Проблем с USB свързване при Samsung

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

независим
Контакти:

Re: Проблем с USB свързване при Samsung

Мнениеот независим » 17 май 2012 22:37

Red Warrior написа:
независим написа:
hue написа:И аз се чудя дали да си взема този модел телефон. Можеш ли да ми кажеш дали си го предпочел пред други модели и ако да, защо го избра? Мерси!

Аз се чудя между него и Samsung Mini S5570 - последният има по-добра камера, повече РАМ, и една идея по-голям екран. Само че е с Froyo, което изглежда създава проблеми с батерията - хората се оплакват, че държи 30 часа без особено натоварване. Може да се ъпгрейдне до 2.3.?, но не знам дали това решава проблемите. Също има и bluetooth v.2.1 (срещу v.3.0), което няма как да се оправи. А и процесорът е по-хубав на S5360
Ами аз го взех главно заради wi fi..Вярно,че камерата му е слаба - 2.0,ама лично мен това не ме притеснява особено :)...

Пич, защо като си бил на Нокиа си я сменил? C3 и Ash-ите имат същo Wi-Fi, а и камерите са им по-добри. Цената пък е с 50 лева надолу от твоя модел...
Вършеше ми много добра работа,ама нещо и се прецака дисплея...искаха ми 30 лв за ремонт и се отказах... :)
Война без изстрел,кръв нито капка,агресия в тетрадка...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 май 2012 22:44

независим написа: я сменил? C3 и Ash-ите имат същo Wi-Fi, а и камерите са им по-добри. Цената пък е с 50 лева надолу от твоя модел...
Вършеше ми много добра работа,ама нещо и се прецака дисплея...искаха ми 30 лв за ремонт и се отказах... :)[/quote]
Можеше пак да си вземеш Нокиа, от моделите които ти написах. Твоя модел Самсунг струва 245 лева., а Аша 302 струва 210 лева, а камерата е 3.15 МП. има си Уай Фай, слот за карта, мп3 и т.н.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

независим
Контакти:

Мнениеот независим » 17 май 2012 22:46

Red Warrior написа:
независим написа: я сменил? C3 и Ash-ите имат същo Wi-Fi, а и камерите са им по-добри. Цената пък е с 50 лева надолу от твоя модел...
Вършеше ми много добра работа,ама нещо и се прецака дисплея...искаха ми 30 лв за ремонт и се отказах... :)

Можеше пак да си вземеш Нокиа, от моделите които ти написах. Твоя модел Самсунг струва 245 лева., а Аша 302 струва 210 лева, а камерата е 3.15 МП. има си Уай Фай, слот за карта, мп3 и т.н.[/quote]Е,да,ама аз го взех моя за 150 с тарифен план на Виваком... :)
Война без изстрел,кръв нито капка,агресия в тетрадка...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 май 2012 22:46

независим написа:
Red Warrior написа:

Можеше пак да си вземеш Нокиа, от моделите които ти написах. Твоя модел Самсунг струва 245 лева., а Аша 302 струва 210 лева, а камерата е 3.15 МП. има си Уай Фай, слот за карта, мп3 и т.н.
Е,да,ама аз го взех моя за 150 с тарифен план на Виваком... :)[/quote]
Ясно. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
hue
Контакти:

Мнениеот hue » 18 май 2012 17:43

Това за Виваком не го знаех...Ще го имам предвид. Не че излиза по-евтино, но искат по-малко кеш :lol: Останалото ще си го приберат като месечни такси.

Иначе няма как да бъде сравняван с Нокиа C3 или Нокиа Asha (както се казва, все едно да сравняваш ябълки с круши) - Самсунг е смартфон с Андроид за 200 лв. - един от общо 6-7 модела смартфон на пазара с такава цена, а операционните системи на тези Нокиа са от преди Симбиан. Единственото им предимство би била QWERTY клавиатурата и камерата. Имат и по-малки екрани. И тяхната Bluetooth версия е 2.1.

Още един въпрос: имаш ли представа дали телефонът работи със SIM карта на друг оператор? Щото не съм на Виваком и засега не смятам да минавам.
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

Върни се в “Свободна зона”