Левски с нови екипи!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какъв цвят искате да са резервните екипи ?

Анкетата завърши на 07 юни 2012 15:54

Бели
44
38%
Жълти
10
9%
Червено-жълти
63
54%

Общо гласове: 117

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Re: Левски с нови екипи!!!!

Мнениеот saffron » 31 май 2012 11:07

тъпите nike искаха да прекарат модерния фен на Левски с екипи от колекции , които бяха на мода преди 3 години !
Дано тея от Пума имат малко повече разум и ни направят екип от най новата колекция 12/13 с везано "Л" па било то и на по висока цена , само така могат да бъдат сигурни , че ще бъдат на печалба! Ако се опитат да правят номерата на nike са обречени на абсолютния фалит! с 2 думи , ако новия екип на Левски не е последен модел , като този , които ще носят Lazio или един tottenham например , могат смело да ми го попушат още от сега!
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 31 май 2012 11:08

Чета, че доста от нас предпочитат жълто-червеното за резервни цветове. Тъй като иде 100-годишнината, то това ще е идеален повод да променим резервните екипи. Хм, някой може ли да пусне анкета към темата, примерно: "Какви да са резервните цветове на Левски през новия сезон?: а) жълто-червени, б) жълти, в) бели... и т.н.
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 31 май 2012 11:10

Толкова ли е трудно "Дино" Габрово да направят футболни екипи вместо да се търсят световноизвестните марки? Иначе Пума е по добре от Найк.

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 31 май 2012 11:14

WPWW написа:Толкова ли е трудно "Дино" Габрово да направят футболни екипи вместо да се търсят световноизвестните марки? Иначе Пума е по добре от Найк.

Ми, би било яко БГ фирма да ги направи. Тъкмо ще се рекламират наши продукти. А още, вероятно ще са на добри цени.
Дяконе, победихме!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 31 май 2012 11:22

TheApostleOfFreedom написа:
WPWW написа:Толкова ли е трудно "Дино" Габрово да направят футболни екипи вместо да се търсят световноизвестните марки? Иначе Пума е по добре от Найк.

Ми, би било яко БГ фирма да ги направи. Тъкмо ще се рекламират наши продукти. А още, вероятно ще са на добри цени.

Да бе, не искате ли направо фирма Cosmos? :lol: Тяхните екипи са направени от материала с които се правят и чашките за кафе по клек баровете. А при 20 градуса се чувстваш сякаш си в скафандър на плажа

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 31 май 2012 11:26

Theos написа:
TheApostleOfFreedom написа:

Да бе, не искате ли направо фирма Cosmos? :lol: Тяхните екипи са направени от материала с които се правят и чашките за кафе по клек баровете. А при 20 градуса се чувстваш сякаш си в скафандър на плажа

Всичко е спрямо поръчката. Не мислиш ли, че и най-скапаната фирма може да поръча качествени материали за да произведа едно качествено изделие?
Дяконе, победихме!

RedMilano
Контакти:

Мнениеот RedMilano » 31 май 2012 11:36

нови екипи, дано и по - добра игра...

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 31 май 2012 11:36

Не съм толкова притеснена за самите екипи, нито за фирмата, която ще ги произведе. Притесняват ме магаретата, които ще носят екипа. :)
Пуснете, впрочем, анкета за цвета на резервните екипи, както предложи TheApostleOfFreedom. :)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 31 май 2012 11:36

TheApostleOfFreedom написа:Всичко е спрямо поръчката. Не мислиш ли, че и най-скапаната фирма може да поръча качествени материали за да произведа едно качествено изделие?

Разбира се, но просто си има доказани фирми които произвеждат спортните екипи с доказана и изпитана технология. Все едно да имаш пари и да си купиш Лада вместо Мерцедес.
Такива са водещите Найк, Пума, Адидас...казвам го защото имам наблюдения, примерно испанските Хома са хубави на визия , но при един мач с тях така те запаряват и при напояване на фланелката се чувстваш все едно носиш раница на гърба си, докато при игра с Найк при технологията драй фит, такъв проблем няма.

Потребителски аватар
бай Шиле Шилев
Контакти:

Мнениеот бай Шиле Шилев » 31 май 2012 11:37

Всичко е спрямо поръчката. Не мислиш ли, че и най-скапаната фирма може да поръча качествени материали за да произведа едно качествено изделие?
Не става само с качествен материал, трябва и читави работници! ;)

Върни се в “Левски”