Изпълнителният директор на компанията Даниела Петкова обясни, че прекратяват договора заради скандала и липсата на прозрачност в управлението на федерацията (БФВ).
Пред в. "Дневник" тя каза още, че след обвиненията във финансови злоупотреби и назначената проверка лично е проверила публикуваните от федерацията отчети.
"Със сигурност не разбирам от волейбол, но от отчети разбирам. От много години не съм виждала такива отчети, в които 90% от сумите за приходи и разходи да са описани в графа "други", без да има яснота какви са всъщност. Освен това е записано, че одиторите имат резерви към достоверността на отразените в отчетите задължения. Това поставя под въпрос достоверността на целия отчет. Не казвам, че той е незаконен, но сме смутени от него", обясни Петкова.
В него са записани 4.748 млн. лева разходи, от които 4.338 милиона са в графа "други", посочи тя.
Е как и на какво основание да се дават още пари ми кажете?
Отнемат домакинството ни на Световната лига
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Отнемат домакинството ни на Световната лига
Абе престанете с тази първа Олимпийска квалификация бе!!! Домакинството на едно своеобразно европейско първенство не значи сигурна европейска титла. Излагате се!!! Това е спорт, а в спорта всеки иска победата. Защо нашите са се навили за първата квалификация при положение че е 100 пъти по-трудно за успех е сериозен въпрос, който трябва наистина да бъде обсъден, защото е ясно, че шансовете са много по-малки в сравнение с тези при домакинство на втора квалификация със само 4 отбора, защото е ясно още че в края на краищата европейските отбори са с класи над голяма част от тези на останалия свят...
Хубаво е да се поразсъждава над този въпрос и дали парите за това турнирче не са напразно изхарчени!!!
Хубаво е да се поразсъждава над този въпрос и дали парите за това турнирче не са напразно изхарчени!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ros написа:Абе престанете с тази първа Олимпийска квалификация бе!!! Домакинството на едно своеобразно европейско първенство не значи сигурна европейска титла. Излагате се!!! Това е спорт, а в спорта всеки иска победата. Защо нашите са се навили за първата квалификация при положение че е 100 пъти по-трудно за успех е сериозен въпрос, който трябва наистина да бъде обсъден, защото е ясно, че шансовете са много по-малки в сравнение с тези при домакинство на втора квалификация със само 4 отбора, защото е ясно още че в края на краищата европейските отбори са с класи над голяма част от тези на останалия свят...
А защо Стойчев не каза това преди първия турнир и въобще, когато се планираше на кой турнир да се домакини и какви цели при участието в него му се поставят.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Много важно?
Писна ми вече на където и да се обърна само за волейбол слушам, да го махат сега и това и да се спре веднъж за винаги!!!
Писна ми вече на където и да се обърна само за волейбол слушам, да го махат сега и това и да се спре веднъж за винаги!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- nikikriviq
- Контакти:
Според мен няма нищо вярно в тази новина. Само българските сайтове си я подхвърлят един на друг. Няма нищо нито в официалния сайт на FIVB нито в сръбските сайтове. Ако Сърбия имаше намерение да вземе домакинството, медиите там щяха да гръмнат, не вярвам да не се вълнуват. Просто някое журналистче е решило да прави сензация.
Сега е момента премиера Бойко Борисов да каже:
1.Стои ли зад Радостин Стойчев и той ли го стимулира в поведението му ?
2.Възнамерява ли по примера на други две правителства - на Величеството-Симеон Сакскобурготски- и на Сергей Станишев - да сложи свои министри и активисти на ГЕРБ начело на спортните федерации за да са ''по-близко до народа'' ?
3.Ако отговора на горните два въпроса е НЕ,ще нареди ли обещаното финансиране на СК по волейбол ?
Не стоя зад Данчо Лазаров,но поведението на този полумъж - Радо Стойчев - ме отвращава.Ако трябваше да се искат оставки и правят бойкоти трябваше това да стане след Олимпиадата.
1.Стои ли зад Радостин Стойчев и той ли го стимулира в поведението му ?
2.Възнамерява ли по примера на други две правителства - на Величеството-Симеон Сакскобурготски- и на Сергей Станишев - да сложи свои министри и активисти на ГЕРБ начело на спортните федерации за да са ''по-близко до народа'' ?
