Е сега , пуснах тема да коментират хората действията на комисиите . Какво са дръвчите и карате помежду си мен не ме интерИсува . Исках адекватни отговори , ама не можете да дадете .
Добре бе гларус,кажи колко според теб ,трябва да бъде наказанието?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Е сега , пуснах тема да коментират хората действията на комисиите . Какво са дръвчите и карате помежду си мен не ме интерИсува . Исках адекватни отговори , ама не можете да дадете .
Не знам , защо всичко го обръщате на файтъраи и хейтъри . Знам само , че ЕТЪР в две поредни гостувания е жестоко , ама жестоко ощетяван , а Ботев си взема мачлетата след като опря ножа до кокала все със скандали .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Bartolomej написа:Raoul_Duke написа:Теб кво ти пука?
Свиркай другия път като идваш към Пловдив, ще ти подаря някакъв жълто-черен сувенир, така и така само за нас мислиш![]()
И колата ще ти паркираме някъде, споко, знам, че ви е голям кахър тва с "безопасните" паркоместа
Па що да ми подарявашАз и сам мога си набавя такъв парцал .
Пък и скоро с Вас се не очертава са видим
Bartolomej написа:И защо темата се префърли в раздел Ботев не моа разбера
Древен и Вечен написа:Е сега , пуснах тема да коментират хората действията на комисиите . Какво са дръвчите и карате помежду си мен не ме интерИсува . Исках адекватни отговори , ама не можете да дадете .
Не знам , защо всичко го обръщате на файтъраи и хейтъри . Знам само , че ЕТЪР в две поредни гостувания е жестоко , ама жестоко ощетяван , а Ботев си взема мачлетата след като опря ножа до кокала все със скандали
Bartolomej написа:Древен и Вечен написа:Е сега , пуснах тема да коментират хората действията на комисиите . Какво са дръвчите и карате помежду си мен не ме интерИсува . Исках адекватни отговори , ама не можете да дадете .
Докая на п-то щеше да е най-справедливо . И без това този стадион не отговаря на изискванията за профисионален футбол
drvasko98 написа:Tribune East 1912 написа:ehh, наказанието се изтърпява в следващия мач, който по стечение на обстоятелствата няма да се играе... А относно другото наказание - не знам какви последствия е имало, но както и да е.
Това е някаква пародия. Не го казвам само за Ботев. Не знаех, че може да си изтърпиш наказанието в мач, който не съществува. Уникално е просто. Тоест преди "мача" с Доростол всички могат да си позволят да ритат като магарета
Bartolomej написа:Знам само , че ЕТЪР в две поредни гостувания е жестоко , ама жестоко ощетяван , а Ботев си взема мачлетата след като опря ножа до кокала все със скандали .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта