mike28 написа:Да, така е, ама и Фергюсън са искали да го гонят от Юнайтед 86-та. Мисълта ми е, че трябва да се дава време на един треньор да развие потенциала на отбора си. Нещо повече- това което направи Грант е невероятно, защото обратното на това,което ти каза, целия отбор го мразеше вначалото. Мисля, че накрая си спечели уважението им, включително и моето. Аз също не го харесвах в началото, и като гледах как се цупят Дрогба и компания, се замислям какво му е коствало да постигне тези резултати.
............................................................................................................................................................
За времето което трябва да се дава на тренорите си абсолутно прав,трябва време ако някои о4аква от тебе успехи.С много тренери него правят.Виж в на6ето първенство и дори националния.Вси4ки големи отбори дават 6анс на тренерите в дългосро4ен план и успехите рано или късно идват.А за това кои кого мрази това няма зна4ение защото те са професионалисти.Играят за много пари а като им се плаща редовно какво мислят те няма особенно зна4ение.Може и да е спе4елил уважение ,но тои го спе4ели с това 4е несе провали тотално,все пак воде6е 4елси но и ненаправи пробива със спе4елването на неяо.Големите тренери когато им се даде 6анс непропускат.