Лудогорец - ЦСКА - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот Синьо сърце » 19 май 2012 21:19

Аз не се радвам, а и не знам наистина дали това евроучастие има смисъл... Колкото до заканите ви-в сряда ще видим кой е достоен за шампион! Ако биете или направите равен-значи сте вие! Обаче има и още една вероятност. Колкото до хикса на Герена-зачекнал съм тая тема в нашия форум...Но по-скоро това, а не другото е обект на пожелание!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 май 2012 21:27

Синьо сърце написа:Аз не се радвам, а и не знам наистина дали това евроучастие има смисъл... Колкото до заканите ви-в сряда ще видим кой е достоен за шампион! Ако биете или направите равен-значи сте вие! Обаче има и още една вероятност. Колкото до хикса на Герена-зачекнал съм тая тема в нашия форум...Но по-скоро това, а не другото е обект на пожелание!

мене Левски не ме вълнува.Нито съм им фен нито нищо.щом са на трето място нормално и са го заслужили.Относно заканите, нормално е отбор като води с 8 точки на втория да има претенции към първото място и да праска закани.Лудогорец и тре постоянно праскат закани нали?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 19 май 2012 21:42

POPCORN написа:
Синьо сърце написа:Аз не се радвам, а и не знам наистина дали това евроучастие има смисъл... Колкото до заканите ви-в сряда ще видим кой е достоен за шампион! Ако биете или направите равен-значи сте вие! Обаче има и още една вероятност. Колкото до хикса на Герена-зачекнал съм тая тема в нашия форум...Но по-скоро това, а не другото е обект на пожелание!

мене Левски не ме вълнува.Нито съм им фен нито нищо.щом са на трето място нормално и са го заслужили.Относно заканите, нормално е отбор като води с 8 точки на втория да има претенции към първото място и да праска закани.Лудогорец и тре постоянно праскат закани нали?

Естествено-с това ти мнение съм 100% съгласен! Всеки си получи заслуженото, единствено остана да видим те или вие! Айде, че почва Мачът! ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 19 май 2012 22:03

И сега , и сега ЛУДОГОРЕЦ НА ВЪРХА :!:

Мач с особен заряд които ЛУДОГОРЕЦ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ТРУДНО :!:

Прогноза : 4-1

ЛУДОГОРЕЦ ШАМПИОН ,ШАМПИОН :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 19 май 2012 22:44

Ако в сряда на терена са същите характери и момчета, които бяха днес аз съм убеден с цялото си сърце, че ще сме шампиони. Специално искам да кажа, че след днешния мач проведох бърз диалог с Мораеш и единственото, което мога да кажа е, че такъв чужденец не е идвал в България и никога няма да дойде отново, убеден съм. Това момче е невероятно, обича ЦСКА и живее в момента с отбора. Надявам се да остане поне още година.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 19 май 2012 22:52

Днес на мача станах свидетел на уникална атмосфера, при която сектор Г и В пяха без прекъсване над 10 минути "шампион е, шампион е, шампион е ЦСКА"... Единственото, за което съжалявам е, че не бихме Миньор и днес, пред тая страхотна публика, която можеше и да е по 2, да вдигнем титлата. Каквото и да се случи в сряда, мисля че публиката преоткри отбора си, намери си нов герой, хиляда пъти по достоен от синия герой от миналия сезон и ще очаквам с надежда новия сезон. Поклон пред сектор Г, поклон и пред всички други на трибуните и дано следващия сезон да сме пак там! А се надявам в сряда капитана ни да занесе трофея пред вълната в червено, която независимо дали ще е 1500 или 3000, ще надиграе противника на трибуните!
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 19 май 2012 23:22

2:2

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 19 май 2012 23:48

Лудогорец на армията беше леко порязан и ако има справедливост този път ще победи.

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 20 май 2012 00:52

В сряда в Разград за първи път в своята история ще видят какво значи да приемат ГРАНД от калибъра на ЦСКА :!: :!: :!:

Най-малко 5000 фена ще акостираме в града :!:

Поне 3000 ( при капацитет от 6000 на стадиона ) ще сме вътре на стадиона :!:

И без проблемна победа за ЦСКА с минимум два гола разлика ( 0:2 или 1:3 ), както подобава на един истински шампион :!: :!: :!:

А след това всички на АРМИЯТА без значение колко ще е чеса когато се приберем от Разград, София няма да спи в сряда срещу четвъртък :!: :lol:
Последна промяна от ASENOVSKI VOYN на 20 май 2012 01:15, променено общо 1 път.
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 20 май 2012 01:04

3-0 !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”