Groucho написа:rhaegar написа:Аз вярвам на прогнози, само от синоптички като дадената от 1914.1902. На такива от Дървеница не.![]()
![]()
О-хо, знаеш, че ЦСКА _завинаги е от Дървеница... Има нещо между вас, ама се правите на утрепани
От Мусагеница съм.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:rhaegar написа:Аз вярвам на прогнози, само от синоптички като дадената от 1914.1902. На такива от Дървеница не.![]()
![]()
О-хо, знаеш, че ЦСКА _завинаги е от Дървеница... Има нещо между вас, ама се правите на утрепани
![]()
ЦСКА _завинаги написа:От Мусагеница съм.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Groucho написа:rhaegar написа:Аз вярвам на прогнози, само от синоптички като дадената от 1914.1902. На такива от Дървеница не.![]()
![]()
Беше си го написала там, дето сега е измишльотината за "сектор Г".ЦСКА _завинаги написа:От Мусагеница съм.
Същата лайна. Едното е като другото.
rhaegar написа:Беше си го написала там, дето сега е измишльотината за "сектор Г".
ЦСКА _завинаги написа:rhaegar написа:Groucho написа:rhaegar написа:Аз вярвам на прогнози, само от синоптички като дадената от 1914.1902. На такива от Дървеница не.![]()
![]()
Беше си го написала там, дето сега е измишльотината за "сектор Г".ЦСКА _завинаги написа:От Мусагеница съм.
Същата лайна. Едното е като другото.
Лал!
Не си прав, защото на личната карта и книжката ми не пише Дървеница, а Жк Мусагеница!
rhaegar написа:А пише ли каква порода овца си?
Thsmith написа:Ебати гадното време. Тази седмица няма да се излиза!
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 51 госта