Фен на път да преобърне историята на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: Фен на път да преобърне историята на ЦСКА!

Мнениеот mertezaker » 20 мар 2012 21:18

Avanti_Ragazzi на 20 Мар 2012 22:14
Плямпате си, плямпате си и накрая утре 300 души на стадиона!!!

А за бройки дайте да не си говорим просто, аз съм ходил на Левски-Литекс 99та на който имаше над 35 000 души. Толкова на Армията не се е събирало от оня мач на Звезда. Не че, 99та е било много скоро, ама все пак!!!

Абе разбирам вие да си пълните стадиона, но сте на същото дередже, след една загуба ще намалеете двойно

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 мар 2012 21:22

damyanov1963 написа:ами да кажем само, че най-голямата посещаемост на мач в България е на мач на ЦСКА, ще те оставя сам да се досетиш кой е мача и какво се е случило

И на кой стадион се е играл този мач, защото аз съм бил на мачовете на Левски с Барселона и Аякс, когато капацитета на"Васил Левски" беше 70 000 с правостоящите и стадиона беше претъпкан, в сектор Б седяхме по 3-ма на едно място и стълбите на входовете бяха пълни с хора, макар че от там нищо не се виждаше, а ако става въпрос за извън България Левски игра с Реал Мадрид на Сантяго Бернабеу пред 100 000 зрители през 1979 година.

''ЦСКА е българският отбор, играл пред най-много публика в мач от евротурнирите. На 23 септември 1959 г.”Камп Ноу” събира 120 000 зрители на Барселона – ЦСКА 6:2 за КЕШ''

''За най-голяма посещаемост в домакински мач, ЦСКА - Аякс (2:0) 1973г. 73 000 хиляди на Стадион Васил Левски''

Едно време е било мода да се ходи на мачове, не като сега :geek:
Последна промяна от Teo на 20 мар 2012 21:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 20 мар 2012 21:24

mertezaker написа:
Avanti_Ragazzi на 20 Мар 2012 22:14
Плямпате си, плямпате си и накрая утре 300 души на стадиона!!!

А за бройки дайте да не си говорим просто, аз съм ходил на Левски-Литекс 99та на който имаше над 35 000 души. Толкова на Армията не се е събирало от оня мач на Звезда. Не че, 99та е било много скоро, ама все пак!!!

Абе разбирам вие да си пълните стадиона, но сте на същото дередже, след една загуба ще намалеете двойно

А да съм казал обратното? Или да съм отрекъл, че не ходим, просто в България е изгубена културата да се ходи на мачове. Преди години на Герена по 10 000 не падаше когато го откриха на ново. Да не говора за Националният през 90те когато в средата на 90те ходих с баща ми на мачове там и с отбори като Етър, Локо Горна и Спартак Пловдив имаше по 20 000 на стадиона. Но това са вече минали времена и нямат нищо общо със сега и реалността.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 20 мар 2012 21:26

Момчета аз съм от ЛЕВСКИ ,но ви подкрепям ,напълнете си сектора,защото тогава и ние левскарите ще се амбицираме да напълним стадиона.Срамно е ЛЕВСКИ и ЦСКА да играят пред 1-2-3-4-5 хиляди зрители...../аз съм от малък град и идвам на важните мачове не се гордея искам да идвам на всички мачове на отбора,но ходя на работа,50 кинта ми идва минимум ако идвам и т.н/няма ли левскари и цесекари в тая София/ЗВЕЗДА ни показа пътя,а там наистина са 2 отбора,а ние си имаме и ЛИТЕКС,ЛОКОТО,ЛУДОГОРЕЦ,ЧЕРНОМОРЕЦ,ЧЕРНО МОРЕ ,се дербита на които е срамно да няма поне 10000

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 20 мар 2012 21:29

сега феновете на милиционерския отбор ще почнат да сучат и да вадят някакви мъгливи доводи тип "агент Николай" :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 20 мар 2012 21:32

Teo написа:
damyanov1963 написа:ами да кажем само, че най-голямата посещаемост на мач в България е на мач на ЦСКА, ще те оставя сам да се досетиш кой е мача и какво се е случило

И на кой стадион се е играл този мач, защото аз съм бил на мачовете на Левски с Барселона и Аякс, когато капацитета на"Васил Левски" беше 70 000 с правостоящите и стадиона беше претъпкан, в сектор Б седяхме по 3-ма на едно място и стълбите на входовете бяха пълни с хора, макар че от там нищо не се виждаше, а ако става въпрос за извън България Левски игра с Реал Мадрид на Сантяго Бернабеу пред 100 000 зрители през 1979 година.

''ЦСКА е българският отбор, играл пред най-много публика в мач от евротурнирите. На 23 септември 1959 г.”Камп Ноу” събира 120 000 зрители на Барселона – ЦСКА 6:2 за КЕШ''

''За най-голяма посещаемост в домакински мач, ЦСКА - Аякс (2:0) 1973г. 73 000 хиляди на Стадион Васил Левски''

Това си е твое мнение няма нищо официално което да го потвърди, други пък твърдят, че най посетеният е Левски-Барселона с 80 000 души на Васил Левски!!!
За мен това е глупав спор защото стадиона е събирал 70 000 и всичко над това е било правостоящи и няма как да се преброи на истина, нито е имало броячи , нито се е водила сметка на билетите. Сега се гледа субективно от клубна гледна точка а не от друга. А да не водим спорове, че 60те и 70те години дори от възрастни хора съм чувал, че Славия и Локо Сф са имали повече публика от ЦСКА и са играли по-между си пред 50 000 човека. ЦСКА ги измества по-публика към края на 70те и началото на 80те години, а това са ми го казвали хора и от 4те отбора и смея да твърда, че е истина и няма защо да ме лъжат за такова нещо!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 20 мар 2012 21:36

Много силни думи на един голям фен на любимият отбор.Наистина,след 2-3 мача се завръщат играчи като Янчев,Анисе(не е много сигурно),Трифонов,Коста Стоянов и Апостол Попов,а след тяхното завръщане ще е доста по-различно,поне така се надявам.Ето от такива хора като този наш брат имаме нужда-будни,запалени,вярващи,подкрепящи,истински.Признавам,че не съм от хората които ходят на всеки мач на ЦСКА,но бях на стадиона вчера с Монтана,най-вероятно ще съм там и срещу Локо София,само и само да подкрепя най-големият отбор в България-ЦСКА!!!ВСИЧКИ НА СТАДИОНА,БОРБАТА ПРОДЪЛЖАВА,ЦСКА ЗОВЕ!!! ;)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 мар 2012 21:37

Не може да се докаже с точност, но едно време 70 000 хиляди си е имало редовно на мачове на ЦСКА и Левски в Европа, другото което е Ботев Враца също са имали голяма маса фенове.

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 20 мар 2012 21:41

Пак казвам аз ще съм на стадиона,без значение-сектор А,В,Г!!!САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ ТЕ!!! ;)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 20 мар 2012 21:44

Teo написа:Не може да се докаже с точност, но едно време 70 000 хиляди си е имало редовно на мачове на ЦСКА и Левски в Европа, другото което е Ботев Враца също са имали голяма маса фенове.

Айде пък ти редовно, редовно не, но са събирали по 40 000 и 50 000 на мачовете си. Над 60 000 е имало само в мачове с по-силни противници. Но се е смятало за слабо посещение ако е имало 30 000 или 35 000 на стадиона. Сега ако в мач от Европа съберем 30 или 35 000 ще се правим на велики 5 години след този мач!!! Просто се несъизмерими времената едно с друго!!!

Върни се в “ЦСКА”