харесвате ли новия проект на БТВ Войо?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: харесвате ли новия проект на БТВ Войо?

Мнениеот iliev72 » 22 апр 2012 16:22

Не бих дал и 1ст. за този сериал ! Гледах 1 серия и се убедих , че този сериал е леко закъснал ! Преди 5г можеше и да го гледам , но сега абсолютно безсмислено да гледам този остарял във времето сериал ! Относно БоклукТВ - не я гледам от години и едва ли ще започна някога !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 апр 2012 17:14

gin написа:дават ги , но ако ги изпуснеш не можеш да ги гледаш през сайта на бтв, а само през платения войо. в замунда всички серии на бтв сериали са всалени. в арена също ги бяха махнали до преди ден два

Като ги изпуснеш, по другите канали на БТВ ги повтарят по цяла седмица ;)
Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 22 апр 2012 17:33

Толкова ли го закъсаха бе......... :twisted: :twisted:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
zuman1912
Контакти:

Мнениеот zuman1912 » 22 апр 2012 18:23

Като затриха пробг и качиха шампионската лига само по кабел ги намразих тотално.Пуснах си за повече пари добър нет и да спрат да ме рекетират с техните глупости и турски бози.Сериалите които следя ги има в доста тракери така че да си гледат работата.
Изображение

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 22 апр 2012 21:34

Като чета за "Войо" и се сещам за този виц:

Решили Заекът , Вълка и Хамстера да емигрират в Китай. Та решили да си сменят имената с японски.
Заекът казал :
- Аз ще се казвам Зую .
Вълкът :
- Аз ще се казвам Вую .
Хамстера се позамислил и рекъл :
- А аз се отказвам да емигрирам!

Та ги харесвам, колкото хамстера новото си име.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 22 апр 2012 22:27

gin написа:дават ги , но ако ги изпуснеш не можеш да ги гледаш през сайта на бтв, а само през платения войо. в замунда всички серии на бтв сериали са всалени. в арена също ги бяха махнали до преди ден два

Е къфф е проблема?!
Нямам идея дали си учащ се или работещ, затова ще налучквам - един ден като започнат да ти ги дърпат като данъци от заплата тия 8лв. тогава пусни тема във форума!

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 23 апр 2012 01:13

publicimage написа:

Е къфф е проблема?!
Нямам идея дали си учащ се или работещ, затова ще налучквам - един ден като започнат да ти ги дърпат като данъци от заплата тия 8лв. тогава пусни тема във форума!

сам си изкарвам прехраната вече 7-8 години, плащам си данъците , имам два бакалавъра и една магистратура завършени и настояща докторантура. в темата съм задал въпрос, на който се изисква не много задълбочен отговор, придружен с мнение по ситуацията. твоето "къфф е проблема?" няма нужда от коментар :mrgreen: явно ти си прекалено възрастен за да разбереш за какво иде реч. мисля, че съм изложил достатъчно ясно тезата си за да повтарям едно и също на всяка страница от темата!
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 23 апр 2012 01:29

PFC Litex написа:

Като ги изпуснеш, по другите канали на БТВ ги повтарят по цяла седмица ;)

човече, прекалено издребняваш! говоря ти за случаи, когато се прибираш от работа в 22ч., не можеш да заспиш от умора и напрежение и за да не тормозиш никой заспал вече, си дърпаш нещо за гледане в кабинета, което до преди броени дни е било на разположение, а вече са го заключили. да не говорим, че рекламите са адски оттегчителни и можеш да ги избегнеш, ако гледаш през бтв сайта или свален от тракер. аз така виждам нещата, а не да правя рег в абв всяка седмица само и само да покажа, че съм "по-убав"
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Върни се в “Свободна зона”