Назначиха Найден Найденов за старши-треньор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Назначиха Найден Найденов за старши-треньор

Мнениеот petkan » 18 юни 2012 18:20

Eдва ли някой от нас тук достатъчно е компетентен да коментира избора на треньор, но това последното изречение ме потресе :o
RUSE написа: Потвърждавам, че на Общото събрание в Правец бе гласуван нов четиригодишен мандат на ръководството на федерацията.“

Ебаси и наглостта :o :o :o
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 юни 2012 18:26

petkan написа:Eдва ли някой от нас тук достатъчно е компетентен да коментира избора на треньор, но това последното изречение ме потресе :o
RUSE написа: Потвърждавам, че на Общото събрание в Правец бе гласуван нов четиригодишен мандат на ръководството на федерацията.“

Ебаси и наглостта :o :o :o

Неслучайно вътре имат отявлени комуняги, те са свикнали по този начин да се преизбират :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 юни 2012 18:27

sandi74 написа:Успех на Найден.Определено Стойчев и Матей не липсват на отбора.

Само много голям, ама много голям лаик може да каже, че Матей Казийски - един от най - добрите волейболисти в света в последните години няма да липсва на отбора.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 18 юни 2012 18:36

acmilan написа:
sandi74 написа:Успех на Найден.Определено Стойчев и Матей не липсват на отбора.

Само много голям, ама много голям лаик може да каже, че Матей Казийски - един от най - добрите волейболисти в света в последните години няма да липсва на отбора.

Само още по-голям лаик може да каже , че Владо Николов трябва да играе посрещач...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

antisirakov

Мнениеот antisirakov » 18 юни 2012 18:37

пожелавам на н. найденов да бъде още по-слаб треньор от мартин стоев. защото ми писна от месии и икони като тези насралковци радко пиратко и матейчо чикиджийски. какво повече е постигнал националния с тях отколкото без тях? нищо! проблемът дойде от така наречения премиер, който като муха лайнарка реши да оправи и волейбола и наля вода в мелницата на радка стойчева. тази п..... реши че докато е във ваканция може да се изживява като някакъв бял вожд пък и да припечели и някой лев. а понеже знае че в лондон ще го...прави циркове. той в софия не може да вземе мач та на олимпиадата ли?

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 18 юни 2012 19:12

Първо- искам да пожелая на отбора начело с Найденов успех на финалите на Световната лига и на Олимпийския турнир. Това за всички нас е най-важното нещо в момента.
Второ - не мога да не отбележа обаче и факта, че Людмил Найденов - брат на новия ни треньор го е предложил за поста!!! Трудно ще ми е после да преценя каква реална оценка за представянето на Найден ще даде Людмил, който е член на УС. Не че са виновни, че са братя, но е малко криво...
Трето - под термина "кандидатура" аз разбирам някой да е изявил желание за нещо. От днешното заседание аз разбрах, че Людмил е предложил Найден на всички, УС се съгласяват, звънят на Найденов в АржентинаДА МУ КАЖАТ че е предложен и най-вероятно че няма избор освен да се съгласи. Абе - това е Българската федерация по волейбол.

И четвърто - радвам се, че поне за сега на някоя тиква в БФВ и е дошло на ум, че треньор който смята четенето на книга по време на лагер като нещо срамно не бива да ни води в Лондон!!!

УСПЕХ НА МОМЧЕТАТА и ОСТАВКА НА ЛАЗАРОВ И ЗАБАВНАТА МУ ДРУЖИНКА
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 18 юни 2012 20:09

http://lubamanolova.info/analizi/2012/2 ... ama-da-ima
Когато питаха мазния Данчо защо няма да има избор за нова управа на Федерацията,той каза,че това било отчетно събрание,а не изборно,а сега се оказа,че било и изборно! Те се преибраха за още 4 години кьорсофри......нямам думи!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 18 юни 2012 20:22

помня Найден Найденов като играч в края на кариерата му, беше много смешен на полето, предполагам, че като по-млад е бил стойностен волейболист.
Сега като треньор е пълна шушумига, гледам го и се чудя този човек спортист ли е бил, какво е бил?! Гледах последните мачове на нашите в Аржентина, ами мисля си, че Георги Петров движеше нещата, Найден само крачеше напред-назад и се чуваше само едно от него "айде, айде, айде"...
Георги Петров даваше наставленията на прекъсванията, Найден гледаше като гърмян заек, е как може такъв човек да ни води на най-големия спортен форум, играчите дори нямат респект към него, ще станем за смях пред всички...

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 18 юни 2012 20:27

yasen написа:помня Найден Найденов като играч в края на кариерата му, беше много смешен на полето, предполагам, че като по-млад е бил стойностен волейболист.
Сега като треньор е пълна шушумига, гледам го и се чудя този човек спортист ли е бил, какво е бил?! Гледах последните мачове на нашите в Аржентина, ами мисля си, че Георги Петров движеше нещата, Найден само крачеше напред-назад и се чуваше само едно от него "айде, айде, айде"...
Георги Петров даваше наставленията на прекъсванията, Найден гледаше като гърмян заек, е как може такъв човек да ни води на най-големия спортен форум, играчите дори нямат респект към него, ще станем за смях пред всички...
Нещо си се напушил :) Или не го познаваш по физиономия или не си гледал мача.

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 18 юни 2012 21:23

Трябваше двамата помощници да станат главни, по примера на шведите преди.
Как ли ще се чувства сега Петров след като Найденов е предпочетен пред него.
Наистина той градеше схемите.
Как ще стане Плачи(който тази година водеше Кунео) да е помощник на Найденов.
Това ще е смешно, най-много и той да си вземе партакешите.

Върни се в “Волейбол”