tevez написа:
Доволно грозен, да подписва направо.
Бие ми на Рамирес, а другия може да го вземем, на 19 е, има доста за развотие..
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tevez написа:
tevez написа:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:tevez написа:
Все грозни мъкнахме, ама тоя печели категорично
Без име написа:Тройчо такива ги обича(защо ли?), не случайно в цска печките се купуват на килограм.
boabbb написа:Без име написа:Тройчо такива ги обича(защо ли?), не случайно в цска печките се купуват на килограм.
Я, па тиАма тия от това лято комай всичките ги бива, а от вашата селекция освен Педро друг не виждам как ще остане в отбора ...
boabbb написа:Без име написа:Тройчо такива ги обича(защо ли?), не случайно в цска печките се купуват на килограм.
Я, па тиАма тия от това лято комай всичките ги бива, а от вашата селекция освен Педро друг не виждам как ще остане в отбора ...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
ralka_levskarka написа:boabbb написа:Без име написа:Тройчо такива ги обича(защо ли?), не случайно в цска печките се купуват на килограм.
Наджиб
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, Halo и 15 госта