Изгониха фенове на волейбола от залата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- samocskasamo
- Контакти:
Re: Изгониха фенове на волейбола от залата
Вън ЛАЗАРОВ,Вън Владо Николов които само интриги прави,Вън Алексиев-наи слабият ни волеиболист последните 5г
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
Прочетох всички мнения до тук. Ето и моето: Лазаров, Стойчев и Казийски се държат НЕмъжки ! НЕ симпатизирам на никой от тях. Обичам играта и националния ни отбор !
НЕ е мъжко да изгониш фенове, които мирно изразяват своята позиция !!!
НЕмъжки е да се обидиш на оценката дадена от прекия ти раководител и да отидеш да се оплачеш на майка му (в нашия случай ББ). НЕмъжки е да си играч и да почнеш да назначаваш треньори. НЕмъжки е да прескачаш две нива в йерархията и да искаш оставката на шефа на шефа ти.
Нека хипотетично да свалим Лазаров, кой назначаваме ? Радо и Матей така и не казаха кой аджеба им е удобен шеф, че да вземат да бият. Или искаме анархия сваляйки Лазаров (шефа), пък после каквото стане ?!? Ами ако утре, 10.06 Лазаров каже „махам се“, а Радо и Матей отново не се класират за Олимпиадата ?!? Кой е виновен ? Радо, Матей, Данчо или космоса ? Кой кого трябва да уволни ?
Мисля че има само едно решение и то е Мъжкото. Радо и Данчо сядат на една маса и вадят само смислени доводи и идеи. Заседават 1, 2 часа. Ако трябва 10 дни. Стават от масата и казват за доброто на волейбола решихме ... (каквото решат, това е)“.
Ако Радо или който и да е друг иска да сменя шефове, има законов ред. Спазва го и става шеф, после назначава треньор ! След това му остава само да се моли треньора да не е роднина на ББ
))

НЕ е мъжко да изгониш фенове, които мирно изразяват своята позиция !!!
НЕмъжки е да се обидиш на оценката дадена от прекия ти раководител и да отидеш да се оплачеш на майка му (в нашия случай ББ). НЕмъжки е да си играч и да почнеш да назначаваш треньори. НЕмъжки е да прескачаш две нива в йерархията и да искаш оставката на шефа на шефа ти.
Нека хипотетично да свалим Лазаров, кой назначаваме ? Радо и Матей така и не казаха кой аджеба им е удобен шеф, че да вземат да бият. Или искаме анархия сваляйки Лазаров (шефа), пък после каквото стане ?!? Ами ако утре, 10.06 Лазаров каже „махам се“, а Радо и Матей отново не се класират за Олимпиадата ?!? Кой е виновен ? Радо, Матей, Данчо или космоса ? Кой кого трябва да уволни ?
Мисля че има само едно решение и то е Мъжкото. Радо и Данчо сядат на една маса и вадят само смислени доводи и идеи. Заседават 1, 2 часа. Ако трябва 10 дни. Стават от масата и казват за доброто на волейбола решихме ... (каквото решат, това е)“.
Ако Радо или който и да е друг иска да сменя шефове, има законов ред. Спазва го и става шеф, после назначава треньор ! След това му остава само да се моли треньора да не е роднина на ББ

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
- Bartolomej
- Контакти:
Ами хубаво са направили . Такива провУкатори нямат място на мачовете на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР . Като искат да си протестират на улуцата , по заведения ,ако ще и митинг си направят . Аз не искам да гледам плакати, трансперанти и чаршафи по мачове на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Bartolomej написа:Ами хубаво са направили . Такива провУкатори нямат място на мачовете на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР . Като искат да си протестират на улуцата , по заведения ,ако ще и митинг си направят . Аз не искам да гледам плакати, трансперанти и чаршафи по мачове на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР .
Пич, ела да гледаш мачовете, не транспарантите...Апропо, беше ли вчера в залата, защото аз бях не заради Стойчев, не заради Лазаров, а заради волейбола и България

