Kroif написа:Кашчей написа:Много са нагли бре!
Ще поставят изисквания кой да им свири мачовете!А няма ли да искат и сами да си нареждат програмата, както и сами да налагат дисциплинарните наказания на играчите си (или отборите си)?!
Май не им отърва, когато не е по тяхната свирка?!Те калпазани, ама все съдиите им виновни..за всичко!
По -нагли от говедата нема видя ли как ги подпират с дузпа още в 10минута по-смешна от нея нема изпратете касетата от мача на БОБ СЕГЕТ за най -смешните видео клипове и ще спечелите 100000 долара за дузпата. Авидяхтели как свири съдията в Каварна за чер. картони нищо неказвам напълно заслужени, но съдията мереше с различен аршин нима Ю.ПЕТКОВ и ЯШАР незаслужаваха ли червени картони.Това нее наглост това са неоспорими факти.Защо миналата година плакахте че съдиите подпират ЛИТЕКС, сега подпират вас и ощетяват ЦСКА и затова хората реагират така.
Аз лично гледам само футбол, който се играе от човеци!Футболът, практикуван от говеда, прасета, папагали или буфери не ми е присърце!
За мен е нагло такова поведение-шефовете на най-подпираните във времето отбори да ходят и да настояват кой да им свири!Що не отидат при Платини и да си искат и от него съдии в ЕКТ?!Такова поведение граничи с мутренското, но дали да се учудвам?
Относно картоните....В момента ЦСКА е прекалено изнервен отбор, с футболисти, които си мислят, че са върхът на сладоледа и всичко им е позволено.Напрежението е голямо, а натискът от медии и фенове направо непоносим (за футболисти с не особено силна психика).Как не усещате вие, феновете, че оказвате страхотен натиск върху отбора с писанията си във форумите?За журналистите няма смисъл да говоря-те до такава степен изнервят обстановката, та майка плаче!Ами те, вече са до такава степен психясали, че трябва непременно да победят, защото иначе.....Айде поспрете се малко с тоя максимализъм, който не води до добро!