11/04/12 Спартак Варна - Ботев Пловдив, 17:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 11/04/12 Спартак Варна - Ботев Пловдив, 17:00
Ми нашите само падат търсят дузпа,фал.А дефакто един пас не видях да си направят.Само назад се връща тая топка.Дали Кривия е разликата в другите мачове?
- rump_shaker
- Контакти:
Докога ще почваме с тоя дървар в атака. Не разбирам кво не харесвате на Петьо. Ако някой си направи справка с Петьо на терена правим 3 пъти повече положения. Ето и в тоя мач. Одеве влезна Атанасов и за 2 минути проби 2 пъти и създадех положения а до преди това нямахме едно единствено с Деян Христов напред.

Шведа и Димо Атанасов горе долу се стараят.Напълно заслужена загуба.А и от 3 мача със Спартак 1 точка .....
- rump_shaker
- Контакти:
Скоро не бях гледал толкова трагичен Ботев Пловдив. А сетих се. Последната такава пародия на футбол беше пак срещу Спартак Варна на този стадион. Това което показаха днес е подигравка със всичко и всички. Никакъв хъс, никакво умение, нищо от това което видяхме в последните 2 мача. Квото си направиш сам никой не може да ти го направи. Нашите вместо да скочат, ако трябва и да се надскочат, в този мач излязоха на терена без мотивация, без характер, без морал. Показаха как не може да се играе футбол. Ако останем в Б група никой няма да ни е виновен освен тези бездушници на терена.
Беше ми гнус да гледам този мач. Безцелно ритане и мачкане на тази топка. Останах втрещен от безхаберието и НЕ искането да спечелиш мача.
Беше ми гнус да гледам този мач. Безцелно ритане и мачкане на тази топка. Останах втрещен от безхаберието и НЕ искането да спечелиш мача.