3.Ако отговора на горните два въпроса е НЕ,ще нареди ли обещаното финансиране на СК по волейбол ?
Не стоя зад Данчо Лазаров,но поведението на този полумъж - Радо Стойчев - ме отвращава.Ако трябваше да се искат оставки и правят бойкоти трябваше това да стане след Олимпиадата.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Не мога да схвана как може да има толкова заблудени хорица
Ама видите ли щели да платят 500 000 $ от нашия джоб ! Абе хора , толкова пари ще се върнат само от телевизионните права за финала на лигата , да не говорим още колко от рекламни права и билети ! А маловажен ли е факта за рекламата която ще си направим с тия финали ? Сърбите сигурно са егати и тъпанарите , че са готови да платят на момента
И сте супер наивни ако вярвате че първите квалификации са биле на загуба , за вторите може и да се съглася че са малко на минус ! НО за това мини европейско което беше първата квалификация просто няма шанс , парите да не са се върнали поне двойно ! Но докато оня плужек не се махне от федерацията никога няма да разберем колко и къде са отишли ! И виновни не са Матей и Стойчев , да те запалиха фитила , но огромното его и липсата на морал в оная пиявица "инженера" му пречат да го изгаси !

- Captain Stottlemeyer
za nas e toj religiq написа:Не мога да схвана как може да има толкова заблудени хорицаАма видите ли щели да платят 500 000 $ от нашия джоб ! Абе хора , толкова пари ще се върнат само от телевизионните права за финала на лигата , да не говорим още колко от рекламни права и билети ! А маловажен ли е факта за рекламата която ще си направим с тия финали ? Сърбите сигурно са егати и тъпанарите , че са готови да платят на момента
И сте супер наивни ако вярвате че първите квалификации са билЕ на загуба , за вторите може и да се съглася че са малко на минус ! .....
Ти добре си предвидил приходите от билети, ТВ права и др., но си пропуснал да отбележиш, че за разлика от квалификациите за ОИ в Световната лига лъвския пай от приходите прибират участващите отбори.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
- Контакти:
Xanko написа:Eminem написа:ehh написа:Браво, Радо! Браво, Стойчев!
Ти четеш ли изобщо ?
"Основна причина за това е, че не са платени 500 000 долара такса, които правителството обеща да даде за организирането на форума."
Е нали великия Стойчев провали първата квалификация, та се наложи да му купуват нова, за да бие Пакистан и Египет /които и без треньор щяхме да бием/и сега да се бие в гърдите, че ни е класирал всъщтност той се провали, а похарчените пари за втора квалификация са колкото таксата за домакинството но СЛ, така че защитниците на волейболния Гуардиола малко да смекчат тона и да мислят като пишат, защото парите не растат по дърветата.
Пакистан и Египет, като имат правото да учстват в квалификация да не уастват ли ? Сигурно е по-добре да не участват, защото някой като теб ще каже, че могат да бъдат победени и без треньор ? За Франция нищо не говорите ! Отбор, който има най-отвратителния стил на игра... бихме си го и се класирахме ! Никъде го няма това по света ! Никой не те иска, но ти се натискаш да останеш ! Фенове, държавата ОЧЕВИДНО бойкотира Лазаров, като не изплаща парите за домакинството, треньор, отбор, президентът на БОК изпраща открито писмо с намек какво трябва да се направи ... А накрая , някакви хора като теб се намират да обясняват за волейболния Гуардиола и на баба си хфърчилото !!!!!!!!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:za nas e toj religiq написа:Не мога да схвана как може да има толкова заблудени хорицаАма видите ли щели да платят 500 000 $ от нашия джоб ! Абе хора , толкова пари ще се върнат само от телевизионните права за финала на лигата , да не говорим още колко от рекламни права и билети ! А маловажен ли е факта за рекламата която ще си направим с тия финали ? Сърбите сигурно са егати и тъпанарите , че са готови да платят на момента
И сте супер наивни ако вярвате че първите квалификации са билЕ на загуба , за вторите може и да се съглася че са малко на минус ! .....
Ти добре си предвидил приходите от билети, ТВ права и др., но си пропуснал да отбележиш, че за разлика от квалификациите за ОИ в Световната лига лъвския пай от приходите прибират участващите отбори.
Това е отделно

Последна промяна от za nas e toj religiq на 21 юни 2012 16:56, променено общо 1 път.