Muscarin написа:Победа над цацките с 2 гола разлика.
Къци, който е виждал цацата само препържена

Иначе отиваме да подкрепим момчетата на Херо! Надявам се на победа.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Muscarin написа:Победа над цацките с 2 гола разлика.
greedy написа:2:2 Стискам палци за Черноморец, току виж още след тоя кръг сме шампиони (cup)
Red Warrior написа:nedko написа:Red Warrior написа:Равностоен мач, в който се надявам Черноморец да победи. Лудогорец ми бяха симпатични в началото. Надявах се, че те ще са нещо ново и различно от познатото ни, но се оказа, че те са още по настървени да печелят с нечестни средства. То не бяха съдийски аванти, то не бе мача с Миньор, то не бе "стимулиране" на чужди отбори. Пък и най-добрите футболисти на Лудогорец са бивши футболисти на ЦСКА. Все още не съм видял приноса на този отбор за развитието на българския футбол като нови футболисти.
Имате право да си се надявате колкото щете, но в този мач е крайно време да бием силен отбор, а не както загубихме точки от Литекс и Черно море. Така, че момчета червени мача е 2:1. А пък тия глупости, където си ги писал за съдийски аванти, нечестни средства и т.н., нямаш никакви доказателства и са плод на прекалено много четене статиите на Георги Атанасов. Успех и на вашия любим отбор, надявам се че в края на първенството ще ни аплодирате спортсменски
Аз пък се надявам последният кръг като ви гостуваме вашите футболисти да наредени около изхода на тунела и да ни правят шпалир.
kantonera написа:Черноморец е слаб гост през пролетта.... 2:0 за Крейзи форест
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта