Форца Борносузов
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- JackPackage
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
Първанката вика че имало в практика всички кредитори да си обжалват решенията, нищо че взимат 100% от дължимото
Форца Борносузов
Форца Борносузов
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:Някой пита ли Първанката кой му е казал да пише че са Литекс - Гришата или той сам си го е измислил?
Отнели са акредитациите на тия, които могат да питат
- JackPackage
- Контакти:
Groucho написа:JackPackage написа:Някой пита ли Първанката кой му е казал да пише че са Литекс - Гришата или той сам си го е измислил?
Отнели са акредитациите на тия, които могат да питат
Раздали са им листа с подготвени въпроси сигурно
Енимълите може да са чакали отвън с нунджакота ако някой зададе погрешен въпрос
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:Първанката вика че имало в практика всички кредитори да си обжалват решенията, нищо че взимат 100% от дължимото![]()
![]()
![]()
Форца Борносузов
Тоя е по сладкодумен и от Лупи, ама "хората" си му вярват.
Сега тези "хора" са заети да репортват страницата на УЕФА
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Оставете го тоя Първан, пълна нула.
Вижте кво вика Жеката
Вижте кво вика Жеката
"Не мога да разбера как този Милко Георгиев е някакъв шеф в отбора, та даже се изказва. Когато аз играех в ЦСКА генерал Георгиев го водеше на стадиона и понякога ми сядаше на мястото. Колко бой е изял този Милко! Редовно го хващах за ухото и му прасках един вътрешен шут отзад да се маха. Що шамари и шутове е изял, а беше много нахално дете. Сега чак ми е смешно, че се изказва за УЕФА", каза Жеката пред "Меридиан Мач".
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Милко, че не е особено умен е факт, но и Жеката явно вече не го слуша главата та переодично ни занимава с щуротии ...
Ей го убавеца преди мача за КБ в Стара Загора:
Аз лично още го чакам да скочи .....
Ей го убавеца преди мача за КБ в Стара Загора:
ЦСКА няма футболисти, с които да се противопостави на Берое. Играят с някакви от селата, които тренират по 2-3 пъти в седмицата. Берое е професионален отбор и разликата е голяма. Те си мислят, че така става - излизаш и вкарваш гол. Ако ЦСКА в Стара Загора целне два пъти вратата, съм готов да скоча надолу с главата от козирката на стадиона. Просто реалностите са такива. Берое ще бие. Сигурен съм.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- JackPackage
- Контакти:
Аве Пацата Марков вика че с това писмо на Уефа от миналия ден Цска се връщал към първоначалния си вид... следва въпроса приемайки че във вашите глави това е така - до миналия ден кво сте били?

-
ЦСКА _завинаги
- Контакти:
boabbb написа:Забавно е наистинаКолегите се упражняват на гърба на нашия отбор, в което няма нищо лошо, естествено. Лошото е, поне за вас, де, че вашия отбор вече минимум 5-6 години поред всяка година "изгражда нов отбор" като естествено това винаги е свързано с докарване на една камара индивиди, които на пръв поглед би било трудно да ги научиш да не серат на килима, да не говориме за футбол, ама айде ...
Колега, те изграждат всеки трансферен прозорец нов отбор.
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!
Red_Neck написа:Милко, че не е особено умен е факт, но и Жеката явно вече не го слуша главата та переодично ни занимава с щуротии ...
Ей го убавеца преди мача за КБ в Стара Загора:ЦСКА няма футболисти, с които да се противопостави на Берое. Играят с някакви от селата, които тренират по 2-3 пъти в седмицата. Берое е професионален отбор и разликата е голяма. Те си мислят, че така става - излизаш и вкарваш гол. Ако ЦСКА в Стара Загора целне два пъти вратата, съм готов да скоча надолу с главата от козирката на стадиона. Просто реалностите са такива. Берое ще бие. Сигурен съм.
Този мач беше нагасен, та чак фунтеше.
Те са си Литекс. Само наркоманите, платените и плиткоумните от "Г" не го знаят.