Расисти ли са в БФС или лобисти?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Расисти ли са в БФС или лобисти?

Мнениеот subzero » 31 мар 2012 12:31

percival написа:Не съм съгласен изобщо с теб поне в началото на написаното ,по скоро трябваше да им се покаже по един жълт картон В много краен случай червен на Даксон и жълт на Присо.
Наказан е зарад опит за удар или удар в главата на противник ! Което не е така ! Червеният картон трябва да бъде отменен.Заради жестовете трябва да получи наказание от поне 3 мача,за тунела се виждат някой неща много ясно ,но е наказан за нещо които не се виждат.
Лошо впечатление прави как полицайте го блъскат към тунела и ясно се вижда как един се е засили от другия край към него.Ясно се вижда че в тунела има много хора които със сигурност не трябва да са там,но също така че делегатът го няма никакъв ,а е бил "описал" случая !

Жив ли ще съм да видя ЦСКА или дори един играч виновни за нещо ???
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 31 мар 2012 12:32

wire написа:Съгласих се! Присо е светец! Паметник да му издигнем! Невинен! Само се чудя, защо се дърпа така този свят човек?!

п.п. Само слепец ще отрече хулиганските прояви на Присо!

И аз това се чудя. Изведнъж така да освирепее???
Някой сети ли се да му направи допинг-тест?!?!?! :o :o :o
Аааааа, разбрахте ли сега защо престоя 24часа в ареста, а? Да му се прочисти кръвчицата!
Всичкият този шум е точно за това - я веднага допинг-ченгетата да идат да го проверят.
Вместо да псуват по БФС май пак трябва да им целуват ръцете и краката.
...

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 31 мар 2012 12:37

subzero написа:
percival написа:Не съм съгласен изобщо с теб поне в началото на написаното ,по скоро трябваше да им се покаже по един жълт картон В много краен случай червен на Даксон и жълт на Присо.
Наказан е зарад опит за удар или удар в главата на противник ! Което не е така ! Червеният картон трябва да бъде отменен.Заради жестовете трябва да получи наказание от поне 3 мача,за тунела се виждат някой неща много ясно ,но е наказан за нещо които не се виждат.
Лошо впечатление прави как полицайте го блъскат към тунела и ясно се вижда как един се е засили от другия край към него.Ясно се вижда че в тунела има много хора които със сигурност не трябва да са там,но също така че делегатът го няма никакъв ,а е бил "описал" случая !

Жив ли ще съм да видя ЦСКА или дори един играч виновни за нещо ???

Добре е колега ,кажи си мнението да видим !
Написал съм моето.Единственото за което смятам ,че трябваше да го накажат е заради "жеста" към публиката.Има видео от ситуациите ,хайде да те видим !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 31 мар 2012 12:37

subzero написа:Жив ли ще съм да видя ЦСКА или дори един играч виновни за нещо ???

Защо се заяждаш? Какво са виновни цска? Нямат абсолютно никаква вина. Спазват си абсолютно всички разпоредби според Димитровска конституция. :)
...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 31 мар 2012 12:45

percival написа:Добре е колега ,кажи си мнението да видим !
Написал съм моето.Единственото за което смятам ,че трябваше да го накажат е заради "жеста" към публиката.Има видео от ситуациите ,хайде да те видим !

Присо е най-малкото нещо,което ме интересува в момента. Айде теб да те видим,кога ЦСКА са били виновни ?? За Платини-не са виновни,за Анисе-също,за Пирин и Сливен-пак,за отмените голове на Локо(Пд) и Берое есента-невинни,за балона на Армията-невинни,за наркоманите-невинни. Сега Присо горкия-БФС расисти били.Стига,бе пичове,за миг поне свалете червените очила. Ако станете шампиони кво,пак ли БФС ще са виновни?? Да,виновни ще са,защото отдавна трябваше да сте във В група или и това не помните???
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

klementi
Контакти:

Мнениеот klementi » 31 мар 2012 12:47

За първи път виждам да водят футболист получил червен картон като задържан. Това е безумие, правомощията на полицаите стигат само до опазване на обществения ред и нищо повече. Кой разпореди на старшинките да дърпат и извеждат футболисти или е полицейски произвол.
А комисията е съставена от кучета, педали и подобни екземпляри действащи и осъждащи като в средновековието свещеник вещица

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 31 мар 2012 12:48

subzero написа:
percival написа:Добре е колега ,кажи си мнението да видим !

Присо е най-малкото нещо,което ме интересува в момента. Айде теб да те видим,кога ЦСКА са били виновни ?? За Платини-не са виновни,за Анисе-също,за Пирин и Сливен-пак,за отмените голове на Локо(Пд) и Берое есента-невинни,за балона на Армията-невинни,за наркоманите-невинни. Сега Присо горкия-БФС расисти били.Стига,бе пичове,за миг поне свалете червените очила. Ако станете шампиони кво,пак ли БФС ще са виновни?? Да,виновни ще са,защото отдавна трябваше да сте във В група или и това не помните???

Като ти е най-малкият проблем Присо ,какъв го дириш тука ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 31 мар 2012 12:59

Бфс са расисти,а Присо е жертва,каква драма!

Потребителски аватар
JIMMY82
Контакти:

Мнениеот JIMMY82 » 31 мар 2012 13:37

Червените приятелки с поредна тема колко са онеправдани...

ЖАЛКИ СТЕ!!!

Потребителски аватар
aleks751226
Контакти:

Мнениеот aleks751226 » 31 мар 2012 13:47

iliev72 написа:Значи не го е бил достатъчно и затова са 7 мача ! Следващият път да го спука от бой за да знаем , че 7 мача си заслужават !

:) :) :)
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени

Върни се в “Футбол - България”