rump_shaker написа:Скоро не бях гледал толкова трагичен Ботев Пловдив. А сетих се. Последната такава пародия на футбол беше пак срещу Спартак Варна на този стадион. Това което показаха днес е подигравка със всичко и всички. Никакъв хъс, никакво умение, нищо от това което видяхме в последните 2 мача. Квото си направиш сам никой не може да ти го направи. Нашите вместо да скочат, ако трябва и да се надскочат, в този мач излязоха на терена без мотивация, без характер, без морал. Показаха как не може да се играе футбол. Ако останем в Б група никой няма да ни е виновен освен тези бездушници на терена.
Бих казал неможенето!
- raZorblade
С тази селекция - толкова ! Явно като го няма дядо им Алекс със своите ТРИДЕСЕТ И СЕДЕМ години да направи разликата, бабереците толкова си я могат....
Немотивирани казвате...ами , кой да ги мотивира. Ако Коцето не успее, поне спортно-техническия директор. Но ние такъв нямаме, забравих.
Имаме един мишок като Маринчо, който не си представям как ще влезе в съблекалнята и ще ги мотивира, църкайки....
Ако ви направи впечатление, Станимир Стоилов, преговаряйки за завръщане в Левски, постави ясно условие да работи със Сираков. Не го харесвам, подчертавам, но си отговорете сами на въпроса ЗАЩО поставя такова условие. Защото силен спортно-технически директор решава всички проблеми, които треньора не може или не знае как.
С такива мишоци в клуба , по-висока летва от В или Б група няма как да прекосчим !
Срещу Етър да изивкат майките и и жените си тея баберици да викат за тях
Аз бях дотук с мачовете този сезон.
Това е повече от обидно и скандално отношение към тази велика публика
Не ме интересува ако ще и да паднем
Нека си останем още една година в Б група, докато ни уврат главите, че рибата се вмирисва откъм ГЛАВАТА !
Безхаберниците, които срамят свещената фланелка по терена са пряка функция и следствие от НЕСВЪРШЕНАТА или свършената калпаво работа от ръководството !
едно се чудя само ...
Къде е предела на търпението на Цв. Василев.
не е зле и мишока Маринчо да си зададе тоя въпрос
Немотивирани казвате...ами , кой да ги мотивира. Ако Коцето не успее, поне спортно-техническия директор. Но ние такъв нямаме, забравих.
Имаме един мишок като Маринчо, който не си представям как ще влезе в съблекалнята и ще ги мотивира, църкайки....
Ако ви направи впечатление, Станимир Стоилов, преговаряйки за завръщане в Левски, постави ясно условие да работи със Сираков. Не го харесвам, подчертавам, но си отговорете сами на въпроса ЗАЩО поставя такова условие. Защото силен спортно-технически директор решава всички проблеми, които треньора не може или не знае как.
С такива мишоци в клуба , по-висока летва от В или Б група няма как да прекосчим !
Срещу Етър да изивкат майките и и жените си тея баберици да викат за тях
Аз бях дотук с мачовете този сезон.
Това е повече от обидно и скандално отношение към тази велика публика
Не ме интересува ако ще и да паднем
Нека си останем още една година в Б група, докато ни уврат главите, че рибата се вмирисва откъм ГЛАВАТА !
Безхаберниците, които срамят свещената фланелка по терена са пряка функция и следствие от НЕСВЪРШЕНАТА или свършената калпаво работа от ръководството !
едно се чудя само ...
Къде е предела на търпението на Цв. Василев.
не е зле и мишока Маринчо да си зададе тоя въпрос
Слушането на спортно шоу Гьон(сурат) по радио (гове)Дарик Ви обижда като слушател, ако не сте от заслепените от синьо-червената мъгла....
- rump_shaker
- Контакти:
hetfield написа:rump_shaker написа:Скоро не бях гледал толкова трагичен Ботев Пловдив. А сетих се. Последната такава пародия на футбол беше пак срещу Спартак Варна на този стадион. Това което показаха днес е подигравка със всичко и всички. Никакъв хъс, никакво умение, нищо от това което видяхме в последните 2 мача. Квото си направиш сам никой не може да ти го направи. Нашите вместо да скочат, ако трябва и да се надскочат, в този мач излязоха на терена без мотивация, без характер, без морал. Показаха как не може да се играе футбол. Ако останем в Б група никой няма да ни е виновен освен тези бездушници на терена.
Бих казал неможенето!
То ясно "неможенето". Ама как в единият мач можеш в другият не можеш. Рабирам да нямаш ден, шанс и прочие ама това днес беше подигравка. Те не можаха една атака да направят като хората. Нямахме едно положение. Един отменен гол заради засада.?
Ние свиканхме да псуваме Курдов и Петьо ама аз съм 1 000 000 процента убеден че с тях на терена ще направим 10 пъти повече положения. А без положения голове няма. Онова дърво Деян Христов се надявах поне високите топки да отиграва. Той и това не прави. За кво тогава ни е такъв нападател който нито е бърз, тромав е дори, не може да се пребори за една топка и най-лошото е че като таран има страхотното неумение да НЕ може да подава топката?!?!?!? Да не говорим че досега вкара 2 гола след вратарски грешки дето добута просто топката!

raZorblade ,доста крайно.Разбирам емоцията и разочарованието,но вината е комплексна.Не мисля,че след тия две победи и открилия се шанс за промоция е имало нужда от надъхване.Те самите трябваше да се надъхат от шанса,който им изскочи за н-ти път този сезон.Айде весели празници и квото е тва е.
Именно заради това което видях днес не исках да гостуваме във Варна, а в Сливен или дори в Търново. Има отбори и стадиони на/срещу които не може да се играе футбол. Дано по-скоро забравим този мач и следващите десет дни се подготвим за поредния мач на живот и смърт срещу Етър. Нищо не е загубено, както виждате всички грешат, в това число и Етър ще сгреши още няколко пъти, така че нека не се отчайваме.
- ralimavridov
- Контакти:
Здравейте,не съм гледал мача,но как ви се струва да сте продали мача?Цяла година Спартак падат от всеки,изведнъж бият Любимец,вас....Преди два кръга паднаха като домакин от Добруджа