Черноморец - Черно море 3-2 FT.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Черноморец - Черно море 08.04, 13:30

Мнениеот kartago » 03 апр 2012 17:06

Converse написа:Много труден мач :( Надявам се да победим, защото ако не го направим едва ли ще играем в Европа ..

Радвам се на такива оптимисти като тебе! Аз продължавам да мисля, че Събев не иска "Черноморец" да играе в Европа, дано не съм прав!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 03 апр 2012 17:07

kartago написа:
Converse написа:Много труден мач :( Надявам се да победим, защото ако не го направим едва ли ще играем в Европа ..

Радвам се на такива оптимисти като тебе! Аз продължавам да мисля, че Събев не иска "Черноморец" да играе в Европа, дано не съм прав!

И аз така си мисля, но надеждата умира последна. Вчера докато четох интервюто на Киряков отново се убедих, че почти сигурно няма да играем в Европа, ама ще видим все пак.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 03 апр 2012 17:11

Converse написа:
kartago написа:

И аз така си мисля, но надеждата умира последна. Вчера докато четох интервюто на Киряков отново се убедих, че почти сигурно няма да играем в Европа, ама ще видим все пак.

Какво е казал Киряков, че не съм чел интервюто и незнам за какво иде реч ;) . Дано разума на Събев се върне(което е малко вероятно) и да разбере, че ако играем в Европа ще спечелим пари и това ще е голям плюс за отбора за популяризирането му е Европа. Стискам палци да бием моряците и да играем в евротурнирите.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 03 апр 2012 17:12

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 03 апр 2012 17:18

Converse написа:http://chernomorec.gong.bg/view_article.php?article_id=262903

мерси за линка ;) С това "3-тото място не е цел, но го заслужаваме" Киряков много тънко намеква, че Събев пак ще продаде някой мач. Я срещу Ботев, я срещу Миньор или Монтана. Дано не съм прав ама май натам отиват работите.

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 03 апр 2012 17:20

Мачът с Черно море , според мен си е мач като мач - нищо специално ,а дали ще играем в европа зависи от мачовете с Литекс и Лудогорец !
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 03 апр 2012 17:33

cena62 написа:Мачът с Черно море , според мен си е мач като мач - нищо специално ,а дали ще играем в европа зависи от мачовете с Литекс и Лудогорец !

Зависеше от мачовете със Славия , Берое и Ботев Враца ( там ) . Поне така показват моите сметки ... прибави към сегашния актив 7 точки и ще разбереш какво имам предвид ;) ... да не забравяме и "изненадата" за купата .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 03 апр 2012 17:35

Converse написа:
kartago написа:

Пък и за Платини нещо много тихо стана . :roll:

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 03 апр 2012 18:07

Bourgas написа:
B3ATS написа:Ако някой е видял изтритото ми предно мнение , бях се объркал :) Ако мача беше във Варна , щеше да е твърд Х , но в Бургас ... няма как акулите да изпуснат мача.

Значи съм супер бърз в цитирането :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Та и акулите на това се надяват, но това Море, тоя Манолов... Трудно ще е!

Спокойно ;) Няма да имате проблеми с "моряците". Те като гости не струват. Когато Черно море победи някого , в ГОНГ винаги пишат "Х се удави в Черно море". Интересно , сега ако загубят в Бургас , дали ще напишат "Черно море се удави в Черно море" :mrgreen: или "Черно море се удави в собствени води".

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 03 апр 2012 19:24

B3ATS написа:
Bourgas написа:
B3ATS написа:Ако някой е видял изтритото ми предно мнение , бях се объркал :) Ако мача беше във Варна , щеше да е твърд Х , но в Бургас ... няма как акулите да изпуснат мача.

Значи съм супер бърз в цитирането :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Та и акулите на това се надяват, но това Море, тоя Манолов... Трудно ще е!

Спокойно ;) Няма да имате проблеми с "моряците". Те като гости не струват. Когато Черно море победи някого , в ГОНГ винаги пишат "Х се удави в Черно море". Интересно , сега ако загубят в Бургас , дали ще напишат "Черно море се удави в Черно море" :mrgreen: или "Черно море се удави в собствени води".

И тебе те питам: Двама като си мерят ........ ти къде си подлагаш г..а? Напролет от 4 гостувания имаме 3 победи.Мачът просто е троен и на надлъгване. И виж (прочети) как добре си хортуваме с голяма част от "акулите",а ти бълваш ли,бълваш...
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Върни се в “Черноморец”