Трансферно лято 2012/2013 - Ъпдейт!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stefito89
Контакти:

Re: Трансферно лято 2012/2013 - Ъпдейт!

Мнениеот stefito89 » 04 юни 2012 15:37

PORTO звезда Хълк е проправи пътя за трансфер в Челси, като призна, че е готов да се откажат от португалските шампиони.
25-годишният бразилски е свързан с един £ 38million ход, наскоро короновани победителите в Шампионската лига.

А на въпрос какво е бъдещето за него,. Хълк каза: "Аз винаги ще продължи да работи усърдно и да си стъпил на земята, независимо от това дали да остана в Порто.

"Аз съм спечелил много титли през последните четири години в Порто, и аз мисля, че имам страхотна връзка с всички.

"Ако е дошло време да продължиш напред, аз ще направя това с добро чувство. Приятно ми беше много време тук.

"Сигурен съм, че те ще разберат мотивите зад решението си, ако оставят".

Хълк, който има договор с Порто до 2016, добавя: "клуб и неговите фенове завинаги ще има място в сърцето ми.

"Мога само да им благодаря за цялата обич, те ми показа."

Хълк е спечелил три титли и Лига Европа, тъй като се премести в Порто през 2008 г. от японската страна Токио Verdy.

Той също вкара 52 гола в 96 мача в лигата за клуба.Гаден е превода но долу горе се разбира :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5O-WcAqFXKU[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NqbuK0j2dhs[/youtube]

Потребителски аватар
jaso
Контакти:

Re: Трансферно лято 2012/2013 - Ъпдейт!

Мнениеот jaso » 04 юни 2012 16:06

stefito89 написа:PORTO звезда Хълк е проправи пътя за трансфер в Челси, като призна, че е готов да се откажат от португалските шампиони.
25-годишният бразилски е свързан с един £ 38million ход, наскоро короновани победителите в Шампионската лига.

А на въпрос какво е бъдещето за него,. Хълк каза: "Аз винаги ще продължи да работи усърдно и да си стъпил на земята, независимо от това дали да остана в Порто.

"Аз съм спечелил много титли през последните четири години в Порто, и аз мисля, че имам страхотна връзка с всички.

"Ако е дошло време да продължиш напред, аз ще направя това с добро чувство. Приятно ми беше много време тук.

"Сигурен съм, че те ще разберат мотивите зад решението си, ако оставят".

Хълк, който има договор с Порто до 2016, добавя: "клуб и неговите фенове завинаги ще има място в сърцето ми.

"Мога само да им благодаря за цялата обич, те ми показа."

Хълк е спечелил три титли и Лига Европа, тъй като се премести в Порто през 2008 г. от японската страна Токио Verdy.

Той също вкара 52 гола в 96 мача в лигата за клуба.Гаден е превода но долу горе се разбира :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Google translate не прощава :)
[center][wrapimg=]http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2010/356/5/6/didier_drogba___signature_by_manuexp-d35fsn0.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Челси”