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
samocskasamo написа:Вън ЛАЗАРОВ,Вън Владо Николов които само интриги прави,Вън Алексиев-наи слабият ни волеиболист последните 5г
Не съм убеден ,че интригите в отбора ги прави точно Владо Николов....
Моето мнение ,че интригантът е супер звездата Матей , а Стойчев му е менторът.Те двамата са си дупе и гащи.
Това е видно дори от последните им действия- уволняват Стойчев и веднага Казийски "звъни без да го натискаш" и обявявя бойкот.
Никъде по света агнетата не и избират овчаря.
Последна промяна от plamen_ch на 09 юни 2012 10:14, променено общо 1 път.
- Bartolomej
- Контакти:
ros написа:Bartolomej написа:Ами хубаво са направили . Такива провУкатори нямат място на мачовете на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР . Като искат да си протестират на улуцата , по заведения ,ако ще и митинг си направят . Аз не искам да гледам плакати, трансперанти и чаршафи по мачове на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР .
Пич, ела да гледаш мачовете, не транспарантите...Апропо, беше ли вчера в залата, защото аз бях не заради Стойчев, не заради Лазаров, а заради волейбола и България
Е именно де , за тва нямат място тези провУкатори на мачовете на моя национален отбор . Волейболът по -принцип ми е през оная работа ,ама се пак си е моя отбор и не ме кефят такива елементи .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Как може да не мислите и да защитавате тази подлога лазароФФ ?
Скандали във мъжкия отбор , изгони Пламен , изгони Пранди , изгони Стойчев . И куп други проблеми.
Скандали във женския отбор . Там от отбор във битката за медали , станаха боксова круша .
2 СЛУЖЕБНИ ШАМПИОНА ?!?!?! Къде го има това ?
Изгониха фенове заради гражданската позиция , грешна вярна - те нямат право да ги гонят .
Кой ако не феновете и треньори и ръководство да изгони лазарОФФ ? Толкова години , никой не може да го мръдне.
А да кани " новия " треньор преди " стария" да се е издънил
А да и Стойчев не се е оплакал на никой , Застана мъжки изказа си мнението и го защити .
Не знам как може да има хора , които защитават подлогата лазарОФФ.
Скандали във мъжкия отбор , изгони Пламен , изгони Пранди , изгони Стойчев . И куп други проблеми.
Скандали във женския отбор . Там от отбор във битката за медали , станаха боксова круша .
2 СЛУЖЕБНИ ШАМПИОНА ?!?!?! Къде го има това ?
Изгониха фенове заради гражданската позиция , грешна вярна - те нямат право да ги гонят .
Кой ако не феновете и треньори и ръководство да изгони лазарОФФ ? Толкова години , никой не може да го мръдне.
А да кани " новия " треньор преди " стария" да се е издънил

А да и Стойчев не се е оплакал на никой , Застана мъжки изказа си мнението и го защити .
Не знам как може да има хора , които защитават подлогата лазарОФФ.
D.Georgiev написа:W84me написа:Как няма да ги изгонят??Тия дето бяха опънали плакатите днес са уникални идиоти!Какво е виновен Данчо Лазаров,че нашите не могат да бият 2 мача поред?Големите звезди,винаги с голямата кошница и накрая нищо!Стойчев е човекът, който трябва да си тръгне!Такъв резил не сме имали скоро,този човек, с надменното си държание е на път да откаже много хора от този спорт!
Искаш ли да сравняваме успехите на Данчо ти Лазаров с тези на Радо Стойчев? Това е демокрация, над 70-80% от волейболните фенове му искат оставката. Да си я подава и да се маха с високо вдигната глава. Ако след това не тръгне няма да има от какво да се срамува. Ама да си такъв червей, да се криеш и да нямаш достойнство дори да посетиш мачовете на националите... извинявай... Точно феновете са тези, които върнаха Стойчев. Не ни обяснявай как той щял да ни откаже от спорта. Какъв шеф на федерация си щом при 1 слаб мач преди олимпиада ще тръгнеш да сменяш треньора? Български Бай Ганьо, да се маха и той и Любо Ганев. Видяло се е, че от успешните ни спортисти управленци не става. Хората за тия постове учат с години, ние ги хакаме нявсякъде по заслуги!
И волейбол ли взе да разбираш .....
Само не видях как са ги изгонили .. като ги поканиха най учтиво .... ДА НАПУСНАТ ЗАЛАТА
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
D.Georgiev написа:W84me написа:Как няма да ги изгонят??Тия дето бяха опънали плакатите днес са уникални идиоти!Какво е виновен Данчо Лазаров,че нашите не могат да бият 2 мача поред?Големите звезди,винаги с голямата кошница и накрая нищо!Стойчев е човекът, който трябва да си тръгне!Такъв резил не сме имали скоро,този човек, с надменното си държание е на път да откаже много хора от този спорт!
Искаш ли да сравняваме успехите на Данчо ти Лазаров с тези на Радо Стойчев? Това е демокрация, над 70-80% от волейболните фенове му искат оставката. Да си я подава и да се маха с високо вдигната глава. Ако след това не тръгне няма да има от какво да се срамува. Ама да си такъв червей, да се криеш и да нямаш достойнство дори да посетиш мачовете на националите... извинявай... Точно феновете са тези, които върнаха Стойчев. Не ни обяснявай как той щял да ни откаже от спорта. Какъв шеф на федерация си щом при 1 слаб мач преди олимпиада ще тръгнеш да сменяш треньора? Български Бай Ганьо, да се маха и той и Любо Ганев. Видяло се е, че от успешните ни спортисти управленци не става. Хората за тия постове учат с години, ние ги хакаме нявсякъде по заслуги!
И волейбол ли взе да разбираш .....
Само не видях как са ги изгонили .. като ги поканиха най учтиво .... ДА НАПУСНАТ ЗАЛАТА
Лудогорец - NEWS!
Не вие не сте нормални!? Като махнели Лазаров и сме се провалили на олимпиадата кой щял да бьде виновен? Виновните са тези от вас които продьлжават с лекомислието си! Отбора ни излетя вече от топ10 ще излети и от 20-та и там ще си тьне дьлго време.В отбора просто вече няма потенциал за титла от който и да е голям форум.Потресен сьм