята любов към Стилиян Петров
Задължително да засегнем българите, дори и само между другото, но пък те организирали ХЕПЪНИНГ, разбираш ли.
-
- Контакти:
Ето какво намирам днес:
Д-Р ИЛИЕВ: СТИЛИЯН СЕ ПОДОБРЯВА
Бащата на капитана заяви: Лечението продължава
"Стилиян Петров вече е по-добре, но лечението му продължава", потвърди пред "България днес" лекарят на националния отбор д-р Михаил Илиев.
Вчера информацията, че капитанът на България се подобрява и ще бъде изписан от болницата обиколи интернет пространството и вече намира потвърждение от първа ръка.
"Дали Стилиян ще бъде изписан, може да каже само професорът, който го лекува в Англия, бе коментарът на бащата на Стенли - Альоша Славчев. - Единственото, което мога да кажа в момента, е, че лечението продължава".
"Нямаме официална информация дали ще го изпишат. добави д-р Илиев. - Но трябва да се знае, че изписването от болница не означава оздравяване. Лечението продължава. Ако го изпишат обаче, това ще означава, че възстановителните сили на организма му са се подобрили. Иначе има опасност от инфекция", категоричен бе специалистът.