ЦСКА - Светкавица ( Търговище) - 3:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ЦСКА - Светкавица ( Търговище) 09.04.2012 , 19:00 ч.

Мнениеот vaskonti » 01 апр 2012 16:20

Pichichi написа:Най-важното в момента е Адемар да не е тежко контузен и за мача с/у Славия на 19.04 да е на линия !!
Очаквам Янчев и Трифонов да не можем да ги ползваме повече така че положението на Адемар е ключово.
С/у Светкавица и с Дечев можем да играеме като бек.

Срещу Светкавица е възможно Грънчов да е на бека, а Хадад да е до Крачунов. И преди Грънчов е играл на този пост.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 01 апр 2012 16:31

vaskonti написа:
Pichichi написа:Най-важното в момента е Адемар да не е тежко контузен и за мача с/у Славия на 19.04 да е на линия !!
Очаквам Янчев и Трифонов да не можем да ги ползваме повече така че положението на Адемар е ключово.

Срещу Светкавица е възможно Грънчов да е на бека, а Хадад да е до Крачунов. И преди Грънчов е играл на този пост.

Според мен трябва да се пробва защита Бандаловски - Хадад - Крачунов - Трифонов
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 01 апр 2012 16:33

Дано успеем да го решим още през първото полувреме.3:0 мисля че е нормален резултат.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

madbutcher
Контакти:

Мнениеот madbutcher » 01 апр 2012 16:37

Мача със Светкавица трябва да го вземем и без Адемар, Тошко и Румбата. Просто е задължително. Ще бъде перфектно ако до мача с Левски сме със същите точки напред. Литекс и Ч.Море не ме притесняват, защото пред 10 000 фенове на Армията съм сигурен, че ще ги победим. Въпроса е, какво ще решът БФС в четвъртък и дали наказанието за допинга ще приключи. Подновят ли го битката ще стане трудна, а конкурентите ни ще са супер облагодетелствани!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 апр 2012 17:06

Това е най-важното! И аз съм убеден, че ще удължат наказанието на Тошко и Румен. Ако Адемар е контузен за дълго, оставаме само с Дечев, а това хич, ама хич няма да е добре.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
UniX95
Контакти:

Мнениеот UniX95 » 01 апр 2012 18:15

madbutcher написа:Мача със Светкавица трябва да го вземем и без Адемар, Тошко и Румбата. Просто е задължително. Ще бъде перфектно ако до мача с Левски сме със същите точки напред. Литекс и Ч.Море не ме притесняват, защото пред 10 000 фенове на Армията съм сигурен, че ще ги победим. Въпроса е, какво ще решът БФС в четвъртък и дали наказанието за допинга ще приключи. Подновят ли го битката ще стане трудна, а конкурентите ни ще са супер облагодетелствани!

Бе недейте толкова спокойно, защото (засега) защитата на отбора ни се представя на ниво, пък вас БФС ако продължат да ви режат, може и да измъкнем точка, а защо не и 3.. :)
100 години Черно Море !

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 01 апр 2012 18:24

от 19.04 мача с/у Славия, ЦСКА има само един привидно лесен мач -> Ботев Вр.
Всеки друг противник ще бъде много труден дори и Миньор които си играят прилично !!!
Ч.Море няма какво да ги коментираме редовно взимат точки на ЦСКА.
ЦСКА излиза и играе това е, каквото стане !!!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 апр 2012 18:24

UniX95 написа:
madbutcher написа:Мача със Светкавица трябва да го вземем и без Адемар, Тошко и Румбата. Просто е задължително. Ще бъде перфектно ако до мача с Левски сме със същите точки напред. Литекс и Ч.Море не ме притесняват, защото пред 10 000 фенове на Армията съм сигурен, че ще ги победим. Въпроса е, какво ще решът БФС в четвъртък и дали наказанието за допинга ще приключи. Подновят ли го битката ще стане трудна, а конкурентите ни ще са супер облагодетелствани!

Бе недейте толкова спокойно, защото (засега) защитата на отбора ни се представя на ниво, пък вас БФС ако продължат да ви режат, може и да измъкнем точка, а защо не и 3.. :)

Ако всичко върви по план би трябвало мачът с вас да се окаже наистина финал за нас. Ясно е, че се намирате в добра форма, но се надявам с много публика и себераздаване да спечелим. Но има много време до тогава. Нека първо бием Светкавица. Както казах 4 огромни стъпки имаме да направим, първата беше срещу Видима.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

cveto
Контакти:

Мнениеот cveto » 01 апр 2012 19:35

Не знам за ма4а ,но мисля преди него да посетим къщи4ката на злото наре4ена БФС и да изметем боклука отвътре.Нека да бъдем единни защото докато се изяждаме помежду си онези се готвят да унищожат ЦСКА.На тези от Левски ще им кажа да не злобеят защото ще дойде и техния ред.За тези от БФС няма 4ест и отбор а само ве4ни интереси и ползи ,и докато ние си говорим глупости те унищожават нашата игра.Накрая ще гледаме как Лихтенщаин бие националния ни отбор,а клубните ни отбори отпадат в първия предварителен кръг на Евротурнирите.И тогава вси4ки ще видим кой е за Турция и кои не,кои е създаден от комунистите и кой е държавен отбор.Ако тази година Левски стане шампион сладка ли ще им бъде титлата като знаят 4е титлата им е подарена ,а не спе4елена.Нека да погледнат собствения си двор където неадекватното управление им докара един слаб отбор който не може да бие даже и Миньор в София,но говори за следващите Евротурнири и какви успехи ще има отбора там.Аз ли4но предпо4итам да гледам силни ЦСКА и Левски които решават битката помежду си на футболния терен,а не под масата,които всяка година играият в групите на ШЛ и ЛЕ,национален отбор който играе като с равен срещу всеки отбор и наши таланти които играят в най-големите първенства.Ако има несъгласни с мен, добре ще го преживея,но и тов ще озна4ава 4е си заслужаваме съдбата и не сме заслужили нищо хубаво да ни се слу4ва и просто нищо няма смисъл.

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 01 апр 2012 21:04

Мача за футболистите започва от 19:00 но мача за феновете започва от 17:00 пред сградата на БФС, така че правете си сметката от сега, защото трябва да покажем на перухчо и компания, че с ЦСКА шега не бива :!:

За тези които си мислят, че мача ще е лесен и няма смисъл да идват ще им напомня, че за равен или победа срещу ЦСКА се дават по 100 000 лв. така че :

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА :!: :!: :!:

РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ НЕ Е ВАЖНО С КОЙ ОТБОР ИГРАЕ ЦСКА :!: :!: :!:

ВАЖНОТО Е ЧЕ ЦСКА ИГРАЕ И НИЕ ТРЯБВА ДА СМЕ НА СТАДИОНА :!: :!: :!:
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Върни се в “ЦСКА”