Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Ах, какъв голаджия сме отпратили...
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Забравете Гонзо да налага юноши! Според мен го е страх от тва нещо! Аз лично преди сезона само това исках него и вярах, че ще го направи като стартира подготовката! Да налагаме децата пък каквото сабя покаже, но него го хвана шубето и забрави за юношите като ни напълни разни испанци и резерви в Ботев!
Аз лично не виждам с какво Бедоя, Аниете, Педро, Сърмов и Минев са по-добри от Мисяк, Р.Цонев, Краев и Орачев. Просто го хвана шубето Гонзо да ги налага да не би да изпаднем в 2-рата шестица! Ама то както е тръгнало и с тия чужденци и бивши наши звезди пак ще стигнем до там!

Аз лично не виждам с какво Бедоя, Аниете, Педро, Сърмов и Минев са по-добри от Мисяк, Р.Цонев, Краев и Орачев. Просто го хвана шубето Гонзо да ги налага да не би да изпаднем в 2-рата шестица! Ама то както е тръгнало и с тия чужденци и бивши наши звезди пак ще стигнем до там!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Ако е вярно това, че Гонзо е отпратил Нимани, то според мен така и няма да успеем да вземем нов нападател поне до зимата.
Който и да дойде, ще е в същата форма, няма да е готов веднага за мачове, или ще иска заплата, която не може клубът да му даде.
Може и още 10 човека да дойдат на проби, но на 99 % е ясна съдбата на всички.
Сега са останали такива свободни агенти, които дълго време са били контузени, или не са играли от 10 месеца.
Ще си караме с Домовчийски и това си е, за съжалание.
Който и да дойде, ще е в същата форма, няма да е готов веднага за мачове, или ще иска заплата, която не може клубът да му даде.
Може и още 10 човека да дойдат на проби, но на 99 % е ясна съдбата на всички.
Сега са останали такива свободни агенти, които дълго време са били контузени, или не са играли от 10 месеца.
Ще си караме с Домовчийски и това си е, за съжалание.
- santiliana
Avanti_Ragazzi написа:Ми чакат с трици да хванат маймуни!![]()
Момци футбол без пари не се прави. За да правиш футбол без пари ти трябва човек като Херо който може да прозре един играч дали става или не веднага, Гонзо е много далече от Херо в този показател. Другите варианти са да се работи с много качествени мениджъри които да ти предлагат качествена и евтина стока или да имаш много добра школа от където да ти идват готови футболисти!
В Левски докато не видя Херо със синия анцуг, няма да има нито едно от горе изброеното!
е как да работим с качествени мениджъри, пич? Та ние сме почти изцяло под влиянието на вездесъщия Заберски...Завалията, той гледа някой да ходи по-бързо от него (а това хич не е трудно- все пак го бутат в количка) и веднага го промотира за "бивша звезда"...Заедно с търбуха Жейнов...Той пък сигурно е обувал спортни гащета само преди лягане, ама с футбол тръгнал да се занимава...И когато са хванали един баламурник като Борат Батков, и още по-голям такъв като наш Гонзи- такъв ще е крайния резултат от селекции и подобни глупости...И изобщо не са ни били виновни Дончо Донев и останалите скаути, защото те почти са нямали думата по предлаганите играчи...Всичко тандема Заберски/Жейнов е правило и прави и сега...Това е положението...
santiliana написа:Avanti_Ragazzi написа:Ми чакат с трици да хванат маймуни!![]()
Момци футбол без пари не се прави. За да правиш футбол без пари ти трябва човек като Херо който може да прозре един играч дали става или не веднага, Гонзо е много далече от Херо в този показател. Другите варианти са да се работи с много качествени мениджъри които да ти предлагат качествена и евтина стока или да имаш много добра школа от където да ти идват готови футболисти!
В Левски докато не видя Херо със синия анцуг, няма да има нито едно от горе изброеното!
е как да работим с качествени мениджъри, пич? Та ние сме почти изцяло под влиянието на вездесъщия Заберски...Завалията, той гледа някой да ходи по-бързо от него (а това хич не е трудно- все пак го бутат в количка) и веднага го промотира за "бивша звезда"...Заедно с търбуха Жейнов...Той пък сигурно е обувал спортни гащета само преди лягане, ама с футбол тръгнал да се занимава...И когато са хванали един баламурник като Борат Батков, и още по-голям такъв като наш Гонзи- такъв ще е крайния резултат от селекции и подобни глупости...И изобщо не са ни били виновни Дончо Донев и останалите скаути, защото те почти са нямали думата по предлаганите играчи...Всичко тандема Заберски/Жейнов е правило и прави и сега...Това е положението...
Гонзо е туморното заболяване за Левски.Колкото по-бързо Левски се отърве от него толкова по-добре.
Гонзо, Гаджев и качулките завинаги вън от Левски !!!
Камората става пресаташе на клуба.
Само не знам къде е натрупал 5-годишния опит в сферата на връзките с обществеността, каквото беше изискването в обявата. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
- Контакти:
MagicMoments написа:По-малко чужденци,повече налагане на юноши-това е.Нито Аниете,нито Бедоя са показали качества,заради които Мурсия ги привлече.И с покупката на Амари юношите вече и в групите на мачовете няма да влизат.
Къде ги тия юноши? Даже заблудено вярващите на Гонзо, започнаха да се чудят какво се случва с юношите и обещанията. Всичките големи мъже, с топки били, биткаджии и кво ли не, а накрая говорят и друго стане. Ама кво си разсъждавам, нали съм една мишка от гонг-а....
- santiliana
Tommi написа:Камората става пресаташе на клуба.Само не знам къде е натрупал 5-годишния опит в сферата на връзките с обществеността, каквото беше изискването в обявата.
е той е топлата връзка с "платените"...Дето чакат едни 100-ина хиляди лева за "охрана на мачовете"...И понеже не са ги получили още, за това играем поредно домакинство пред празни трибуни...
Най-голямото зло за Левски са Батков, Гонзо и няколко "стюарди" дето чакат едни пари...
Треньорското ръководство на Левски ще обяви своето решение за Фредерик Нимани след края на тази седмица. Футболистът продължава да кара проби при „сините“, а утре вероятно ще участва и в тактическото занимание на Георги Иванов преди мача със Славия.
„Сините“ искат да се уверят в качествата на футболиста, за да не допуснат грешка при избора си. Според запознати френският таран е готов да играе срещу скромна заплата, а целта му е да се завърне в сериозния футбол.
Нимани не е играл официален мач от десет месеца. Кариерата му е стартирала доста обещаващо в Монако, но по-късно има очевиден спад. Левски вече привлече един футболист след проби. Става въпрос за Наджиб Амари, който най-вероятно ще дебютира срещу Славия. Не са малко шансовете той да започне и титуляр в най-старото столично дерби.Към края на седмицата ще разберем.

„Сините“ искат да се уверят в качествата на футболиста, за да не допуснат грешка при избора си. Според запознати френският таран е готов да играе срещу скромна заплата, а целта му е да се завърне в сериозния футбол.
Нимани не е играл официален мач от десет месеца. Кариерата му е стартирала доста обещаващо в Монако, но по-късно има очевиден спад. Левски вече привлече един футболист след проби. Става въпрос за Наджиб Амари, който най-вероятно ще дебютира срещу Славия. Не са малко шансовете той да започне и титуляр в най-старото столично дерби.Към края на седмицата ще разберем.

- Долно уйно
- Контакти:
Ти по-стара новина не можа ли да копираш 

Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan