Мъри трябва да изкорени завинаги червеното зло

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

samobotev
Контакти:

Re: Мъри трябва да изкорени завинаги червеното зло

Мнениеот samobotev » 13 фев 2009 10:09

За националният отбор няма Левски, няма ЦСКА има само едно - БЪЛГАРИЯ! И това трябва да си го набием всички в главите. Мъри е кадърен треньор, най-добрият от младото поколение треньори у нас, но трябва да скъса с левскарството си, за да донесе успехи на страната ни! В родната "А" група отборите не са само Левски и ЦСКА и не само в тези 2 отбора има качествени футболисти. Така че нека селекционерът и неговите помощници си отворят очите!

E най накрая едно интелигентно мнение по въпроса,в България има и други отбори примерно Черно Море които този сезон спасиха България от пълен резил в евро турнирите,Черноморец които през целия сезон показаха доста качествен за българските стандарти футбол и постоянство най вече.Локомотив мездра също изигра няколко не лоши мача през сезона.
Ами като не стават защитниците и халфовете на ЦСКА и Левски защо не се викнат играчи от тези отбори,единствения добър бек на България в последните 12-13 години Кишишев дойде от Нефтохимик,всички други които се изредиха последните години бяха пълни некадърници в сравнение с него.Да не говорим за централните защитници,откакто се махна Трифон Иванов сумати бездарници се изредиха,и всичките от ЦСКА и Левски + двама от Литекс.Е за тия 10 години тия нашите национални треньори не разбраха ли,че тия са пълни некадърници и не стават?Колко шестици и тройки трябва да ни пишат за да го осъзнаят най накрая е па писнами ми вече,заради разни мениджърски интереси или футболни пристарастия да гледам резили на всеки мач.
Затова трябва чужденец да е треньор няма да робува нито на мениджъри нито на някой отбор.Според мене Мъри не е лош треньор и като чели не се влияе от интересите на разни мениджърчита но си има пристарстия към отбора на Левски и се влияе от Перуката.Топузаков беше като цяло добро попадение но Коловати и Миланов са слабички за отбора за съжаление той едвали ще осъзнае този факт защото като мнго хора тука си е сложил сините очила и си гледа през тях

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 13 фев 2009 12:58

Deliba6 написа: Също така съм на мнение, че не само в "Левски" и ЦСКА има добри играчи, но няма време за опити, защото краят на март е след 40 дена и не искам да правиме помен на този национален отбор!!!

А нима викането на Коловати и Топузаков не си беше чиста проба опит какво ще стане??? Защо все да има време да се правят опити с играчи на ЦСКА и най-вече на Левски, а няма време и възможност да се викне някой друг? Като ще говорим за защитници Танко Дяков и Александър Александров (не Кривия) от Черно Морве щяха да се представят в пъти по-добре от двамата бивши сини защитници. Защо Мъри не се сети за тях, а се сети за Илиян Стоянов? Какво Коловати е играл последните години в ЕКТ ли? Или пък може би е играл в някое силно европейско първенство? Каква беше причината на Мъри да го извика, ако не неговата левскарщина? Точно затова казах, че Мъри трябва да скъса с левскарщината си и в предвид, че е кадърен треньор може да донеси успехи на страната ни!
Изображение

andb
Контакти:

Мнениеот andb » 13 фев 2009 16:23

Мъри трябва да изкорени себеси ,защото не му е там мястото,по некъдърен от него едвали има.извинявайте ама отбора на Швейцария е много слаб,и "големия специалист"неможа да ги победи,какво остава за Италия например.Истината е една Мъри става само за слаб клубен отбор,но не и за национален селекционер.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 13 фев 2009 22:30

LordVOODOO написа:
Deliba6 написа: Също така съм на мнение, че не само в "Левски" и ЦСКА има добри играчи, но няма време за опити, защото краят на март е след 40 дена и не искам да правиме помен на този национален отбор!!!

А нима викането на Коловати и Топузаков не си беше чиста проба опит какво ще стане??? Защо все да има време да се правят опити с играчи на ЦСКА и най-вече на Левски, а няма време и възможност да се викне някой друг? Като ще говорим за защитници Танко Дяков и Александър Александров (не Кривия) от Черно Морве щяха да се представят в пъти по-добре от двамата бивши сини защитници. Защо Мъри не се сети за тях, а се сети за Илиян Стоянов? Какво Коловати е играл последните години в ЕКТ ли? Или пък може би е играл в някое силно европейско първенство? Каква беше причината на Мъри да го извика, ако не неговата левскарщина? Точно затова казах, че Мъри трябва да скъса с левскарщината си и в предвид, че е кадърен треньор може да донеси успехи на страната ни!

Аз съм сигурен, че на "Коловати" това и ще му остане!... Мъри го викна по спомен и го остави докрая, за да се убеди окончателно, че не става. За мача с Ейре Танко Дяков става, но иначе ми се вижда малко тромав /може и да не съм прав, защото не съм го гледал много/.
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Футбол - България”