Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Орките от Разград бият "Сектор Г"

Мнениеот ralka_levskarka » 24 май 2012 22:10

pankin написа:
ralka_levskarka написа:Без коментар, хората преди мен са го написали. В темата за Лудогорец - ЦСКА в подфорум ЦСКА преди 2 дена беше лудница. 3 000 щяха да са в Разград и да срутят градът, стадиона. Да бият невинни хора.. Еми те хората са казали: С твоите камъни, по твоята глава!

Интересно ми е тези с подареното 3-то място, какво ги бърка това какво се е случило в Разград????

Интересно ми е няма ли да се спреш да повтаряш едно и също? :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 24 май 2012 22:10

Да не само от Разград да дойдат пак със същите стюарди![/quote]
тука вече ше ядат дългия тези стюарди[/quote]

Ти ще бъдеш ли там? Или ще гледаш по телевизията ипосле ще нареждаш във форума?
Жалко, че ви съсипаха хубавия отбор, но това не мисля, че може да е причина да ставаш лумпен![/quote]

Хей рязани, след няколко години никой няма да ви помни :) :) :) :)

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 24 май 2012 22:11

ralka_levskarka написа:
pankin написа:
ralka_levskarka написа:Без коментар, хората преди мен са го написали. В темата за Лудогорец - ЦСКА в подфорум ЦСКА преди 2 дена беше лудница. 3 000 щяха да са в Разград и да срутят градът, стадиона. Да бият невинни хора.. Еми те хората са казали: С твоите камъни, по твоята глава!

Интересно ми е тези с подареното 3-то място, какво ги бърка това какво се е случило в Разград????

Интересно ми е няма ли да се спреш да повтаряш едно и също? :)

Ми засрамете се, аз ако съм на ваше място ще ме е срам да се покажа

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 24 май 2012 22:11

Спомняте ли си мача в Мездра пак губехте пак трошахте пак искахте да нахлувате нали?Спомняте ли си мача у Ловеч пак губехте пак почнахте да трошите и да искате да влизате на стадиона нали?Е това стана и снощи губехте мятахте бомби като през втората световна опитахте се да влезете на терена но просто хората не искаха някакви си 500 човека да развалят празника на останалите 6000 на стадиона.
Извода е един можете да се биете само срещу оградите после го отнасяте стабилно.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 24 май 2012 22:12

да си кажем истината лудогорец го има заради мръсните пари на домо ако той си отиде пука се и балона както в ловеч ... при отборите с традиции не е така ...винаги ще имат подкрепа на феновете
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Потребителски аватар
Само Сините!
Контакти:

Мнениеот Само Сините! » 24 май 2012 22:12

Обичам Левски написа:
Само Сините! написа:
Обичам Левски написа:Ако отида примерно със 10 човека във чуждо село и да хвърлям бомбички да обиждам и да хвърлям железа по хората и мен ще ме набият :lol:

Да хвърляш железа?Ама ти серизно ли си толкова прост? :lol:

Феновете на Цска са хвърляли преди мача железа и камъни по полицията олигофрен такъв !

Къде го видя т'ва?И леееееееееееееко с епитетите детенце,само като ги видя тия на клипа как се канят,и ми става ясно кой е провокатора точно в тоя случай .Да ги оставят розовите да си се излетят от сектора,к'во наскочиха около клетката с тия прътове :lol:
[wrapimg=]http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2012/12/Keane2.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 май 2012 22:13

pankin написа:Ми засрамете се, аз ако съм на ваше място ще ме е срам да се покажа

Теб вече те е срам и това е най- хубавото ;) Коледа дойде доста по- раничко от очакваното :)
Казвате къде сме ние, къде сте вие? Еми къде сте? В Европа.. и ние сме на същото място.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

bouscule
Контакти:

Мнениеот bouscule » 24 май 2012 22:14

само не разбирам защо тези български бизнесмени са решили да правят отбор в турски град :?: :?: :(

Потребителски аватар
valiooooo
Контакти:

Мнениеот valiooooo » 24 май 2012 22:14

pankin написа:

Как какво...повод да серат.

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 24 май 2012 22:15

ralka_levskarka написа:
pankin написа:Ми засрамете се, аз ако съм на ваше място ще ме е срам да се покажа

Теб вече те е срам и това е най- хубавото ;) Коледа дойде доста по- раничко от очакваното :)
Казвате къде сме ние, къде сте вие? Еми къде сте? В Европа.. и ние сме на същото място.

Аз не съм Подуенско ГО...... за да ме е срам, преди 2 години беше Гигов, сега Херо

Върни се в “ЦСКА”