JackPackage написа:Пуснете едни понеделнишки цици, барем
Ето ти

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:Пуснете едни понеделнишки цици, барем
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Аве за кви Макдоналдски спортове сте се разприказвали ве, за кърлинг няма ли да си пишете тука...ей Богу осраха спама![]()
![]()
Пуснете едни понеделнишки цици, барем
Red_Neck написа:Ква класика бе Реджи, ..... това снощи не беше Супербол, а колежански мач!
Двете защитни формации - пълна трагедия! Все едно ги нямаше ...
Всяко притежание на топката - точки на таблото!
NE с 600 ярда офенс (над 500 пасинг) загубиха мача заради гордостта на чичо Бил и един тъчдаун подарък за противника.
ББ трябваше да остави Филаделфия да отбележат в края на четвъртата с 3:30 на часовника и 2 таймаута в джоба!![]()
Ония хем отбелязаха, хем изядаха цяла минута, хем и един таймаут изгори!
Заеви.
.........
Гледах мача в компания, ..... напихме се кат говеда и с един час сън днес ще съм ... изключително продуктивен!
ЦСКА _завинаги написа:JackPackage написа:Аве за кви Макдоналдски спортове сте се разприказвали ве, за кърлинг няма ли да си пишете тука...ей Богу осраха спама![]()
![]()
Пуснете едни понеделнишки цици, барем
Освен моите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта